topolla1 20.03.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Mi sie bardzo podoba. Prosto, oszczednie w formie. Super. Mam nadzieje, ze spelni oczekiwania i bedzie latwa w utrzymaniu czystosci. Chcialam zapytac o umywalke, jaki to model? Dobrze widze, ze pod blatem od umywalki jest pusta wneka? Ma ona jakies zastosowanie? Np kosz na pranie? Umywalka to Area Ceramica. Pod blatem jest szafka która głównie maskuje umywalkę i podłączenia i ma miejsce na drobiazgi. Kosze na pranie mam w szafce obok pralki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 24.03.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Witajcie! Wklejam tutaj bo nie mam pomysłu gdzie o to zapytać. Chodzi mi o plytki ze zdjęć. Czy ktoś wie może co to? . P.s Wiem że nie w temacie. Posta później wykasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaa 25.03.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Hej Wszystkim, Widziałam ,że umieszczacie głównie realizacje ,ale niestety mi do realizacji daaaaleko Chciałabym przeczytać wasze opinie co sądzicie o mojej łazience i propozycji jej urządzenia O ile oczywiście macie ochotę. W załączeniu przedstawiam projekt rozstawienia ceramiki wanny i pralki. Generalnie chcemy utrzymać takie rozstawienie bo chyba inne nie wchodzi w gre w sumie. Wanne chcemy 160x70 , stalową. Mamy już wybraną. Sedesik mniej wiecej też juz mamy. Płytki chcemy takie jak w korytarzy , dokładnie meissen yakara white lappato 45x90 . Strasznie mi sie podobają. Myśle aby oprócz podłogi wyłożyć nimi też ściany łazienki do granicy z drzwiami ,a dalej podwieszany sufit. Mój mąż chce jeszcze abyśmy dodali akcent drewniany więc myślałam o szafce pod umywalke nablatową w jakimś fornirze albo coś w tym rodzaju. Maz chce jednak pomyśleć o gresie drewnopodobnym. Myslałam może o położeniu go nad kibelkiem i na części ściany z lustrem albo na wannie i na ścianie z drzwiami. Co o tym sądzicie , fajnie to będzie wyglądać ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 25.03.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Duś- Ty wszystko wiesz! Zlituj się i rzuć okiem na mojego posta co to za płytki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 25.03.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Obok drzwi znaduje się szafka z pralką i piecem - nie bardzo możemy tam postawić doniczki, nawet grafika odpada bo drzwi od zabudowy dochodzą do ściany [ATTACH=CONFIG]249051[/ATTACH] Piękna łazienka ja właśnie siedzę nad moim projektem i zastanawiam się gdzie i jak zrobić pralnię i gdzie dać piec, a u Ciebie jest sprytnie schowany. Ale mam pytanie, jaki masz piec , że mogliście go zamknąć w szafce, bo chciałam ukryć mój piec w obecnym domu , ale serwisant powiedział, że absolutnie nie mogę tego zrobić, bo ma otwartą komorę spalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sienki 26.03.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Wkleję jedno foto naszej nowej łazienki, więcej jest u nas w temacie, a później dorzucimy jeeeszcze więcej http://extranet.castor.com.pl/marcin/now/lazienka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 26.03.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witajcie! Wklejam tutaj bo nie mam pomysłu gdzie o to zapytać. Chodzi mi o plytki ze zdjęć. Czy ktoś wie może co to? [ATTACH=CONFIG]250428[/ATTACH]. [ATTACH=CONFIG]250429[/ATTACH] P.s Wiem że nie w temacie. Posta później wykasuję to jest rendering, a nie rzeczywiste zdjęcie, więc nie wiadomo, czy taka kolekcja w ogóle jest na rynku, ale podobne by się znalazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 26.03.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Piu..........kontynuuj proszę temat co do tych podobnych:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 26.03.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 a czemu tylko jedno? ciężko ocenić efekt widząc tylko skrawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.03.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Sienki śmieszna fikuśna umywaleczka.:pPokaz wiecej zdjeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 27.03.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Witajcie Chciałam Wam pokazać moja łazienkę. Większość prezentowanych tu realizacji jest w bieli i szarościach z dodatkami drewnianymi lub drewnopodobnymi.Moja w innej kolorystyce. Mam nadzieję, że nie będziecie się czepiać : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 27.03.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Bardzo ładna łazienka. Ładnie ale mam oczywiście swoje ale. Nie podoba mi się ta wanna w kropeczki i nie dała bym tego turkusu ale ja się nie znam na akcentach kolorystycznych ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 27.03.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Anad65 łazenka OK i te turkusy też, ale ja z kolei nie dałabym tej beżowej podłogi w półkolu tylko całą śmietankową w całej łazience. Dzięki temu wyeksponowałoby się mozaikę na wannnie, która mi się akurat podoba w przeciwieństwie do Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.03.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 a mnie się baaardzo podoba tak jak jest:) elegancko, subtelnie, dzięki beżowemu kawałkowi podłogi kolor łagodnie przechodzi w beż na wannie i ścianie z geberitami, gdyby podłoga była cała jasna to zaraz pojawiła by się krytyka że znów inny kolor podkreśla ścianę w wcetkiem;) turkus ślicznie przełamuje delikatne kolory, które same były by mdławe:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 mnie ta lazienka tez sie podoba mimo zastosowania chyba z 4 rodzajow kafli jedno mnie razi, ten fioletowy (różowy) storczyk, trzeba bylo dac bialy albo zainwestowac w niebieski do tych turkusow, a tak to "sie gryzie" albo w ogole sobie go darowac. poza tym bardzo przytulnie i cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.03.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 a mnie się baaardzo podoba tak jak jest:) elegancko, subtelnie, dzięki beżowemu kawałkowi podłogi kolor łagodnie przechodzi w beż na wannie i ścianie z geberitami, ....,turkus ślicznie przełamuje delikatne kolory, które same były by mdławe:rolleyes: to elegancko i subtelnie czy mdławo:confused: czy też turkusowe dodatki dodają elegancji i subtelności:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
topolla1 27.03.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Piękna łazienka ja właśnie siedzę nad moim projektem i zastanawiam się gdzie i jak zrobić pralnię i gdzie dać piec, a u Ciebie jest sprytnie schowany. Ale mam pytanie, jaki masz piec , że mogliście go zamknąć w szafce, bo chciałam ukryć mój piec w obecnym domu , ale serwisant powiedział, że absolutnie nie mogę tego zrobić, bo ma otwartą komorę spalania. Mycha dzięki. Cieszę się że łazienka się podoba. U nas piec ma zamkniętą komorę spalania stąd możliwość zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.03.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Wojgoc czepiasz się Mam nadzieję, że nie będziecie się czepiać : ) Nie liczyłabym na to Nie ma się jednak co przejmować. Nie wiem czy na forum była choć jedna łazienka, która podobałaby się wszystkim. Mam pytanie: z którego ręcznika korzystacie myjąc ręce w umywalce? Tego na stojaku czy tego na wieszaczku? Pytam, bo widzę, że wieszaczek jest dość daleko od umywalki i już widzę zachlapany blat i podłogę U siebie ciągle nie mam zamontowanych relingów na ręczniki i mimo, że miałabym je znacznie bliżej umywalek, mam obawy czy się sprawdzą po bokach szafek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 27.03.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Wojgoc czepiasz się Nie liczyłabym na to Nie ma się jednak co przejmować. Nie wiem czy na forum była choć jedna łazienka, która podobałaby się wszystkim. Mam pytanie: z którego ręcznika korzystacie myjąc ręce w umywalce? Tego na stojaku czy tego na wieszaczku? Pytam, bo widzę, że wieszaczek jest dość daleko od umywalki i już widzę zachlapany blat i podłogę U siebie ciągle nie mam zamontowanych relingów na ręczniki i mimo, że miałabym je znacznie bliżej umywalek, mam obawy czy się sprawdzą po bokach szafek... No właśnie tu jest problem . Mieszkam dopiero od dwóch tygodni i cały czas myślę , jak to rozwiązać. Bliżej umywalki nie mogę, bo każdy z domowników ma pod blatem swoją szufladę . Może do stojącego wieszaka dokupię jakiś wieszaczek . A może coś doradzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.03.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Anad łazienka ok szału nie ma ale jest dobrze.:rolleyes:Mnie jedynie przeszkadza to ze jest tyle rożnych form- koła kwadraty prostokąty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts