Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam WSZYSTKICH. Może ktoś mi pomoże w znalezieniu producenta złotych płytek za wanną i nad wc?

łazienka złota 1,4.jpg

łazienka złota 1,0.jpg

łazienka złota 1,2.jpg

To projekt mojej łazienki, ale wycena przez salon, w którym go robiłam zwala z nóg. Na kilkukrotne moje prośby o producenta płytek salon milczy. Nie lubię się prosić, więc postanowiłam sama go znaleźć.

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ania do do dodawania zdjęć to masz w dolnym pasku 6 ikonę od prawej obok takiej kliszy i tam wklejasz

ładne połączenie moda z przed kilku lat ale nadal aktualna (berze brązy)

u mnie coś takiego będzie [ATTACH=CONFIG]297339[/ATTACH] z lekkimi modyfikacjami

Dziękuję za podpowiedź do zdjęć:)

Piękna ta Twoja łazienka. Niestety mojemu mężowi nie podoają się takie kolory. Tez na począdku chciałam te płytki drewnopodobne ale niestety maz takich nie chce:( jemu się podobają zielone łazienki, niebieskie i pomarańczowe. Ostatecznie zgodził się na te brązowo beżowe

Pomóżcie!

Jakiś czas temu w czeluściach internetu znalazłam zdjęcie małej łazienki (umywalka, wc i prysznic walk-in) w której na wprost wejścia, pod prysznicem było zdjęcie żaglówki w sepii, albo w naturalnych, stonowanych kolorach. Reszta łazienki była jasna, chyba biała. Może macie to zdjęcie w swoich inspiracjach. Szukam juz od kilku dni i nigdzie nie mogę go znaleźć :/

struna 7 pas brązowy będzie miał 30 i 60cm więc myślę że będzie ok na wizualizacji próbowaliśmy ale gorzej wychodziło jeszcze jest opcja żeby zabrać 1 dolny pad brązowego i dać go na górę wtedy sufit obniżę tylko o 15cm i to chyba będzie dobre rozwiązanie bo muszę 5 płytek jeszcze zagospodarować na zabudowę kabiny zamiast lustra Edytowane przez rolmik