Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Dziękuję! Żaden problem :) Łazienka ma wymiary 1,7x2,7m. Umywalka jest trochę przesunięta, nie do końca naprzeciwko wc, ale uwzględniając wytyczne projektowe, przy tej i mniejszej szerokości, lepiej zrobić umywalkę i wc na jednej ścianie. U mnie miała być jeszcze pralka tam, gdzie stoi ten pomarańczowy taboret - stąd takie, a nie inne rozwiązanie. Ostatecznie pralka powędrowała do górnej łazienki, ale my zostaliśmy z gotową już instalacją i zmiany okazały się zbyt kosztowne. Nie narzekam, tak też jest ok.

Płytki to Blanco Brillo :)

Edytowane przez Kamila_len

Przy okazji - jeszcze jedna, górna łazienka moich chłopców :)

Płytki z kolekcji Tubądzina - Modern Punk (ale realizacja również sprzed dwóch lat więc nie wiem jak teraz z ich dostępnością). Obrazek własnej produkcji, tak samo zresztą jak projekty obu łazienek Brak docelowego oświetlenia i nieskończony prysznic ;)

g1.jpg

g2.jpg

g3.jpg

g4.jpg

g6.jpg

Edytowane przez Kamila_len

Przy okazji - jeszcze jedna, górna łazienka moich chłopców :)

Płytki z kolekcji Tubądzina - Modern Punk (ale realizacja również sprzed dwóch lat więc nie wiem jak teraz z ich dostępnością). Obrazek własnej produkcji, tak samo zresztą jak projekty obu łazienek Brak docelowego oświetlenia i nieskończony prysznic ;)

[ATTACH=CONFIG]296141[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]296142[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]296143[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]296144[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]296152[/ATTACH]

Fajna łazienka.

A te dywaniki to gdzie kupiłas?

Pea faktycznie na Twoim zdjęciu ta lampa wygląda bardziej obiecująco. My zastanawiamy się nad kinkietem AQUAFORM SET RAW 120 cm. Niestety nie widzieliśmy go nigdzie na żywo.

Marzy mi się właśnie dokładnie ten sam Aquaform set raw 120 cm ale niestety koszta Nas wykończyły z końcem roku :) Też widziałam go tylko na zdjęciach ale mimo wszystko prezentuje się moim zdaniem pięknie!