Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chodzi mi o plytki ze zdjęć. Czy ktoś wie może co to?

to jest rendering, a nie rzeczywiste zdjęcie, więc nie wiadomo, czy taka kolekcja w ogóle jest na rynku, ale podobne by się znalazły :)

istnieje taka kolekcja - zrobiona jest/była z nich aranżacja we wrocławskim Maxfliz, na piętrze po lewej stronie, za punktem informacyjnym.

To włoskie płytki od 300zł/m2 w górę

Kolorystycznie bardzo w moim typie i wreszczie coś innego niż prezentowane przez ostatnich kilka miesięcy łazienki biało/czarno/szare :) Troszkę za dużo się dzieje przez te dekory, ale to już moje subiektywne odczucie jako że nie jestem ich zwolenniczką. Ogólnie jestem na tak, fajna szafka pod umywalką no a przede wszystkim to zazdroszczę Wam tych przestrzeni.

Witam! Mam do Was prośbę o wyrażenie swojej opinii co do doboru fugi do białych płytek. Położyliśmy w łazience łazience ok 6,5 m2 płytki Aparici Angel Ornato (trzy rzędy) i reszta Aparici Angel Blanco. Czy do białych płyek będzie pasowało szara fuga taka najjaśniejsza . Czy tylko biała???. Bardzo się boimy białej fugi szczególnie pod prysznicem. Co myślicie?

To i ja pochwalę się swoją łazienką, łazienka malutka w bloku. Mogę powiedzieć iż wszystko jest tak jak sobie wymarzyłam :) trafiłam na konkretnego pana, który zajął się wszystkim kompleksowo, a teraz kilka zdjęć:

086.jpg088.jpg089.jpg095.jpg096.jpg

I jak podoba się?

To i ja pochwalę się swoją łazienką, łazienka malutka w bloku. Mogę powiedzieć iż wszystko jest tak jak sobie wymarzyłam :) trafiłam na konkretnego pana, który zajął się wszystkim kompleksowo, a teraz kilka zdjęć:

[ATTACH=CONFIG]251854[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251855[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251856[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251857[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251858[/ATTACH]

I jak podoba się?

No faktycznie bardzo malutka łazienka, bo chyba aż było ciężko zrobić zdjęcia ;)

Powiem Ci, że nie za dużo na nich przez to nie widać :no:

Jedyne co na tych zdawkowych zdjęciach zauważyłam, to to, że deska WC nieszczególnie się licuje z miską wiszącą.

Jakby była nie do końca od tego modelu kibelka (takie zboczenia zawodowe :razz: )

[ATTACH=CONFIG]251854[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251855[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251856[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251857[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251858[/ATTACH]

I jak podoba się?

angela.majak możesz napisać z jaką masz ceramikę?

angela.majak nic mnie nie zachwyca ani nie przeraża w Twojej łazience.Rozumiem ze to łazienka w bloku wiec i możliwości ograniczone ale np czy nie dało sie tego geberitu jakiś wypośrodkować? Po co jest ten schodek przy wc? Chyba ze maskuje jakaś rurę to rozumiem...Kafle którymi jest oblozony geberit tez wolałabym żeby były tej samej wielkości a tak jeden jest szerszy drugi węższy...No mnie to by wkurzalo.Halogeniki i koszyczki zdecydowanie :no:

Witam! Mam do Was prośbę o wyrażenie swojej opinii co do doboru fugi do białych płytek. Położyliśmy w łazience łazience ok 6,5 m2 płytki Aparici Angel Ornato (trzy rzędy) i reszta Aparici Angel Blanco. Czy do białych płyek będzie pasowało szara fuga taka najjaśniejsza . Czy tylko biała???. Bardzo się boimy białej fugi szczególnie pod prysznicem. Co myślicie?

Ja planuję ułożenie też tych płytek....nie wyobrażam sobie innej niż białej fugi. Proszę wstaw fotki, jestem ciekawa jak wygląda Twoja łazienka :) może jeszcze się zainspiruję

My mamy jasnoszare fugi przy bialych kafelkach... od 3 lat nic zlego sie nie dzieje..szczegolnie pod prysznicem :)

Uwazam ze jasnoszare fugi wygladaja ladniej od bialej przy bialych plytkach :)

Wczoraj robiliśmy próbę fugi takiej bardzo jasno-szarej. Płytki nie do końca są biała (chodzi o Ornato). Ich wzór jest srebrny. Mam je w koło łazienki 3 rzędy. Wg nas fuga z nimi - szara idealnie się zlewa. Chyba wybierzemy szarą, nie chcę być niewolnikiem własnego domu, przez ciągłe szorowanie białej fugi. a jaki kolor mebelków planujesz? My początkowo chcieliśmy białe, ale teraz myślę, że w odcieniu drewna dobrze będą wyglądać. Będzie też drewnopodobna podłoga i blat pod umywalkę. Jak kafelkarz skończy podłogę to wrzucę zdjęcia.