TAR 31.03.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 To i ja pochwalę się swoją łazienką, łazienka malutka w bloku. Mogę powiedzieć iż wszystko jest tak jak sobie wymarzyłam trafiłam na konkretnego pana, który zajął się wszystkim kompleksowo, a teraz kilka zdjęć: [ATTACH=CONFIG]251854[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251855[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251856[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251857[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]251858[/ATTACH] I jak podoba się? kafle ladne, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 dokładnie to samo chciałam powiedzieć, co aniula - na zdjęciach nie widać prawie nic. bez przesady - widać 2 odcienie kafli. A kafle zakupione w Maxfliz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 31.03.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Te jasne płytki ładne ale połączyła bym je z czymś bardziej neutralnym bo one są same dekoracyjne. Użyła bym ich jako dekorów do np białych gładkich płytek. Jak dla mnie za dużo się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 31.03.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ktoś wyrażał chęć zakupu ściągaczki w Tchibo? Są http://www.tchibo.pl/sciagaczka-do-wody-p400035105.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.03.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 TARcia są takie oryginały za sporo kasy są i czarne i białe .... ale są też odpowiedniki za chyba coś około 60zł/m2 w Max-Flizie... Niestety i oryginałów i zamienników nazwy nie pamiętam.. Jak dla mnie różniły się ocienią bieli.. oryginały białe zamienniki złamana biel... i wielkością.. na ścianie nie bardzo by było widać różnice w cm ... zastanawiałam się nad nimi do mojej łazienki.. Gumisia ma czarne oryginały ...Dziewczyny będą pamiętały co to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 31.03.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ktoś wyrażał chęć zakupu ściągaczki w Tchibo? Są http://www.tchibo.pl/sciagaczka-do-wody-p400035105.html tyle,ze nie taka sama jak wczesniej pokazywana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coban 31.03.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Wczoraj robiliśmy próbę fugi takiej bardzo jasno-szarej. Płytki nie do końca są biała (chodzi o Ornato). Ich wzór jest srebrny. Mam je w koło łazienki 3 rzędy. Wg nas fuga z nimi - szara idealnie się zlewa. Chyba wybierzemy szarą, nie chcę być niewolnikiem własnego domu, przez ciągłe szorowanie białej fugi. a jaki kolor mebelków planujesz? My początkowo chcieliśmy białe, ale teraz myślę, że w odcieniu drewna dobrze będą wyglądać. Będzie też drewnopodobna podłoga i blat pod umywalkę. Jak kafelkarz skończy podłogę to wrzucę zdjęcia. a jakiej szerokości robiliście fugi? płytki są trochę zaokrąglone na brzegach i chyba 1.5mm to wystarczy? a podłoga na jaki kolor? Ja chcę płytki podłogowe bardzo jasno szare 60x60.....a szafkę to już w zależności jak całość wyjdzie - na razie jestem za białymi meblami. Czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dharmaa 01.04.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Dzień dobry! Forum przeglądam od dłuższego czasu w poszukiwaniu inspiracji do mojej łazienki, której remont planuję za ok 2 miesiące. Planuję popularny tu zestaw Nowa Gala signum 12 plus Noce by my way. Mam niewielką łazienkę 1,7x1,8 plus wc. W związku z tym moje pytanie czy Waszym zdaniem te płytki szare nie będą zbyt ciemne? Mój mąż namawia mnie na "jakieś jasne" bez określenia jakie... Może polecacie jakieś płytki kremowe, nie białe i nie bezowe, tylko kremowe w wymiarze 30x60)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.04.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jeśli juz sie upierasz na ciemne płytki to raczej na podłogę jedynie bo na ścianie moga jeszcze bardziej pomniejszyć pomieszczenie -zrobi sie ciemne pudełeczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.04.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam, poszukuję intensywnie płytki, która na zdjęciu jest wokół lustra i na obudowie wanny. Od miesięcy czytam nałogowo forum i wydaje mi się, że ktoś kiedyś coś takie pokazywał. Próbowałam odkopać, ale się poddaję. Ktoś poznaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.04.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A to nie Mutina przypadkiem? Chociaż nie - jest drobniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.04.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 W tej łazience widać te płytki lepiejhttp://www.homeplan.pl/mieszkanie-w-poznaniu-iii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.04.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) A przypadkiem nie mozaika: http://www.moz-bud.pl/img/ceramiczna/max/mozaika_C-41190.jpg C-41190 http://www.moz-bud.pl/mozaika-ceramiczna.php EDIT: mam !!! mozaika Penny Round Mosaic Tiles http://www.vissbiz.com/wp-content/uploads/2013/09/Bathtub-Penny-Round-Tile.jpg Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.04.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Rzeczywiście bardzo podobna. Ja mam jednak wrażenie, że tamte kółka są jakby większe. Kółka z mozaiki ze strony moz-bud mają gdzieś ok. 15 mm średnicy. Jeżeli się dokładnie przyjrzeć to widać, że mocowanie baterii w ścianie zasłania tylko dwa kółka. A może to jednak to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.04.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 a Penny Round? Wygląda zdecydowanie jak to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.04.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Hurrrra!!! To jest to! Ściskam! Dzięki, lecę sprawdzić cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.04.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ha, ha, wychodzi na to, że to jednak tej samej wielkości, tyle, że penny za oceanem. Amerykańskie monety.. Zgłupiałam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.04.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Faktycznie, nie znajduje mi jej w żadnym e-sklepie... Pewnie jest do ściągnięcia Przy odrobinie uporu Są na ebayu wysyłka przy 10 paczkach (po 10 mozajek) 346,40 USD. Paczka po 59,99 USD Podatek 420,80 USD Drugie tyle w wysyłce i podatku. Razem koszt sprowadzenia 10 opakowań 1,367.10 USD - po dzisiejszym kursie 4 134,93 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.04.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 No to pięknie Ale nie poddaję się. W mozaice Barwolf te kółka mają 2 cm, więc mniej więcej tyle co penny. http://www.banyo.pl/product-pol-367-Mozaika-ceramiczna-NOR-250.html Chciałam tym wyłożyć wnękę prysznicową i jeszcze trochę, ale może się skończyć na pasku pod lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 01.04.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mycha dzięki. Cieszę się że łazienka się podoba. U nas piec ma zamkniętą komorę spalania stąd możliwość zabudowy. Dziękuję za odpowiedź, niby marzyła mi się pralnia, taka osobna, ale może zrobię podobnie jak u Ciebie, super kamuflaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts