Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomkowa, ładna łazienka!!

Tomkowa ślicznie wyszło!!

Tomkowa, ślicznie wyszło :)

Jeśli moglabyś napisać, skąd wzielas czarne dodatki (wieszak na ręcznik, papier itd.) byłabym bardzo wdzieczna :)

skąd wieszak na ręcznik nad bidetem?

Cieszę się, że się podoba i bardzo dziękuję za miłe słowa. Czarne dodatki wieszakowe to Tiger Bold :)

a lustro gdzie kupowane ?

a lazienka sliczna :D

Dziękuję :) Lustro było robione na wymiar :)

Tomkowa śliczna łazienka :yes::yes:

Tomcia u Ciebie to jest klasa!!!

przepięknie wyszło - ładniejsza ta górna ;) świetne lampy sufitowe... a ta mozaika jest obłędna!!

szkoda, że już mam kibelek w płytkach, bo bym te kupiła :rolleyes:

Dziękuję Dziewuszki :D Mi też się górna bardziej podoba ;) Szkoda tylko, że wanna nie jest tak szeroka jak prysznic :lol2:

Tomkowa, dziękuję za odpowiedź, a czarna szczotka wc?

Szczotka z poczciwej Ikea :)

Tomkowa,

strasznie się mi podoba, jest niesamowicie interesująca a przy tym z wielką klasą! nie chciałabyś zaprojektować mojej "budującej się " łazienki :wiggle: ?

To niezwykły komplement :rolleyes: Jestem przekonana, że na forum znajdziesz bardziej utalentowane projektantki :) Jak by co, chętnie podpowiem ;)

Tomkowa Śliczna łązienka!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Mam juz kupione te same płytki, tylko u nas będą w kuchni ;) Pamiętasz może jaką fugę do nich (hexa) dawałaś??

Płytki pokochałam od pierwszego wejrzenia :) Fugowane były wyłącznie na łączeniach, bardzo cieniuteńką szarą fugą, bodajże 112 Mapei. Łączenia są niewidoczne.

Chyba gdzieś widziałam projekt kuchni z tymi płytkami ;)

Tomkowa,

to mam jeszcze jedno pytanie :) sama to wymyśliłaś? te połączenia struktur i kolorów, dla mnie chyba nie do przeskoczenia. Ona wygląda jak "milion dolarów" a mam wrażenie że tyle nie kosztowała, mam nadzieję ze Cię nie uraziłam ale właśnie to jest w Twoich łazienkach najfajniejsze ( pamiętam białą ) Ja to muszę poszukać jakiegoś projektanta... a miliona nie mam :p Masz może swój wątek?

Juskra

pomysłów na tę łazienkę miałam setki :) Zamęczałam, swojego czasu, koleżanki na wątku projektowania łazienek ;) Nawet było głosowanie :D A i tak, ostatecznie, wyszło jeszcze trochę inaczej :lol2: W wykonaniu wizualizacji miałam profesjonalną pomoc, którą mogę polecić. Mówisz "milion dolarów"? :) Cieszę się z takiej opinii, bo na dwie łazienki miałam sto razy mniejszy budżet :) Wątku niestety nie mam ;)

qubecek piękna łazienka - płytki matowe czy półpoler - jak się sprawują w utrzymaniu czystości?, co to za umywalka?, a szafka zapewne pod wymiar robiona?

Płytki matowe, póki co mam dosyć krótko łazienkę bo tylko 2 miesiące, ale na chwilę obecną jestem zadowolona z nich bardzo! Nie są jednorodnego odcienia stąd brudu i kurzu nie widać, a przede wszystkim moich włosów :D

Umywalka to cersanit caspia square. Z nablatowych w rozsądnej cenie to niestety była jedyna, ale póki co nie narzekam. Szafka na wymiar :)

Z racji tego, że przejrzałam ten wątek milion razy w poszukiwaniu inspiracji, poczuwam się do pokazania swojej łazienki, na miarę naszych wyobrażeń i funduszy - także proszę o ocenę łaskawym okiem ;) Po fakcie zmieniłabym 3 rzeczy, może następnym razem :)

[ATTACH=CONFIG]297703[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297704[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297705[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297706[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297707[/ATTACH]

świetne lustro!!

Tomkowa,

dzięki, odetchnęłam, że mimo wszystko ktoś Ci z wizualizował Twoje wizje. ja też będę potrzebowała pomocy, właśnie jestem na etapie poszukiwań chciałabym kogoś ze Śląska ( Górnego :) ) bo lubię taką "tradycyjną" współpracę czyli spotkać się i porozmawiać :) skąd jest Twój profesjonalista? Gdybyś mogła mi wysłać namiary na priv i jeśli to nie jest problem to ile taka współpraca Cię kosztowała