Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej czy mógłbyś podzielić się kontaktem na "małą hutę szkła"?? :-)

Proszę oto namiary na firmę od szkła.

Robili kilka razy dla moich inwestorów i z doświadczenia wiem, że trzeba ich pilnować z terminem. Zazwyczaj mają opóźnienie a jeśli zamówienie nieduże potrafią je odkładać na potem.

PS. kori wyczyść trochę skrzynkę odebranych wiadomości bo nie można nic do Ciebie wysłać.

Pozdrawiam.

Jak dobrze przeczytałam na podłodze i na ścianie są te same płytki - NovaBell Castagno 15x90?

a różnica na powyższym zdjęciu wynika z użycia lampy błysk.? ( bo wyglądają jak dwie różne płytki?)

Naprawdę fajna łazienka. :)

:yes: To te same.

dzięki :)

josei, fajna łazienka Ci wyszła :yes:

Napisz, proszę, co to za miska WC.

Miska to Roca Meridian-N Compacto A346248000

Jedna z niewielu która ma dł 48cm :) Idealna do małych pomieszczeń.

Zapowiada się ładna łazienka. Jedno co mi się nie podoba to te wnęki z lustrami ale to dla tego że nie lubię takich łapaczy kurzu, współczuję latania ze ścierką.

Mam jeszcze uwagę do wanny. Z doświadczenia tez wiem że wanny w tym kształcie są niezbyt wygodne. Teściowie taką mają i mój mąż z szerokimi barkami nie może się wygodnie oprzeć. Jak dla mnie wanna jest do relaksu więc powinna być wygodna. Za nim kupicie dobrze obejrzyjcie a najlepiej to się przymierzyć ale nie zawsze można.

Edytowane przez Doriko

Narazie pokażę Wam swoją wizualizacje. Bo na gotową łazienkę musze jeszcze chwilkę poczekać:rolleyes:[ATTACH=CONFIG]255183[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255184[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255185[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255186[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255187[/ATTACH]

Dwie rzeczy mi to nie kaman ale nim się wypowiem, to czy możesz wstawić tu rzut pomieszczenia?

Nie zgadzają się fugi ścienne z podłogą przez te pionowe dekorowe wstawki. Rzuca się przez to w oczy również brak symetrii na ścianie z wc i bidetem. Zrezygnowałabym z tego zielonego (?) paska na suficie. Ogólnie sporo się dzieje w tej łazience, więc pewnie kombinowałabym z ograniczeniem ilości glazury :)

To Hanabi/Hiro?

Witajcie:D dziękuję Wam za wasze rady i opinie. I tak co do póleczek z lusterkami to napewno z nich rezygnujemy ale nie dlatego że nam się nie podobają poprostu były by zbyt wąskie żeby coś na nich postawić. Pasek na suficie jeszcze nie wiem jakiego będzie koloru, zielony to wersja robocza. Dekor między wc a bidetem jeszcze się zastanawiamy. Płytki to kolekcja ARDESIA NEW .