DANTERIUSZ 27.06.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 dlaczego jest zmorą? bardzo trudne było wykonanie tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.06.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 pewnie diabeł tkwi w szczegółach spasowania płytek różnego formatu i grubości, do tego dochodzą wcięcia, półeczki odpowiadające szerokości płytek...itd, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 27.06.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Pokaże moją nową łazienkę choć jeszcze brakuje kilku rzeczy. Komentarze i sugestie mile widziane [ATTACH=CONFIG]267528[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267529[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267530[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267531[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267532[/ATTACH] Bardzo ładna łazienka. Też będę miała białe na ścianie i drewnopodobne na podłodze w mniejszej łazience Tylko jedno ale Kolor fugi mi zupełnie nie pasuje. Płytki drewnopodobne lepiej moim zdaniem wyglądają gdy fuga jest ciemniejsza niż najciemniejszy maziaj na płytce. Sama właśnie się zastanawiam czy nie kupiłam za jasnej fugi i kombinuje czy nie domieszać czarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.06.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 to Twoje ale..., generalnie deska z białą fazką należy do eksluzywnych - cena mówi sama za siebie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 27.06.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Fuga to Mapei Brąz, czekolada wydawała mi się za ciemna na próbniku. Fuga miała pasować i też myślałam, że będzie ciemniejsza. Da się je jakoś przyciemnić? Zastanawiam się też czy impregnować fugi zwłaszcza te białe na ścianach. A wy impregnowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 27.06.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 to Twoje ale..., generalnie deska z białą fazką należy do eksluzywnych - cena mówi sama za siebie:o Ekskluzywna czy nie, mi się nie podoba i to bardzo. Nawet paneli się naszukałam żeby fugę ciemną miały. Widocznie taki mało ekskluzywny gust mam. Fuga pewnie jeszcze troszkę z ciemnieje bo z tego co czytałam to ciężko kurz po budowlany z fugi wymyć. Na mokro pewnie jest ciemniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.06.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Pokaże moją nową łazienkę choć jeszcze brakuje kilku rzeczy. Komentarze i sugestie mile widziane [ATTACH=CONFIG]267528[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267529[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267530[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267531[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267532[/ATTACH] nooo...nareszcie jak dla mnie troche za duzy ten recznikowiec a toaleta troche mala szkoda tez ze blat pod umywalka nie konczy sie rowno z lustrem no dobra...ale i tak b. fajnie wyszlo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 29.06.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Pokaże moją nową łazienkę choć jeszcze brakuje kilku rzeczy. Komentarze i sugestie mile widziane [ATTACH=CONFIG]267528[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267529[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267530[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267531[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267532[/ATTACH] fajnie, fajnie jedynie ta półka drewnopodobna wydaje się być za jakiś czas rewelacyjnym łapaczem kurzu chyba że będą tam jakieś koszyczki albo szafeczki w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 snoszi, bardzo ładna, elegancka łazienka Pięknie wykonana. A prysznic to chyba cała masażowa maszyneria? Uda się go pokazać? I sufit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 29.06.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Niureczka impregnacja fug może sporo przyciemnić, więc warto, choć trudno się ją robi (ja jechałam cienkim pędzelkiem, upierdliwe to było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 30.06.2014 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witam A to moja, troszkę ciężka do obfocenia [ATTACH=CONFIG]267874[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]267875[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]267876[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]267878[/ATTACH] Mogę wiedzieć z czego masz wykonana szafeczke pod zlewem? I jaki miej więcej Koszt ( możesz na prv) jestem na etapie wycen i wykonywania poszczególnych elementów stolarskich w domu stad moja ciekawość. Obecnie czekają mnie 3 szafki w łazienkach ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.06.2014 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Niureczka impregnacja fug może sporo przyciemnić, więc warto, choć trudno się ją robi (ja jechałam cienkim pędzelkiem, upierdliwe to było) a jakiego impregnatu używałaś?? chciała bym przyciemnić jedną fugę i szukam czegoś konkretnego co da ten efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 30.06.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dawno temu i był to DELFIN z firmy ATLAS. Wtedy byłam z efektu bardzo niezadowolona, gdyż fugi miałam śnieżnobiałe i wcale nie chciałam ich przyciemnić. Tutaj ktoś dobrze opisuje ten preparat: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1796924.html Znalazłam też na naszym forum: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1796924.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.06.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja ostatnio (jakieś dwa tygodnie temi) Delfinem impregnowałam szare fugi. Akurat w ich przypadku zmiany w kolorze nie widzę. Są jedynie mniej matowe niż były. Natomiast przymierzam się do zaimpregnowania białych fug i tu mam pewne obawy, by one nie ściemniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.06.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja swoje fugi impregnowałam Delfinem i nie zauważyłam przyciemnienia, za to pokryły się jakąś taką silikonową powłoczką To było ze 4 lata temu - dziewczyny, mam pytanie - czy po czyszczeniu fug powtarzacie raz na jakiś czas impregnację? Mam w przedpokoju beżową Arkesię z waniliowymi fugami - zaczęły się bardziej brudzić i zastanawiam się, czy nie powtórzyć impregnacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.06.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witam Dziękuje bardzo Co do prysznica to zwykły panel z dyszami (szukałam takiego sporego bo i wnęka prysznicowa spora 140x100 cm) z tyłu mam jeszcze ukryte półki. [ATTACH=CONFIG]267897[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]267898[/ATTACH] sufit zwykły z trzema oczkami ledowymi (muszę je wymienić na białe) sufit opuszczony, żeby pod prysznicem można było zrobić podświetlony róg. Światło ciepłe ale na fotkach wychodzi jakieś sine (słaby ze mnie fotograf) [ATTACH=CONFIG]267899[/ATTACH] Dziękuję Powtórzę: jest świetnie Zazdraszczam ogromnego prysznica Z odpływu liniowego jesteś zadowolona? Jaki model wybrałaś? I pytanie o drzwi prysznicowe: to gotowiec, czy robione pod wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.06.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja ostatnio (jakieś dwa tygodnie temi) Delfinem impregnowałam szare fugi. Akurat w ich przypadku zmiany w kolorze nie widzę. Są jedynie mniej matowe niż były. Natomiast przymierzam się do zaimpregnowania białych fug i tu mam pewne obawy, by one nie ściemniały. tez mam problem z bialymi, najpierw powinnam je "pobielic" a potem impregnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 30.06.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 nooo...nareszcie jak dla mnie troche za duzy ten recznikowiec a toaleta troche mala szkoda tez ze blat pod umywalka nie konczy sie rowno z lustrem no dobra...ale i tak b. fajnie wyszlo :) duży ręcznikowiec –to efekt zamierzony, WC takie wyszło, a lustro kończy się na równo z białą płytką na podłodze, dzięki za opinie fajnie, fajnie jedynie ta półka drewnopodobna wydaje się być za jakiś czas rewelacyjnym łapaczem kurzu chyba że będą tam jakieś koszyczki albo szafeczki w przyszłości jasne że wszystkie półki to łapacz kurzu ale myślę, że w łazience to i tak jest go najmniej, nie mniej jednak dobry pomysła aby ustawić tam koszyczki, a szafeczka? Kto wie, zobaczymy jak będzie w użytkowaniu. Niureczka impregnacja fug może sporo przyciemnić, więc warto, choć trudno się ją robi (ja jechałam cienkim pędzelkiem, upierdliwe to było) miałam kiedyś jakiś preparat do impregnacji z castoramy chyba HD się nazywał, ale w kuchni jakoś nie zauważyłam żeby przyciemnił fugi, chodziło mi bardziej zabezpieczenie przed łapaniem brudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.06.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 snoszi łazienka śliczna.:)Bardzo elegancko wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.06.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 snoszi łazienka śliczna.:)Bardzo elegancko wyszło. przyłączam się do opinii:). jak jest zrobiony spadek do odpływu liniowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts