kori 14.03.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 izabel-25 a moge zapytac o baterię 3otworową wannowąco to za model i jak montowaliście czy macie jakieś zdjęcia z montażu i czy od tyłu robiliście rewizje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 14.03.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 (edytowane) [...] Jednak przyznam że i mnie nie podoba się armatura i "biały montaż" . Nie chodzi tu o wybór producenta, ale o wybór "stylu" tych "sprzętów" do tego marmuru, moim zdaniem, nie pasuje. Nie podkreślają piękna tego marmuru ale są ...obok, jakby znalazły się tam przypadkowo. [...] Fakt że umywalki nie bardzo pasują. Wiem również jak trudno dobrać coś co pasuje i się podoba (u mnie pewnie zjedziecie różnorodność kształtów szczególnie kabiny prysznicowej i wanny) Hisiu jak ci dzieciaki albo kot utłuką przypadkiem to sobie wymienisz na bardziej pasujące (nie koniecznie dużo droższe) i już nikt się czepiać nie będzie. No chyba że dla ciebie wszystko gra to nie ma sprawy. Najważniejsze jest zadowolenie inwestora. Edit: izabel-25 Łazienka piękna. Jak wszystkie będą w szarościach to zanim swoją skończę to mi się opatrzy Edytowane 14 Marca 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabel-25 14.03.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 (edytowane) kori - bateria jest 5 otworowa kupowana już dawno dawno temu na allegro więc niestety nie mam nawet pudełka. Montowaliśmy ją na specjalnie robionej szynie z nierdzewki ( długi kawał grubej blachy oparty o cegły od obudowy wanny) i dopiero do niej były przyklejone płytki od góry. Rewizje mamy normalnie w obudowie wanny więc jeśli bedziemy chcieli dostać się do baterii to musimy wyjmować wannę. Doriko - jest to druga, większa łazienka w moim domku. Z tą mniejszą poszalałam bo mam ją biało- szaro-czerwoną więc tą drugą chciałam bardziej stonowaną i najpierw miała być w brązach ale że kobieta zmienną jest to wyszła szara Edytowane 17 Marca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emka11 14.03.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Witam, oto moja mała łazienka, połączenie bieli i płytek drewnopodobnych, mała ale wszystko co mi trzeba mieści Pozdrawiam http://images64.fotosik.pl/758/58d83076036090d8.jpg http://images63.fotosik.pl/756/8d7c192c52dafbb3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 14.03.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Doriko - jest to druga, większa łazienka w moim domku. Z tą mniejszą poszalałam bo mam ją biało- szaro-czerwoną więc tą drugą chciałam bardziej stonowaną i najpierw miała być w brązach ale że kobieta zmienną jest to wyszła szara I o tę zmienność się martwię bo materiały w tym płytki kupione a do realizacji jeszcze daleko. Emka11 zdjęcia mało pokazują ale na tyle co widać to ładnie. Obie trafiłyście w mój gust idealnie. Druga mniejsza łazienka będzie biała z podłogą drewnopodobną, nie tak ładną jak ma emka11 ale mam nadzieję że całość wyjdzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emka11 14.03.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 wklejam jeszcze jedno zdjęciehttp://images64.fotosik.pl/758/c28cb5edf1488927.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabel-25 14.03.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 I o tę zmienność się martwię bo materiały w tym płytki kupione a do realizacji jeszcze daleko. Ja na swoją drugą łazienkę czekałam 4 lata i w między czasie kupowałam do niej różne rzeczy jak wanna czy umywalka, miałam w głowie co chcę ale w ostatniej chwili zmieniła mi się koncepcja i całe szczęście nie kupiłam wcześniej płytek które wybrałam na początku. Miała być biało-brązowa, później biało-szara a wyszła cała szara Nie mam płytek na wszystkich ścianach i moim zdaniem to był strzał w 10, nie jest przez to przytłaczająca i zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 14.03.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 izabel, ładnie A zobacz że jeszcze mniej przytłaczająca by była gdyby nie było płytek nad lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miranka 14.03.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Emko, bardzo ładna łazienka, w "moich" kolorach:)))Czy mogę prosić o nazwę białych płytek?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.03.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 emka11 jest slicznieeee!!!Kolorki idealnie dobrane stonowane tak jak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabel-25 14.03.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 izabel, ładnie A zobacz że jeszcze mniej przytłaczająca by była gdyby nie było płytek nad lustrem Trochę by to się kupy nie trzymało bo lustro jest wpuszczone w płytki i ściana obok pociągnięta jest płytkami do sufitu. Dziwnie by to wyglądało - jedna ściana cała w płytkach, a druga do połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emka11 14.03.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Emko, bardzo ładna łazienka, w "moich" kolorach:))) Czy mogę prosić o nazwę białych płytek? Pozdrawiam Dziękuję, to są płytki Colour z Tubądzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 14.03.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 emka11 śliczna łazienka mi się tylko nie podoba ten kosz na bieliznę... to plastik? Rozmiarem pasuje idealnie, ale coś mi w nim nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emka11 14.03.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 emka11 śliczna łazienka mi się tylko nie podoba ten kosz na bieliznę... to plastik? Rozmiarem pasuje idealnie, ale coś mi w nim nie pasuje. witaj. Nie Ty pierwsza mi to mówisz wymienię go ale na żywo nie wygląda tak źle a jest z tworzywa ale nie plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 14.03.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 emka11 gratuluję udanej realizacji ; łazienka wyszła bardzo łada; napisz proszę jaki wieszak na ręczniki masz koło umywalki i jaki jest duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 14.03.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Emma masz moja łazienkę.... pięknie się prezentuje. Co to za kafle drewnopodobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 15.03.2014 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 julianna dziękuję za namiary, piękne rzeczy a ta łazienka jest przepiękna http://czasnawnetrze.pl/i/dz02ODMmaD05MDA=/743d747c/9060-_szafki_kolekcja_Aveo.jpg Mi też się ta kula bardzo podoba, bardzo chciałąbym ją w swoim mieszkaniu ale nie mogę jej nigdzie znaleźć. Ja odkryłam ją na stronie producenta paneli które zamawiałam i wydaje mi się że jest ona wykonana z drewna. Jak ktoś wie gdzie można takie cudo kupić proszę o info. jak myślicie, z czego jest ta kula obok wanny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.03.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 emka śliczna łazieneczka... jasna i świeża:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Emka, czy możesz powiedzieć, co to za wieszak na ręczniki i papier toaletowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.03.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Kori ,sliczna Twoja łazienka. Lubię takie mroczne salony kąpielowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts