syberia 27.03.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 a mnie najbardziej przeszkadzają te dwie stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.03.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Anad łazienka ok szału nie ma ale jest dobrze.:rolleyes:Mnie jedynie przeszkadza to ze jest tyle rożnych form- koła kwadraty prostokąty i chyba wszystkie płytki z kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.03.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Chodzi mi o plytki ze zdjęć. Czy ktoś wie może co to? to jest rendering, a nie rzeczywiste zdjęcie, więc nie wiadomo, czy taka kolekcja w ogóle jest na rynku, ale podobne by się znalazły istnieje taka kolekcja - zrobiona jest/była z nich aranżacja we wrocławskim Maxfliz, na piętrze po lewej stronie, za punktem informacyjnym. To włoskie płytki od 300zł/m2 w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula30 27.03.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Mi się bardzo podoba ta część łazienki z umywalką, a tej mozaiki na wannie bym nie dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 27.03.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 [/font][/color] istnieje taka kolekcja - zrobiona jest/była z nich aranżacja we wrocławskim Maxfliz, na piętrze po lewej stronie, za punktem informacyjnym. To włoskie płytki od 300zł/m2 w górę Wojgoc- dzięki za info. A firmy sobie nie przypomnisz pewnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 27.03.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 stopy są the best! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.03.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Wojgoc- dzięki za info. A firmy sobie nie przypomnisz pewnie? ja nie pamietam, ale może Magda34 skojarzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 27.03.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Kolorystycznie bardzo w moim typie i wreszczie coś innego niż prezentowane przez ostatnich kilka miesięcy łazienki biało/czarno/szare Troszkę za dużo się dzieje przez te dekory, ale to już moje subiektywne odczucie jako że nie jestem ich zwolenniczką. Ogólnie jestem na tak, fajna szafka pod umywalką no a przede wszystkim to zazdroszczę Wam tych przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 28.03.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 to elegancko i subtelnie czy mdławo:confused: czy też turkusowe dodatki dodają elegancji i subtelności:lol2: wiem że chłopu to trzeba prosto i zrozumiale bez domysłów, mdławo by było gdyby dodatki były jasne znów trafił się prowokant, z tych co się czepiają słówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.03.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 znów trafił się prowokant, z tych co się czepiają słówek...proszę bez osobistych prztyków:no::no: - wystarczy logicznie formułować swoje wypowiedzi i nikt nie będzie się czepiał słówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewan 29.03.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Witam! Mam do Was prośbę o wyrażenie swojej opinii co do doboru fugi do białych płytek. Położyliśmy w łazience łazience ok 6,5 m2 płytki Aparici Angel Ornato (trzy rzędy) i reszta Aparici Angel Blanco. Czy do białych płyek będzie pasowało szara fuga taka najjaśniejsza . Czy tylko biała???. Bardzo się boimy białej fugi szczególnie pod prysznicem. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela.majak 29.03.2014 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 To i ja pochwalę się swoją łazienką, łazienka malutka w bloku. Mogę powiedzieć iż wszystko jest tak jak sobie wymarzyłam trafiłam na konkretnego pana, który zajął się wszystkim kompleksowo, a teraz kilka zdjęć: I jak podoba się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 30.03.2014 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 sewan, mam w przestrzeni prysznica na ścianie białe płytki z białą fugą. wygląda to bardzo dobrze, z fugą nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 30.03.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 To i ja pochwalę się swoją łazienką, łazienka malutka w bloku. Mogę powiedzieć iż wszystko jest tak jak sobie wymarzyłam trafiłam na konkretnego pana, który zajął się wszystkim kompleksowo, a teraz kilka zdjęć: [ATTACH=CONFIG]251854[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251855[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251856[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251857[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251858[/ATTACH] I jak podoba się? No faktycznie bardzo malutka łazienka, bo chyba aż było ciężko zrobić zdjęcia Powiem Ci, że nie za dużo na nich przez to nie widać Jedyne co na tych zdawkowych zdjęciach zauważyłam, to to, że deska WC nieszczególnie się licuje z miską wiszącą. Jakby była nie do końca od tego modelu kibelka (takie zboczenia zawodowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.03.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 angela tu jest tyle faktur, wzorów, kolorów, dodatków, ze nie wiadomo na co patrzeć. Koszyczki wiklinowe wymień w miarę możliwości na coś jednokolorowego/prostego w formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 30.03.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 To i ja pochwalę się swoją łazienką, łazienka malutka w bloku. Mogę powiedzieć iż wszystko jest tak jak sobie wymarzyłam trafiłam na konkretnego pana, który zajął się wszystkim kompleksowo, a teraz kilka zdjęć: [ATTACH=CONFIG]251854[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251855[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251856[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251857[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251858[/ATTACH] I jak podoba się? angela.majak możesz napisać z jaką masz ceramikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.03.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 angela.majak nic mnie nie zachwyca ani nie przeraża w Twojej łazience.Rozumiem ze to łazienka w bloku wiec i możliwości ograniczone ale np czy nie dało sie tego geberitu jakiś wypośrodkować? Po co jest ten schodek przy wc? Chyba ze maskuje jakaś rurę to rozumiem...Kafle którymi jest oblozony geberit tez wolałabym żeby były tej samej wielkości a tak jeden jest szerszy drugi węższy...No mnie to by wkurzalo.Halogeniki i koszyczki zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coban 30.03.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Witam! Mam do Was prośbę o wyrażenie swojej opinii co do doboru fugi do białych płytek. Położyliśmy w łazience łazience ok 6,5 m2 płytki Aparici Angel Ornato (trzy rzędy) i reszta Aparici Angel Blanco. Czy do białych płyek będzie pasowało szara fuga taka najjaśniejsza . Czy tylko biała???. Bardzo się boimy białej fugi szczególnie pod prysznicem. Co myślicie? Ja planuję ułożenie też tych płytek....nie wyobrażam sobie innej niż białej fugi. Proszę wstaw fotki, jestem ciekawa jak wygląda Twoja łazienka może jeszcze się zainspiruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.03.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Witam! Mam do Was prośbę o wyrażenie swojej opinii co do doboru fugi do białych płytek. Położyliśmy w łazience łazience ok 6,5 m2 płytki Aparici Angel Ornato (trzy rzędy) i reszta Aparici Angel Blanco. Czy do białych płyek będzie pasowało szara fuga taka najjaśniejsza . Czy tylko biała???. Bardzo się boimy białej fugi szczególnie pod prysznicem. Co myślicie? My mamy jasnoszare fugi przy bialych kafelkach... od 3 lat nic zlego sie nie dzieje..szczegolnie pod prysznicem Uwazam ze jasnoszare fugi wygladaja ladniej od bialej przy bialych plytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewan 31.03.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Wczoraj robiliśmy próbę fugi takiej bardzo jasno-szarej. Płytki nie do końca są biała (chodzi o Ornato). Ich wzór jest srebrny. Mam je w koło łazienki 3 rzędy. Wg nas fuga z nimi - szara idealnie się zlewa. Chyba wybierzemy szarą, nie chcę być niewolnikiem własnego domu, przez ciągłe szorowanie białej fugi. a jaki kolor mebelków planujesz? My początkowo chcieliśmy białe, ale teraz myślę, że w odcieniu drewna dobrze będą wyglądać. Będzie też drewnopodobna podłoga i blat pod umywalkę. Jak kafelkarz skończy podłogę to wrzucę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts