Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wymienić ciężko, bez kucia się nie obędzie.

Przepustowość to jest chyba syfonu.

U mnei jest 60 l/m, ale niestety przy tej maskownicy z płytkami nie dał rady. Nie mówię, że każdy tak ma, ale na wszelki wypadek napisałam.

Zobacz może jeszcze w markecie budowlanym.

Ten nasz drogi i jak widać nie był idealny. Na szczęście na gwarancji wymienikli maskownicę.

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No widzisz o tym nie pomyślałam że to wina maskownicy. To może rzeczywiście lepiej z inną maskownicą kupić, nie taką z wklejaną płytką. Hydraulik jednak będzie dziś, odpływu nie mam więc wszystkiego nie zrobi ale i tak muszę wiedzieć jaki chcę :bash::bash::bash::bash:

Naprawdę nikt nie ma takich odpływów do 300zł? Wipera zaraz sprawdzę ceny.

Świetnie urządziłaś ten wucecik, bardzo ładne szafki nad geberitem :)

Ręczniki do dużej łazienki kupiłabym białe w dużej ilości i powkładała na półki zwinięte w rulony. Co prawda lepiej by było bez tych półek, ale skoro już one są, to niech nie świecą pustkami

dziękuję za pomysły, już białe ręczniki znalazły swoje miejsce :), tyle że u mnie wąskie te półki i trzeba trochę kombinować z układaniem; jednak już lepiej wyglądają; jak dopracuję szczegóły to pokażę czy udało mi się wykorzystać Wasze podpowiedzi, taką mam nadzieję ;)

szafka w WC jest bardzo funkcjonalna, duuuużo pomieści; oczywiście (bo ja często "tak mam" ) inny miał być kolor drzwiczek, ale wybór lacobela był bardzo kiepski i poszłam na ustępstwo....nie pierwszy raz przy urządzaniu domu; dlatego podziwiam te wnętrza gdzie wszystko jest super przemyślane i "po trupach" doprowadzone do końca :)

No widzisz o tym nie pomyślałam że to wina maskownicy. To może rzeczywiście lepiej z inną maskownicą kupić, nie taką z wklejaną płytką. Hydraulik jednak będzie dziś, odpływu nie mam więc wszystkiego nie zrobi ale i tak muszę wiedzieć jaki chcę :bash::bash::bash::bash:

Naprawdę nikt nie ma takich odpływów do 300zł? Wipera zaraz sprawdzę ceny.

Doriko, dziś spojrzałam specjalnie jak wyglądają ceny odpływów w Castoramie:

IMG_2098.jpg

[ATTACH=CONFIG]276490[/ATTACH]

Witam serdecznie

Moja łazienka jest mała 4,19m2 dlatego tez chcialam ja optycznie powiekszyc za pomoca jasnych plytek a tak bardzo podobaja mi sie ciemne lazienki ;)

Na styk weszla nam wanna narozna 60x160x100.

Narożna wanna zawsze zajmuje wiecej miejsca mogłas pomyśleć o normalnej prostokątnej moze wtedy wygospodarowalabys wiecej miejsca na kibelek np.:p biedak wciśnięty w kat miedzy wannę a pralkę.;)

Narożna wanna zawsze zajmuje wiecej miejsca mogłas pomyśleć o normalnej prostokątnej moze wtedy wygospodarowalabys wiecej miejsca na kibelek np.:p biedak wciśnięty w kat miedzy wannę a pralkę.;)

Niestety kibelek był najpierw, standardowa wanna ma 70 cm szer, a ta 60cm więc weszła na styk

Pralka 7kg, wanna też niemała, ale coś kosztem czegoś :p

W planach deweloperskich był prysznic, więc mamy dość wysoko baterie nad wanną bo kucia w żelbetonie już mieliśmy dosyć

Edytowane przez Mary91