mi_mała 17.03.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Nie wiem, wc kupiony na allegro, jakiś chiński badziew, nie polecam Miał jakieś nadlewy, które trzeba było spiłować żeby w ogóle móc go zawiesić na stelażu. Szkoda, bo wygląda nieźle... a wygląda jak duravit:D O... kierunek jakiś jest, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 18.03.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Moja dolna łazienka/pralnia/kotłownia w jednym. Na podłodze płytki NovaBell Absolute Statuario, pod prysznicem Venice crystal white. Z założenia miała być prosta i łatwa w utrzmaniu. [ATTACH=CONFIG]248919[/ATTACH] topolla pięknie i prosto. Nic bym nie zmieniała - i żadnych limonkowych dodatków nie dawała Pasuje mi tam biały puchaty ręcznik i białe porcelanowe dozowniki. Świetnie wykorzystane brzózki jako obraz. No ja lubię black&white po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 18.03.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Czy jest jakaś roleta/żaluzja,która nadaje się do łazienki? Mam mleczne szybki,ale wolałabym coś powiesić (ale nie firankę ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 18.03.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 topolla łazienka prześliczna. I proszę nie dawaj żadnych limonkowych dodatków! Rośliny jako akcent kolorystyczny zupełnie wystarczą. Jeszcze przy tej ścianie obok drzwi dałabym jakąś większą roślinę w wysokiej smukłej donicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kameon 18.03.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 topolla1 piękną masz łazienkę. Cudne drzwi. Plisa w oknie to świetny pomysł. Ja bym tu już nie szalała z dodatkami , zwłaszcza kolorowymi. Łazienka piękna w swojej prostocie. Świetnie wyważone akcenty ciemnego koloru. Kwiaty w doniczkach to świetna ozdoba , choć nie ukrywam że widziałabym inne zarówno na parapecie jak i blacie .Może jakieś trochę większe, o większej objętości. Bo teraz ten na parapecie wygląda jak chudy patyk , a ten na blacie jest wciśnięty w kąt (z tego co widzę to chyba coś sztucznego). Ogólnie rzecz ujmując to jedna z najładniejszych łazienek jakie widziałam na forum. Jest taka jak chciałaś prosta, bez przepychu a jednocześnie domowa i nie jak z katalogu. Obraz robi całą dekorację tego pomieszczenia, więc radze aby pozostałe dodatki były jedynie tłem. Względnie możesz wymienić doniczki na ciemne. Da to wtedy akcent koloru na białym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.03.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 topolla pięknie i prosto. Nic bym nie zmieniała - i żadnych limonkowych dodatków nie dawała Pasuje mi tam biały puchaty ręcznik i białe porcelanowe dozowniki. Świetnie wykorzystane brzózki jako obraz. No ja lubię black&white po prostu To samo chciałam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 18.03.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Moja dolna łazienka/pralnia/kotłownia w jednym. Na podłodze płytki NovaBell Absolute Statuario, pod prysznicem Venice crystal white. Z założenia miała być prosta i łatwa w utrzmaniu. Brakuje nam tylko oświetlenia nad lustrem. Może coś podpowiecie. Dodatkowo chciałabym wprowadzić jakiś kolor - co myślicie o limonkowych ręczniczkach, świeczkach itp. wściekłe elektryzujące, kolory czy lepiej łagodnie pójść w wiklinę, drewno i beże np.? A może coś innego? Weny do urządzania już nie mam i dylemat raczej niewielki bo dodatki to już grosze ale widzicie łazienkę pierwszy raz i macie świeże spojrzenie. Chętnie poczytam wasze opinie. [ATTACH=CONFIG]248917[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248918[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248919[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248920[/ATTACH] topolla nie jestem fanką łazienek black&white, ale twoja jest naprawdę piękna! Ślicznie prezentuje się podłoga z tymi delikatnymi smugami. Idealnie dobrana grafika (czy to kawałek tapety Cole&Son?) Nie dawałabym tutaj koloru, ręczniki białe albo w jasnej szarości. Zdjęłabym te wszystkie drobne doniczki. Wiklina też nie będzie pasowała do połyskliwych kafli cristal white. Pięknie jest w obecnym zestawieniu kolorów, szlachetnie, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
topolla1 18.03.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Dzięki wielkie za miłe słowa. Postaram się odpowiedzieć zbiorczo Łazienka super calkowicie w moim stylu. ale scianka prysznicowa rewelacyjna zdradz prosze co to za firma i ile kosztowała jesli mozesz. Bardzo jestem na tak . Pozdrawiam Prysznic wyłożony jest Venice cristal white, sama szyba prysznicowa zamówiona u lokalnego szklarza. Ceny za te 2 szybki nie jestem w stanie podać bo płaciliśmy zbiorczo za szkło w całym domu. topolla łazienka prześliczna. I proszę nie dawaj żadnych limonkowych dodatków! Rośliny jako akcent kolorystyczny zupełnie wystarczą. Jeszcze przy tej ścianie obok drzwi dałabym jakąś większą roślinę w wysokiej smukłej donicy. Obok drzwi znaduje się szafka z pralką i piecem - nie bardzo możemy tam postawić doniczki, nawet grafika odpada bo drzwi od zabudowy dochodzą do ściany topolla1 piękną masz łazienkę. Cudne drzwi. Plisa w oknie to świetny pomysł. Ja bym tu już nie szalała z dodatkami , zwłaszcza kolorowymi. Łazienka piękna w swojej prostocie. Świetnie wyważone akcenty ciemnego koloru. Kwiaty w doniczkach to świetna ozdoba , choć nie ukrywam że widziałabym inne zarówno na parapecie jak i blacie .Może jakieś trochę większe, o większej objętości. Bo teraz ten na parapecie wygląda jak chudy patyk , a ten na blacie jest wciśnięty w kąt (z tego co widzę to chyba coś sztucznego). Ogólnie rzecz ujmując to jedna z najładniejszych łazienek jakie widziałam na forum. Jest taka jak chciałaś prosta, bez przepychu a jednocześnie domowa i nie jak z katalogu. Obraz robi całą dekorację tego pomieszczenia, więc radze aby pozostałe dodatki były jedynie tłem. Względnie możesz wymienić doniczki na ciemne. Da to wtedy akcent koloru na białym tle. Kwiaty zimują w łazience - ten patyk na parapecie to ozdoba bożonarodzeniowa która mam nadzieję że dożyje wiosny i wyniosę ją do ogródka Do łazienki planuję tego typu roślinkę tylko oczywiście żywą - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00234179/ topolla nie jestem fanką łazienek black&white, ale twoja jest naprawdę piękna! Ślicznie prezentuje się podłoga z tymi delikatnymi smugami. Idealnie dobrana grafika (czy to kawałek tapety Cole&Son?) Nie dawałabym tutaj koloru, ręczniki białe albo w jasnej szarości. Zdjęłabym te wszystkie drobne doniczki. Wiklina też nie będzie pasowała do połyskliwych kafli cristal white. Pięknie jest w obecnym zestawieniu kolorów, szlachetnie, gratulacje Wielkie dzięki Piu. Obraz to faktycznie Cole & Son. Zostało mi troszkę tapety więc akcenty z brzozami pojawiają się teraz w różnych miejscach domu. A co z kinkietem - biały np. http://www.pmlighting.pl/Kinkiet-Set-Raw_d148_d633_np22122.html czy aluminiowy/chrom np. http://www.skleposwietleniowy.pl/oswietlenie-wntrzowe-oprawy-scienne-lampy-do-lustra-set-raw-kinkiet-1200-28w-o_l_51_4600.html Dodam że maluję się w dolnej łazience więc potrzebne jest mi dobre oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 18.03.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 topolla, świetnie jest Czekam na resztę wnętrz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1555 18.03.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mi również bardzo się podoba - klasyczna i elegancka łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 18.03.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Piękny ten biały kinkiet, idealny będzie Bluszcz też OK, choć mnie się jeszcze nigdy nie udało takiego utrzymać, zawsze wyhodowałam w nim przędziorki i inne świństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
topolla1 18.03.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Piękny ten biały kinkiet, idealny będzie Bluszcz też OK, choć mnie się jeszcze nigdy nie udało takiego utrzymać, zawsze wyhodowałam w nim przędziorki i inne świństwa Mi prędzej uschnie niż coś w nim zamieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kameon 18.03.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Z tych dwóch zdecydowanie biały kinkiet byłby lepszy . Choć nie ukrywam ,że ciekawie mógłby wyglądać czarny(nie wiem czy jest).Do tego czarne doniczki a w nich coś prostszego w formie. Może jakaś juka , dracena , zamia... Bluszcz jest pięknym kwiatem , ale bardzo kapryśnym. Albo usycha, albo rośnie jak szalony i trudno zapanować nad jego formą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biegu 18.03.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mi też się ta kula bardzo podoba, bardzo chciałąbym ją w swoim mieszkaniu ale nie mogę jej nigdzie znaleźć. Ja odkryłam ją na stronie producenta paneli które zamawiałam i wydaje mi się że jest ona wykonana z drewna. Jak ktoś wie gdzie można takie cudo kupić proszę o info. jak myślicie, z czego jest ta kula obok wanny ? Zdjęcie Aveo z Villeroy, więc może na niemieckich stronach mają . Wujek Google po wpisaniu:" kugel aus holz" podpowiedział m.in. coś takiego: http://www.point-4u.com/kugel-teak-holz-massiv-45kg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.03.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Zdjęcie Aveo z Villeroy, więc może na niemieckich stronach mają . Wujek Google po wpisaniu:" kugel aus holz" podpowiedział m.in. coś takiego: http://www.point-4u.com/kugel-teak-holz-massiv-45kg.html cena jest megaatrakcyjna:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biegu 18.03.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Nic tylko "kulać" i sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.03.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Proponuje poszukać odpowiedniej wielkości pieńka i sobie wystrugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.03.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Doriko,zdradź tajemnice, gdzie można znaleźć odpowiedni pieniek drewna egzotycznego:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.03.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Podejrzewam że w jakimś egzotycznym kraju, te z linku są z Indonezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 18.03.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Moja dolna łazienka/pralnia/kotłownia w jednym. Na podłodze płytki NovaBell Absolute Statuario, pod prysznicem Venice crystal white. Z założenia miała być prosta i łatwa w utrzmaniu. Brakuje nam tylko oświetlenia nad lustrem. Może coś podpowiecie. Dodatkowo chciałabym wprowadzić jakiś kolor - co myślicie o limonkowych ręczniczkach, świeczkach itp. wściekłe elektryzujące, kolory czy lepiej łagodnie pójść w wiklinę, drewno i beże np.? A może coś innego? Weny do urządzania już nie mam i dylemat raczej niewielki bo dodatki to już grosze ale widzicie łazienkę pierwszy raz i macie świeże spojrzenie. Chętnie poczytam wasze opinie. [ATTACH=CONFIG]248917[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248918[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248919[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248920[/ATTACH] Świetny grzejnik, piękny obraz! rewelacyjnie wyszło mimo, że nie przepadam za taką "prostotą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts