wojgoc 07.03.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Dziękuję za szybką odpowiedź . To napisz proszę co to za ściągaczka i gdzie kupiona. Mi polecano takie silikonowe na all. stawiam na zakup w Tchibo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 07.03.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 wojgoc, zgadza się Tchibo: http://www.tchibo.pl/sciagaczka-do-wody-p400005112.html Jesli tylko pojawią się w sklepie, na pewno jeszcze kupię do drugiej łaizenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 07.03.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 witam , mam prośbę - czy ktoś orintuje się co to za płytki (te przypominające liście)? będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi [ATTACH=CONFIG]246483[/ATTACH] nie jestem pewna, czy to jest to samo, ale na pewno podobne Venis ONA tiles http://www.jacobsens.co.nz/media/300317/ona_white_matt__-_canada_white_wash.jpg http://www.jacobsens.co.nz/media/300310/ona_natural_-_montana_cottage_h.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awoy 07.03.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) nie jestem pewna, czy to jest to samo, ale na pewno podobne Venis ONA tiles bardzo dziękuję faktycznie podobne , choć chyba nie dokładnie te, Dziękuję za podpowiedz na etapie wybierania podpowiedzi naprawdę się przydają. Edytowane 10 Marca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.03.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ale po co???? dokładnie. po co? aby sobie kapcie oświetlić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik bfc 08.03.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 tak... można sobie oświetlić jak dużo brudu zebrało się na sylikonie wtedy wiadomo kiedy się w końcu schylić i posprzątać Mi się akurat podoba gra światłem w pomieszczeniach i takie delikatne żółte światło lub nawet kolorowy led ( choć zwolennikiem ledów też nie jestem ) od spodu szafki daje bardzo fajne efekty wizualne, oświetlając jak w tym przypadku białą ścianę i fajną drewnopodobną płytkę. Jak kto lubi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 08.03.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Sheenaz uwielbiam Cię.....hmmm głupio brzmi.To inaczej.Bardzo mi pasuje Twój gust, łazienka rewelacyjna.Te płyty z tyłu, to jakiś beton ozdobny?, jak to się fachowo nazywa i jak kupuje - w gotowych panelach, czy na wymiar?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 08.03.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Sheenaz ja Ci dam dywaniki!!!! ani mi sie waż!!! sliczna lazienka i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 08.03.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Dominik, nie przekonałeś mnie do ledów Oszolom )) Szare płyty to tak naprawdę tynk dekoracyjny. leatt, narazie nie znalazlam żadnych pasujących dywaników, więc jest nadzieja, że tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 08.03.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 bardzo dziękuję faktycznie podobne , choć chyba nie dokładnie te, Dziękuję za podpowiedz na etapie wybierania podpowiedzi naprawdę się przydają. radzę szukać płytek z kolekcji 3D wall tile, np.: http://www.archiexpo.com/architecture-design-manufacturer/3d-wall-tile-10758.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.03.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Dagabel,nie bardzo rozumiem, po co kopiujesz w tak wielu wątkach swój list wysłany do przedstawiciela Porcelanosy?Zaśmiecasz kolejne wątki.Możesz sobie wyjaśnić na privie zachowanie salonu z producentem, bo, szczerze mówiąc, nie sądzę, że "ten i dziesiątki innych portali czekają na opinię" - ot obraziłaś się na salon sprzedaży, nie odpowiada Ci zachowanie sprzedawców, to napisz skargę, ale co to ma do FM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 09.03.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Oszolom )) Szare płyty to tak naprawdę tynk dekoracyjny.. Ok. W takim badż razie co to za śruby, zaczepy? na tym tynku?. Wygląda jak płyta przymocowana jakimiś śrubami, przypomina mi to trochę łącze z Matrixa na szyjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.03.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 wojgoc, zgadza się Tchibo: http://www.tchibo.pl/sciagaczka-do-wody-p400005112.html Jesli tylko pojawią się w sklepie, na pewno jeszcze kupię do drugiej łaizenki. w najbliższym czasie nie przewidują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ololek 09.03.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 (edytowane) Łazienka przy sypialni, 3x2m2. Brakuje lamp, chodników i paru innych dodatków, ale i tak ją lubię Mam pytanie odnośnie podłogi w łazience - to są panele drewniane? Chyba nie? Drugie pytanie to co to za kabina prysznicowa i jakie ma wymiary? Szukam czegoś podobnego do własnego mieszkania. Czy jest w niej dużo miejsca dla rosłego mężczyzny? Pod drzwiami i ścianką jest jakaś uszczelka, że woda nie wypływa dołem po posadzce? Czy szyby są jakoś uszczelnione na krawędziach przy ścianie gdzie kończą się płytki? Edytowane 9 Marca 2014 przez ololek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 09.03.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Oszolom, to są otwory w tynku udające dziury po śrubach. Mają głębokość 2mm. wojgoc, dzięki, będę czatować ololek, na podłodze są płytki ceramiczne Noce Naturale http://www.myway-paradyz.com/plytki/drewnopodobne/noce/elementy-kolekcji Kabina była robiona na wymiar - 110x85. Komfortowa, również dla 2 osób, chociaż we dwoje lepiej się korzysta z kabiny 125x90. Styki kabiny ze ścianą i podłogą są uszczelnione silikonem. Nie mam żadnej uszczelki pod drzwiami, woda nie wypływa, jeśli z premedytacją nie leję słuchawką po drzwiach. Podłoga pod prysznicem ma spadek w kierunku ściany, Ścianka kabiny z drzwiami jest zamontowana na spadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 09.03.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Mam pytanie odnośnie podłogi w łazience - to są panele drewniane? Chyba nie? Wg. mnie to Paradyż Noce Naturale ale może się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.03.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 tak... można sobie oświetlić jak dużo brudu zebrało się na sylikonie wtedy wiadomo kiedy się w końcu schylić i posprzątać Mi się akurat podoba gra światłem w pomieszczeniach i takie delikatne żółte światło lub nawet kolorowy led ( choć zwolennikiem ledów też nie jestem ) od spodu szafki daje bardzo fajne efekty wizualne, oświetlając jak w tym przypadku białą ścianę i fajną drewnopodobną płytkę. Jak kto lubi..... tak samo pieknie tandetne jak podswietlona ledami wanna sory, nie przemawia do mnie ta argumentacja:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 09.03.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Powinnam do jutra podjąć decyzję odnośnie koloru mebli do łazienki; opcje są dwie: białe lub w kolorze bakłażana i to mocno ciemnego Na ten moment zaplanowane są 3 elementy: wiszący wąski słupek, szafka pod umywalką i szafka z szufladami (słupek osobno a dwa pozostałe elementy w jednym ciągu, połączone blatem). Mam niestety kiepskie zdjęcie ściany, na której te meble mają ostatecznie zawisnąć, ale wstawię to co mam i bardzo jestem ciekawa Waszych propozycji. Brakuje jeszcze oświetlenia, kabiny, ceramiki, kranów i ściany nie są pomalowane, ale ogólny zarys już widać. byłabym wdzięczna za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 09.03.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Oszolom, to są otwory w tynku udające dziury po śrubach. Mają głębokość 2mm. wojgoc, dzięki, będę czatować ololek, na podłodze są płytki ceramiczne Noce Naturale http://www.myway-paradyz.com/plytki/drewnopodobne/noce/elementy-kolekcji Kabina była robiona na wymiar - 110x85. Komfortowa, również dla 2 osób, chociaż we dwoje lepiej się korzysta z kabiny 125x90. Styki kabiny ze ścianą i podłogą są uszczelnione silikonem. Nie mam żadnej uszczelki pod drzwiami, woda nie wypływa, jeśli z premedytacją nie leję słuchawką po drzwiach. Podłoga pod prysznicem ma spadek w kierunku ściany, Ścianka kabiny z drzwiami jest zamontowana na spadku. Ja zapytam o umywalki - szukam czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 09.03.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ArKaMa, umywalki i szafki IKEA, już nie produkowane. Kupiłam na wyprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts