Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję Doriko, te z Opoczna bardzo ładne, szkoda że nie matowe. Jak by coś matowego wpadło Ci w oko polecam się pamięci :-) Mam nadzieję znaleźć coś podobnego do tych ze zdjęcia.

[ATTACH=CONFIG]266583[/ATTACH]

cir - minimal

http://www.cir.it/collection/en/70049/Riabita_il_Cotto.aspx

Pokaże moją nową łazienkę choć jeszcze brakuje kilku rzeczy. Komentarze i sugestie mile widziane

[ATTACH=CONFIG]267528[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267529[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267530[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267531[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267532[/ATTACH]

Niureczka, bardzo ładnie, a w realu robi pewnie jeszcze lepsze wrażenie :yes:

Ja mam pytanie o lustro: jest zawieszone na dystansach, czy naklejane? Gdzie jest ukryty zasilacz od oświetlenia led?

To, że nie wisi centralnie nad umywalką to tak specjalnie? No i o wannę też zapytam ;) Czemu trzeba było wycinać róg płytki w jej obudowie??

Po chwili.. :D widziałam odpowiedź dot. lustra w wątku 100 pytań o lampy :D Dzięki!

Edytowane przez Tomkowa

Niureczka, bardzo ładnie, a w realu robi pewnie jeszcze lepsze wrażenie :yes:

Ja mam pytanie o lustro: jest zawieszone na dystansach, czy naklejane? Gdzie jest ukryty zasilacz od oświetlenia led?

To, że nie wisi centralnie nad umywalką to tak specjalnie? No i o wannę też zapytam ;) Czemu trzeba było wycinać róg płytki w jej obudowie??

Po chwili.. :D widziałam odpowiedź dot. lustra w wątku 100 pytań o lampy :D Dzięki!

Po prawej stronie lustra ma być jeszcze szafeczka na podręczne kosmetyki dlatego jest odsunięte od ściany ok 32 cm. Lewa strona lustra jest symetryczna do białej płytki na podłodze. Oprócz tego gdy mąż będzie zajmował centralne miejsce przed umywalką ja mogę malować się po lewej stronie ;-)

Jeśli chodzi o wannę to przyznam, że nie zwróciłam na to wycięcie wcześniej uwagi. Rozumiem, że ta półka drewnopodobna musiałabyć taka sama na górze i dole ale dlaczego to wycięcie to dopytam wykonawcę następnym razem.

Niureczka,

fajna łazieneczka:yes: - moje klimaty.

Mam pytanie o kibelek - system spuszczania wody jest wkuty w ściane czy też ściana jest w regipsie?

Geberit jest wkuty w ścianę, specjalnie kupiłam taki cienki 8cm.

podoba mi się też i ta wanna, fajne kształty, a jak z wygodą?

Wanna nie została jeszcze „rozdziewiczona” więc wrażenia mogę opisać dopiero za jakiś czas 

Bardzo się cieszę, że Wam się podoba ta łazienka. Była ona jednocześnie zmorą i oczkiem w głowie przy wykańczaniu poddasza. Muszę w tym miejscu dodać, że wzorowałam się na łazience Koza79.