wojgoc 24.06.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 a okno otworzyć nie wystarczy? jeśli jest okno:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.06.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Niestety łazienka bez okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.06.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 a kratka wentylacyjna jest:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.06.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Kratka jest owszem .To jest malutka łazienka tylko wc umywalka i kabina.:yes:Zawsze po skorzystaniu z kabiny lustro całe zaparowane i w ogóle czuć wilgoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 24.06.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 a okna nie można otworzyć?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Fajna...ja mam lazienke bez okna i dobrze sie sprawdza PAX.. nie ma wilgoci... lustro nie paruje... http://www.nettlageret.no/shop123varer/bilder/image_868.jpg zdjecie nie jest reklama...jezeli bedzie trzeba-usune... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.06.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Mmelisa, ten Pax jest gdzieś obecnie do kupienia? Wujek google pokazuje mi tylko archiwum alle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Tomkowa..szczerze, nie wiem jak to jest w PL...ja mam to kupione w NO. (myslalam ze jest... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 24.06.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Dziękuję Doriko, te z Opoczna bardzo ładne, szkoda że nie matowe. Jak by coś matowego wpadło Ci w oko polecam się pamięci Mam nadzieję znaleźć coś podobnego do tych ze zdjęcia. [ATTACH=CONFIG]266583[/ATTACH] cir - minimal http://www.cir.it/collection/en/70049/Riabita_il_Cotto.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 24.06.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Kratki są, a nawiewnik też? BO jak szczelny domek to tą kratką może nawiewać zamiast wyciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 24.06.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Mmelisa, ten Pax jest gdzieś obecnie do kupienia? Wujek google pokazuje mi tylko archiwum alle.. Wujek google indeksuje z małym opóźnieniem więc alledrogo często jest już nieaktualne. Wpisz bezpośrednio na alle... to pewnie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.06.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Wujek google indeksuje z małym opóźnieniem więc alledrogo często jest już nieaktualne. Wpisz bezpośrednio na alle... to pewnie znajdziesz. Nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 24.06.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Nie znalazłam Poproś koleżankę z NO może kupi i podeśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 narobilam zamieszania Priv przyszedl i poszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 27.06.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Pokaże moją nową łazienkę choć jeszcze brakuje kilku rzeczy. Komentarze i sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 27.06.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.06.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Pokaże moją nową łazienkę choć jeszcze brakuje kilku rzeczy. Komentarze i sugestie mile widziane [ATTACH=CONFIG]267528[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267529[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267530[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267531[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267532[/ATTACH] Niureczka, bardzo ładnie, a w realu robi pewnie jeszcze lepsze wrażenie Ja mam pytanie o lustro: jest zawieszone na dystansach, czy naklejane? Gdzie jest ukryty zasilacz od oświetlenia led? To, że nie wisi centralnie nad umywalką to tak specjalnie? No i o wannę też zapytam Czemu trzeba było wycinać róg płytki w jej obudowie?? Po chwili.. widziałam odpowiedź dot. lustra w wątku 100 pytań o lampy Dzięki! Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.06.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Niureczka,fajna łazieneczka:yes: - moje klimaty.Mam pytanie o kibelek - system spuszczania wody jest wkuty w ściane czy też ściana jest w regipsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 27.06.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 podoba mi się też i ta wanna, fajne kształty, a jak z wygodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 27.06.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Niureczka, bardzo ładnie, a w realu robi pewnie jeszcze lepsze wrażenie Ja mam pytanie o lustro: jest zawieszone na dystansach, czy naklejane? Gdzie jest ukryty zasilacz od oświetlenia led? To, że nie wisi centralnie nad umywalką to tak specjalnie? No i o wannę też zapytam Czemu trzeba było wycinać róg płytki w jej obudowie?? Po chwili.. widziałam odpowiedź dot. lustra w wątku 100 pytań o lampy Dzięki! Po prawej stronie lustra ma być jeszcze szafeczka na podręczne kosmetyki dlatego jest odsunięte od ściany ok 32 cm. Lewa strona lustra jest symetryczna do białej płytki na podłodze. Oprócz tego gdy mąż będzie zajmował centralne miejsce przed umywalką ja mogę malować się po lewej stronie Jeśli chodzi o wannę to przyznam, że nie zwróciłam na to wycięcie wcześniej uwagi. Rozumiem, że ta półka drewnopodobna musiałabyć taka sama na górze i dole ale dlaczego to wycięcie to dopytam wykonawcę następnym razem. Niureczka, fajna łazieneczka:yes: - moje klimaty. Mam pytanie o kibelek - system spuszczania wody jest wkuty w ściane czy też ściana jest w regipsie? Geberit jest wkuty w ścianę, specjalnie kupiłam taki cienki 8cm. podoba mi się też i ta wanna, fajne kształty, a jak z wygodą? Wanna nie została jeszcze „rozdziewiczona” więc wrażenia mogę opisać dopiero za jakiś czas Bardzo się cieszę, że Wam się podoba ta łazienka. Była ona jednocześnie zmorą i oczkiem w głowie przy wykańczaniu poddasza. Muszę w tym miejscu dodać, że wzorowałam się na łazience Koza79. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts