Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę,że gust mamy podobny :) My też wybraliśmy Tubądzin Zambia :D Mogłabyś mi napisać,jak zrobiłaś projekt swojej łazienki z wykorzystaniem tych płytek? Gdzie mogę coś takiego znaleźć? Byłabym wdzięczna za info :D

Piękna!! jak piszą dziewczyny - elegancka i wytworna!! gratuluję! lustra rewelacja!!

chyba przestanę oglądać ten wątek, bo jak oglądam te piękne łazienki, a potem do swojej idę.. takiej prostej i bez polotu to mi się płakać chce :cry:

Dziewczyny, ja przez Was lupy muszę szukać :wink:

chyba przestanę oglądać ten wątek, bo jak oglądam te piękne łazienki, a potem do swojej idę.. takiej prostej i bez polotu to mi się płakać chce :cry:

Besta, ta łazienka ma jedną wielką wadę ... nie jest moja i to znacznie deprecjonuje jej zalety :wink:

Dziękuję bardzo za tyle przychylnych komentarzy :D .

Łazienka jeszcze wymaga dodatkow, kinkiety kryształowe, zyrandol, szafeczki, ale po troszeczku.

Płytki to jak najbardziej harion ale ten szarawy (nie brazowy). Ściana z lustrami jest z samych dekorów :wink: nie ma osoby która oglądajac by jej nie dotknęła. Ram do luster szukałam i szukałam :) aż do skutku.

Besta na pewno twoja lazieneczka tez jest piękna ja tez jak ogladam inne to coraz nowsze pomysły mam w głowie i zal ze juz ich nie zrealizuje.

Zrobie dzisiaj kilka zdjec całej łazieneczki w wieczornej atmosferze- wtedy podoba mi się jeszcze bardziej :oops:

Dziewczyny, ja przez Was lupy muszę szukać :wink:

Besta, ta łazienka ma jedną wielką wadę ... nie jest moja i to znacznie deprecjonuje jej zalety :wink:

Elena wiesz.. ja tak mam, że nie raz sobie tu pooglądam i aż mi się na płacz zbiera..

A poważnie - to forum jest niewyczerpanym źródłem inspiracji i pomysłów!

Łazienka Ewe powaliła mnie na kolana!! Chylę czoła przed Twym talentem! Mnie często brakuje wyobraźni - i tak jak przy Twojej łazience - jak patrzyłabym na te płytki w sklepie to w życiu nie zobaczyłabym takiego cudeńka jakie udało Ci się stworzyć! A do tego te lustra.. w ogóle nie wpadłabym na pomysł, że będą tak genialnie pasować :o cymesik po prostu :D

Ewe bardzo Cię proszę wrzucaj zdjęcia na bieżąco jak będziesz ją wykańczać i dojdą już te wszystkie dodatki :D