mi_mała 08.01.2015 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Tomkowa, ślicznie wyszło Jeśli moglabyś napisać, skąd wzielas czarne dodatki (wieszak na ręcznik, papier itd.) byłabym bardzo wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.01.2015 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Tomkowa, ładna łazienka!! Tomkowa ślicznie wyszło!! Tomkowa, ślicznie wyszło Jeśli moglabyś napisać, skąd wzielas czarne dodatki (wieszak na ręcznik, papier itd.) byłabym bardzo wdzieczna skąd wieszak na ręcznik nad bidetem? Cieszę się, że się podoba i bardzo dziękuję za miłe słowa. Czarne dodatki wieszakowe to Tiger Bold a lustro gdzie kupowane ? a lazienka sliczna Dziękuję Lustro było robione na wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arekp55 08.01.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 qubecek zdradź proszę co to za płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż.maliniak 08.01.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 qubecek rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.01.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Tomkowa śliczna łazienka :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.01.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Tomkowa, dziękuję za odpowiedź, a czarna szczotka wc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubecek 08.01.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 qubecek zdradź proszę co to za płytki? Paradyż Rino Grys qubecek rewelacja Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.01.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Tomcia u Ciebie to jest klasa!!! przepięknie wyszło - ładniejsza ta górna świetne lampy sufitowe... a ta mozaika jest obłędna!! szkoda, że już mam kibelek w płytkach, bo bym te kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.01.2015 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Tomkowa śliczna łazienka :yes: Tomcia u Ciebie to jest klasa!!! przepięknie wyszło - ładniejsza ta górna świetne lampy sufitowe... a ta mozaika jest obłędna!! szkoda, że już mam kibelek w płytkach, bo bym te kupiła Dziękuję Dziewuszki Mi też się górna bardziej podoba Szkoda tylko, że wanna nie jest tak szeroka jak prysznic Tomkowa, dziękuję za odpowiedź, a czarna szczotka wc? Szczotka z poczciwej Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nataleczka1 08.01.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 (edytowane) qubecek piękna łazienka - płytki matowe czy półpoler - jak się sprawują w utrzymaniu czystości?, co to za umywalka?, a szafka zapewne pod wymiar robiona? Edytowane 8 Stycznia 2015 przez nataleczka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 08.01.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Tomkowa, strasznie się mi podoba, jest niesamowicie interesująca a przy tym z wielką klasą! nie chciałabyś zaprojektować mojej "budującej się " łazienki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 08.01.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Tomkowa Śliczna łązienka!!!! :rolleyes: Mam juz kupione te same płytki, tylko u nas będą w kuchni Pamiętasz może jaką fugę do nich (hexa) dawałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.01.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Tomkowa, strasznie się mi podoba, jest niesamowicie interesująca a przy tym z wielką klasą! nie chciałabyś zaprojektować mojej "budującej się " łazienki ? To niezwykły komplement Jestem przekonana, że na forum znajdziesz bardziej utalentowane projektantki Jak by co, chętnie podpowiem Tomkowa Śliczna łązienka!!!! :rolleyes: Mam juz kupione te same płytki, tylko u nas będą w kuchni Pamiętasz może jaką fugę do nich (hexa) dawałaś?? Płytki pokochałam od pierwszego wejrzenia Fugowane były wyłącznie na łączeniach, bardzo cieniuteńką szarą fugą, bodajże 112 Mapei. Łączenia są niewidoczne. Chyba gdzieś widziałam projekt kuchni z tymi płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 08.01.2015 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Tomkowa, to mam jeszcze jedno pytanie sama to wymyśliłaś? te połączenia struktur i kolorów, dla mnie chyba nie do przeskoczenia. Ona wygląda jak "milion dolarów" a mam wrażenie że tyle nie kosztowała, mam nadzieję ze Cię nie uraziłam ale właśnie to jest w Twoich łazienkach najfajniejsze ( pamiętam białą ) Ja to muszę poszukać jakiegoś projektanta... a miliona nie mam Masz może swój wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.01.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Juskra pomysłów na tę łazienkę miałam setki Zamęczałam, swojego czasu, koleżanki na wątku projektowania łazienek Nawet było głosowanie A i tak, ostatecznie, wyszło jeszcze trochę inaczej W wykonaniu wizualizacji miałam profesjonalną pomoc, którą mogę polecić. Mówisz "milion dolarów"? Cieszę się z takiej opinii, bo na dwie łazienki miałam sto razy mniejszy budżet Wątku niestety nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubecek 09.01.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 qubecek piękna łazienka - płytki matowe czy półpoler - jak się sprawują w utrzymaniu czystości?, co to za umywalka?, a szafka zapewne pod wymiar robiona? Płytki matowe, póki co mam dosyć krótko łazienkę bo tylko 2 miesiące, ale na chwilę obecną jestem zadowolona z nich bardzo! Nie są jednorodnego odcienia stąd brudu i kurzu nie widać, a przede wszystkim moich włosów Umywalka to cersanit caspia square. Z nablatowych w rozsądnej cenie to niestety była jedyna, ale póki co nie narzekam. Szafka na wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 09.01.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Tomkowa, czy mogłabym poprosić o zdjęcie wieszaków z boku szafki? mam mieć analogiczne rozwiązanie. Ile jest u Ciebie miejsca pomiędzy szafką a ścianą? Napisz proszę jaki to wieszak i skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalisaka 09.01.2015 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Z racji tego, że przejrzałam ten wątek milion razy w poszukiwaniu inspiracji, poczuwam się do pokazania swojej łazienki, na miarę naszych wyobrażeń i funduszy - także proszę o ocenę łaskawym okiem Po fakcie zmieniłabym 3 rzeczy, może następnym razem [ATTACH=CONFIG]297703[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297704[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297705[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297706[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297707[/ATTACH] świetne lustro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 09.01.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Tomkowa nie widzę zdjęć Twojej łazienki:confused: zniknęły czy tylko u mnie cosik nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.01.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Tomkowa, dzięki, odetchnęłam, że mimo wszystko ktoś Ci z wizualizował Twoje wizje. ja też będę potrzebowała pomocy, właśnie jestem na etapie poszukiwań chciałabym kogoś ze Śląska ( Górnego ) bo lubię taką "tradycyjną" współpracę czyli spotkać się i porozmawiać skąd jest Twój profesjonalista? Gdybyś mogła mi wysłać namiary na priv i jeśli to nie jest problem to ile taka współpraca Cię kosztowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts