digi21 05.02.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) to może tak, biała płytka cersanit bianca do tego na jednej ścianie z lustrem ten kamień : ( ten kamień jest bardziej szary ) i do tego jaka podłoga? Sanitariaty już są: a wanna: wc: umywalki 2: aparat nie działa ( telefon z dobrym aparatem ukradli trzeba sobie poradzić inaczej poniżej rzut pomieszczenia może ktoś zrobi sierotce projekt, jakać za tępa jestem na te programy, bo nie mogę nic znaleźć do zrobienia wizualki podjełam męską decyzję i już nie zmienię chyba na podłodze i jednej ścianie gdzie będa umywalki będzie gres paradyż taranto grys mat lub półmat rezygnujemy z kamienia, pozostałe ściany na biało- tu tylko nie wiem jaka płytka by pasowała ? matowa półmatowa czy połysk i czy paradyż ma taką biel? dodatki tzn szafka pod umywalki i półki przy lustrze drewno Edytowane 5 Lutego 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.02.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Dziękuje bardzo ;DDD coś takiego szukam . Jeszcze raz dziękuje A wie ktoś może czy dobre są te płytki , ci co użytkują są zadowoleni ? TAU dessau ma Remika http://forum.muratordom.pl/showthread.php?144989-BIA%C5%81A-KUCHNIA-inspiracje-realizacje-opinie/page57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.02.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Hej,być może tu znajdę odpowiedź na pytanie.czy ktoś z Was montowal umywalkę nablatowa która jest w miarę głęboka.Dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 05.02.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 https://picasaweb.google.com/110475871252616728788/AzienkaNaGorzeKwiecien2012#5877445739051989346duravit vero na przykładroca hall tez jest głeboka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 06.02.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Catalano Zero też jest głęboka, choć niestety nie tania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.02.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 juz u ciebie pisalam, z tych tanszych koło twins jest tez gleboka i na pewno nic sie nie rozchlapuje choc to tez zalezy od baterii jaka zamontujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Toscana Catalano ładne, ale nie dam rady finansowo:-) Aniu a jaka masz baterię do Koła Twins?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.02.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Josei bardzo zgrabna i fajna łazienka. Powiedz ile kosztowaly te szare płytki (nie moge znalezc ceny ) i czy one sa gladkie czy raczej chropowate bo pisze ze to imitacja kamienia(sprawdza sie na podłodze czy raje brud bedzie właził w szpary ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sim144 06.02.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Hej,być może tu znajdę odpowiedź na pytanie.czy ktoś z Was montowal umywalkę nablatowa która jest w miarę głęboka. Dzięki za podpowiedź������ Ja po niedzieli montuję umuwalkę Hatria Happy Hour Y0QQ, jest bardzo zgrabna i głęboka. http://images64.fotosik.pl/629/7258adcabb6d63d3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digi21 06.02.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Toscana Catalano ładne, ale nie dam rady finansowo:-) Aniu a jaka masz baterię do Koła Twins?? to może coś takiego, tylko, że to kwadratowe a nie wiem jaki kształt ma być tej umywalki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 06.02.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 to może coś takiego, [ATTACH=CONFIG]241052[/ATTACH] z umywalki może nie będzie się chlapać, ale na pewno na lustro gdy będzie się mokrymi rękami sięgać do baterii:D dlatego u siebie będę miała umywalkę z otworem na baterię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digi21 06.02.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 z umywalki może nie będzie się chlapać, ale na pewno na lustro gdy będzie się mokrymi rękami sięgać do baterii:D dlatego u siebie będę miała umywalkę z otworem na baterię. Amelia2 a jaka to różnica czy bateria jest zamontowana na blacie czy na umywalce i tak jak będziesz miała lustro zamontowane tak blisko baterii to i tak i tak ci się zachlapie:lol2::lol2::lol2: wystarczy umywalkę bardziej odsunąć od lustra i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digi21 06.02.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 dziewczyny i chłopaki jaką płytkę dać do tej szarej paradyż taranto grys mat? myślałam o cersanit bianca biała ale ona jest w połysku:( i nie wiem czy się zgra no i jest różnica 2mm na wymiarze czyli 29,8x59,8 i 30x60 chyba da się na fudze oszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 06.02.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Amelia2 a jaka to różnica czy bateria jest zamontowana na blacie czy na umywalce i tak jak będziesz miała lustro zamontowane tak blisko baterii to i tak i tak ci się zachlapie:lol2::lol2::lol2: wystarczy umywalkę bardziej odsunąć od lustra i po problemie umywalki z otworem na baterię maja z tyłu półeczkę dzięki której są trochę odsunięte od ściany ale dużo zależy od samej baterii - jeśli będzie wysoka to pewnie się pochlapie ale na pewno mniej niż gdy bateria jest za umywalką sama w życiu bym nie zrobiła tak nisko lustra:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 a wiecie może co to za umywalka??[ATTACH=CONFIG]241056[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 06.02.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Josei,pokaż całą łazienkę,bardzo ładnie wygląda.............możesz napisać jaką ma szerokość.U mnie też będzie wc obok prysznica i martwię się czy nie będzie za ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josei 06.02.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Josei bardzo zgrabna i fajna łazienka. Powiedz ile kosztowaly te szare płytki (nie moge znalezc ceny ) i czy one sa gladkie czy raczej chropowate bo pisze ze to imitacja kamienia(sprawdza sie na podłodze czy raje brud bedzie właził w szpary ) Dzięki Płytki Terratinta Stonedesign Chalk Matt lekko chropowate, mam je tylko na ścianach więc ciężko mi ocenić jak z ich utrzymaniem na podłodze (cena 129zł za m2) Josei,pokaż całą łazienkę,bardzo ładnie wygląda.............możesz napisać jaką ma szerokość.U mnie też będzie wc obok prysznica i martwię się czy nie będzie za ciasno. Pokażę jak już będzie "cała". Brakuje mebli po prawej stronie. Czekam jeszcze na blat, bo ostatnio przy montażu okazało się że to nie ten który miał być, grr.. Łazienkę mamy mikro, 110cm/190cm. Na 190cm jest prysznic, wc, szafka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keishha 06.02.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Poszukuje mozaike taka jak na zdjeciu ! Jezeli ktos widzial i wie jaka prosze o pomoc dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.02.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 takie mozaiki są w ofercie sicis. nie wiem, czy ta konkretnie, ale w tą firmę bym celowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa222 06.02.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Dzięki Płytki Terratinta Stonedesign Chalk Matt lekko chropowate, mam je tylko na ścianach więc ciężko mi ocenić jak z ich utrzymaniem na podłodze (cena 129zł za m2) Pokażę jak już będzie "cała". Brakuje mebli po prawej stronie. Czekam jeszcze na blat, bo ostatnio przy montażu okazało się że to nie ten który miał być, grr.. Łazienkę mamy mikro, 110cm/190cm. Na 190cm jest prysznic, wc, szafka Witam. Josei bardzo mi się podoba namiastka Twojej łazienki mogłabyś powiedzieć co to za płytki na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts