agatah 21.08.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Wymienić ciężko, bez kucia się nie obędzie.Przepustowość to jest chyba syfonu.U mnei jest 60 l/m, ale niestety przy tej maskownicy z płytkami nie dał rady. Nie mówię, że każdy tak ma, ale na wszelki wypadek napisałam. Zobacz może jeszcze w markecie budowlanym. Ten nasz drogi i jak widać nie był idealny. Na szczęście na gwarancji wymienikli maskownicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 21.08.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 No widzisz o tym nie pomyślałam że to wina maskownicy. To może rzeczywiście lepiej z inną maskownicą kupić, nie taką z wklejaną płytką. Hydraulik jednak będzie dziś, odpływu nie mam więc wszystkiego nie zrobi ale i tak muszę wiedzieć jaki chcę :bash::bash: Naprawdę nikt nie ma takich odpływów do 300zł? Wipera zaraz sprawdzę ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.08.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 ... Naprawdę nikt nie ma takich odpływów do 300zł?... ja mam takie z wklejaną płytką ale nie były jeszcze testowane - mam nadzieję że dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 22.08.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Świetnie urządziłaś ten wucecik, bardzo ładne szafki nad geberitem Ręczniki do dużej łazienki kupiłabym białe w dużej ilości i powkładała na półki zwinięte w rulony. Co prawda lepiej by było bez tych półek, ale skoro już one są, to niech nie świecą pustkami dziękuję za pomysły, już białe ręczniki znalazły swoje miejsce , tyle że u mnie wąskie te półki i trzeba trochę kombinować z układaniem; jednak już lepiej wyglądają; jak dopracuję szczegóły to pokażę czy udało mi się wykorzystać Wasze podpowiedzi, taką mam nadzieję szafka w WC jest bardzo funkcjonalna, duuuużo pomieści; oczywiście (bo ja często "tak mam" ) inny miał być kolor drzwiczek, ale wybór lacobela był bardzo kiepski i poszłam na ustępstwo....nie pierwszy raz przy urządzaniu domu; dlatego podziwiam te wnętrza gdzie wszystko jest super przemyślane i "po trupach" doprowadzone do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.08.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Agatah, a ja proszę o informację jaki masz wentylator we wnęce prysznicowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 23.08.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Agatah, a ja proszę o informację jaki masz wentylator we wnęce prysznicowej NIe mam wentylatora. To jest zwykła kratka Aereco higrosterowalna. Teraz takie są http://www.aereco.com.pl/product/bxc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.08.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 NIe mam wentylatora. To jest zwykła kratka Aereco higrosterowalna. Teraz takie są http://www.aereco.com.pl/product/bxc Jak to działa i gdzie to można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 24.08.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Mnie to deweloper dał.Patrzyłaś w necie?U mnie jest wentylacja hybrydowa. Pod wpływem mniejszej lub większej ilości wilgoci klapki zamontowane w środku otwierają się lub zamykają. Tak samo jak nawietrzniki w oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.08.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 O np. tutaj są http://higrosystem.com/kratkahigrosterowanaBXC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.08.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.08.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Nie wiem czy to tanio czy drogo, ja mam polski odpływ WIPER i nie mam mu nic do zarzucenia (z wklejaną płytką. Ja ze swojej strony mogę polecić WIPER Zonda - u mnie 100cm - i też nie ma problemów z wodą: http://img137.imageshack.us/img137/7186/dsc06231l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 25.08.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Mam pytanie odnośnie nie łazienki a wc, jakie musi mieć minimalne wymiary pomieszczenie, aby było wygodnie? ma się zmieścić podwieszana muszla plus mała umywalka. Póki co wychodzą mi wymiary 105x80, czy wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mary91 25.08.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Witam serdecznie Moja łazienka jest mała 4,19m2 dlatego tez chcialam ja optycznie powiekszyc za pomoca jasnych plytek a tak bardzo podobaja mi sie ciemne lazienki Na styk weszla nam wanna narozna 60x160x100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 26.08.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 No widzisz o tym nie pomyślałam że to wina maskownicy. To może rzeczywiście lepiej z inną maskownicą kupić, nie taką z wklejaną płytką. Hydraulik jednak będzie dziś, odpływu nie mam więc wszystkiego nie zrobi ale i tak muszę wiedzieć jaki chcę :bash::bash: Naprawdę nikt nie ma takich odpływów do 300zł? Wipera zaraz sprawdzę ceny. Doriko, dziś spojrzałam specjalnie jak wyglądają ceny odpływów w Castoramie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.08.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 [ATTACH=CONFIG]276490[/ATTACH] Witam serdecznie Moja łazienka jest mała 4,19m2 dlatego tez chcialam ja optycznie powiekszyc za pomoca jasnych plytek a tak bardzo podobaja mi sie ciemne lazienki Na styk weszla nam wanna narozna 60x160x100. Narożna wanna zawsze zajmuje wiecej miejsca mogłas pomyśleć o normalnej prostokątnej moze wtedy wygospodarowalabys wiecej miejsca na kibelek np. biedak wciśnięty w kat miedzy wannę a pralkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 26.08.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 w jaki sposób - (istnieją "schodkowe" listwy ?) mogę połączyć płytki łazienka - przedpokój ? wyszedł uskok ok. 1 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 26.08.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Dzięki za te ceny odpływów liniowych z casto niestety dość drogo wychodzi. A pamiętasz jakiej firmy są? Listwy progowe np: http://salag.home.pl/site/files/resources/obrazki%20produkty/najzdowy_c40.jpg źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mary91 26.08.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Narożna wanna zawsze zajmuje wiecej miejsca mogłas pomyśleć o normalnej prostokątnej moze wtedy wygospodarowalabys wiecej miejsca na kibelek np. biedak wciśnięty w kat miedzy wannę a pralkę. Niestety kibelek był najpierw, standardowa wanna ma 70 cm szer, a ta 60cm więc weszła na styk Pralka 7kg, wanna też niemała, ale coś kosztem czegoś W planach deweloperskich był prysznic, więc mamy dość wysoko baterie nad wanną bo kucia w żelbetonie już mieliśmy dosyć Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Mary91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 27.08.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Doriko, niestety nie zwróciłam uwagi na producenta. Dzięki za listwy, poszukam czegoś takiego tylko bardziej kanciastego. Przy okazji tego uskoku okazało się, że drzwi trzeba będzie fabrycznie skracać co oznacza +20 % do ceny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 27.08.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Dziękuję wszystkim za informacje o odpływach liniowych bubblegum to były pierwsze listwy na jakie trafiłam w googlu więc na pewno znajdziesz coś co ci podpasuje choć wydaje mi się że takie lepiej zniwelują różnicę poziomów. O taki kanciaty próg będziecie się potykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts