Doriko 07.05.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Kolorowa szafka tylko jeśli bardzo chcesz i stać cię na dość szybką wymianę. Tak jak jest na wizualizacji jest dobrze czyli białe meble. No rzeczywiście można by korpus też biały dać zamiast tego ciemnego. A kolory dodać poprzez dodatki które łatwo wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.05.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Tomkowa dziękuję za odpowiedź. Umywalka jest centralnie pod lustrem. Szafkę chciałam zrobić w jakimś kolorze zupełnie odbiegającym od całości ale boję się, że szybko się znudzi i razem z dodatkami stworzy chaos. Mam dylemat odnośnie szafek nad pralką. Wnęka ma głębokość 35 cm i nie mam możliwości całkowitej zabudowy pralki. Tak musi zostać. Jednakże nurtuje mnie zabudowa tzn jakiś nieład w rozmieszczeniu drzwiczek, wnęki itd. Zastanawiam się czy we wnęce (nad pralką i po jej drugiej stronie) nie zrobić szuflad? Jeżeli front szafki obok pralki zrobisz dokładnie taki jak pralka, czyli cokół tej samej wysokości i nad pralką zrobisz półkę na równi z tą obok, to nie wiem o jakim chaosie mówisz Pomysł z szufladami jest dobry, ale tylko po jednej z każdej strony, głębokie na 30 cm, tak jak płytki na ścianach obok. Ładnie się to schodzi z fugami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agathas 08.05.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Dziewczyny dziękuję za porady. Projekt już klepnięty . Za miesiąc wkleję zdjęcia jak wyszło. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.05.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ciekawe jak będzie wyglądało, zawsze konfrontacja realizacji z projektem jest niewiadomą. No, prawie zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nevermind_26 12.05.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ladybird76 gdzie można zakupić te płyteczki, które masz w swojej łazience? jaka to firma, ponieważ właśnie takich poszukuję...i jak to wygląda cenowo jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 12.05.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) Ladybird76 gdzie można zakupić te płyteczki, które masz w swojej łazience? jaka to firma, ponieważ właśnie takich poszukuję...i jak to wygląda cenowo jeśli to nie tajemnica? Jasne, że nie tajemnica..... rozumie, że chodzi o te Szare? Zakupione w Max Fliz Katowice to są loft tech Grey na ścianie i loft tech softy na podlodze plus mozaika. Cena ok 29 w II gatunku lub 54 w I gatunku jak dobrze pamiętam. Sprawdzę w wolnej chwili faktury to napisze dokladnie Edytowane 12 Maja 2014 przez Ladybird76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nevermind_26 12.05.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Super, dzięki:) ja jestem z Podkarpacia i obawiam się, że ciężko mi będzie je dostać gdzieś w okolicy ;/ piękne płytki i cena też fajna:))) a będę bardzo upierdliwa jeśli poproszę o zdjęcie mega z bliska? czy łazienka jest w miarę jasna z tymi płyteczkami? czy trzeba pomyśleć o dobrym świetle? dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 12.05.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Jak tylko będę na budowie jutro to zrobię zdjęcie i wstawię!Płytki są dość jasne i nie przyciemniły łazienki. W tej łazience mam też okno więc zza dnia nie potrzebuje żadnego światła a wieczorem zobaczę jak to będzie ale wydaje mi się że 4 ledy i lampka nad lustrem wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 13.05.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 (edytowane) Nevermind moje loftechy w zbliżeniu Edytowane 13 Maja 2014 przez Ladybird76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dharmaa 14.05.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Witam,mam pytanie czy ktoś ma może ceramikę z firmy Duravit seria D-Code? W necie spodobała mi sie bardzo, ale niestety nie mogę jej zobaczyć na zywo. Chodzi mi szczególnie o to, czy umywalka nie jest zbyt płytka..http://www.lazienkajutra.pl/pl/p/DURAVIT-D-Code-Umywalka-600x460mm-1-otwor-na-armature-23106000002/9318pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nevermind_26 14.05.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 super:) dziekuje bardzo, wlasnie takich szukałam, teraz tylko musze poszukać w okolicy:))) a z jakiej one sa firmy? [Paradyż, Opoczno] czy coś takiego? czy jest tylko nazwa "loft tech Grey" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 super:) dziekuje bardzo, wlasnie takich szukałam, teraz tylko musze poszukać w okolicy:))) a z jakiej one sa firmy? [Paradyż, Opoczno] czy coś takiego? czy jest tylko nazwa "loft tech Grey" ? one sa chyba ze stargresu identyczne mam w wersji na taras, do kupienia w castoramie. i wlasnie tyle kosztuja ok. 30zł / m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.05.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Witam, mam pytanie czy ktoś ma może ceramikę z firmy Duravit seria D-Code? W necie spodobała mi sie bardzo, ale niestety nie mogę jej zobaczyć na zywo. Chodzi mi szczególnie o to, czy umywalka nie jest zbyt płytka..http://www.lazienkajutra.pl/pl/p/DURAVIT-D-Code-Umywalka-600x460mm-1-otwor-na-armature-23106000002/9318 pozdrawiam Ja mam umywalke Duravit D-Code ale 55 cm. Jest OK - nie jest plytka - na zdjeciu w lewym rogu: Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieldapw 14.05.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Witam Czy ktoś z państwa ma na co dzień do czynienia z kafelkami Venis Cubica blanco? jakieś wady słyszałem że są ciężkie w utrzymaniu czystości. Pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dharmaa 15.05.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ja mam umywalke Duravit D-Code ale 55 cm. Jest OK - nie jest plytka Dziękuję Ci, w weekend zdecydujemy ostatecznie czy zamawiać przez neta czy coś innego, ale muszę przyznać, że bardzo mi sie podoba. A resztę masz chyba inną? tzn wc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.05.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Dziękuję Ci, w weekend zdecydujemy ostatecznie czy zamawiać przez neta czy coś innego, ale muszę przyznać, że bardzo mi sie podoba. A resztę masz chyba inną? tzn wc? Ja zamowilam wszystko przez neta i jestem zadowolona Kibelek jest Duravit Starck 3: ten sam kibelek i bidet mam w gornej lazience: Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 15.05.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) Ja mam umywalke Duravit D-Code ale 55 cm. Jest OK - nie jest plytka - na zdjeciu w lewym rogu: Pozdrowienia, Maja Podobna do facile cersanitu http://www.tgs.pl/images/page/oferta/ceramika/cersanit_ceramika/facile/facile_plan2.jpg Edit : po wklejeniu zdjęć obok siebie widzę że moja facile bardziej kanciata ale jak zobaczyłam zdjęcie to pomyślałam że to przecież moja. Edytowane 15 Maja 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnezz998 16.05.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Witam Wszystkich. Zmieniłam trochę aranżację łazienki i zostało mi 8m2 płyek Fargo Opoczno Grey (5 całych paczek) i jedna paczka w kolorze white (1,6m2). Chętnie odsprzedam w okazyjnej cenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.05.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Witam Wszystkich. Zmieniłam trochę aranżację łazienki i zostało mi 8m2 płyek Fargo Opoczno Grey (5 całych paczek) i jedna paczka w kolorze white (1,6m2). Chętnie odsprzedam w okazyjnej cenie Pozdrawiam Ja się zgłaszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Ja się zgłaszam! To sie nazywa szybkosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts