nicram_aisak 09.01.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Witam, Przeglądam ten wątek, bo szukam pomysłów na moje łazienki.Mam takie pytanie, np. może być do Tomkowej (ps. bardzo ładna łazienka)], bo widzę u niej takie rozwiązanie. Jeśli płytki kończą się np. w połowie ściany, a powyżej jest pomalowane farbą, to czy jakoś wykańcza się tą górną krawędź płytek? Czy zostaje tak po prostu jak się płytki kończą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.01.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 U mnie zrobili to tak ze nakleili na ścianę płytę k- g iw związku z tym nie ma krawędzi płytek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.01.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Tomkowa, czy mogłabym poprosić o zdjęcie wieszaków z boku szafki? mam mieć analogiczne rozwiązanie. Ile jest u Ciebie miejsca pomiędzy szafką a ścianą? Napisz proszę jaki to wieszak i skąd. Między szafką a ścianą jest 35 cm. Wieszak to Tiger Bold, kupiony w promocji w Obi Tomkowa nie widzę zdjęć Twojej łazienki:confused: zniknęły czy tylko u mnie cosik nie tak? Jeszcze są Tomkowa, dzięki, odetchnęłam, że mimo wszystko ktoś Ci z wizualizował Twoje wizje. ja też będę potrzebowała pomocy, właśnie jestem na etapie poszukiwań chciałabym kogoś ze Śląska ( Górnego ) bo lubię taką "tradycyjną" współpracę czyli spotkać się i porozmawiać skąd jest Twój profesjonalista? Gdybyś mogła mi wysłać namiary na priv i jeśli to nie jest problem to ile taka współpraca Cię kosztowała Wysyłam Witam, Przeglądam ten wątek, bo szukam pomysłów na moje łazienki. Mam takie pytanie, np. może być do Tomkowej (ps. bardzo ładna łazienka)], bo widzę u niej takie rozwiązanie. Jeśli płytki kończą się np. w połowie ściany, a powyżej jest pomalowane farbą, to czy jakoś wykańcza się tą górną krawędź płytek? Czy zostaje tak po prostu jak się płytki kończą? Płytki są zlicowane ze ścianą, tworząc z nią jedną równą powierzchnię. Po przyklejeniu płytek ponad nimi naklejana była płyta g-k, aby taki efekt osiągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 10.01.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Tomkowa bardzo ładna łazienka ale ta mniejsza bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 10.01.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Tomkowa, cuuuudna łazienka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 10.01.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 qubecek, ładna łazienka Tomkowa, Twojej niestety nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzaleczka25 10.01.2015 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Tomkowa bardzo ładna łazienka, a mogę zapytać co to za płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.01.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Tomkowa bardzo ładna łazienka ale ta mniejsza bardziej mi się podoba Tomkowa, cuuuudna łazienka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tomkowa bardzo ładna łazienka, a mogę zapytać co to za płytki Bardzo Wam dziękuję i bardzo się cieszę Płytki to Opoczno Fargo na podłodze i ścianach. Płytka mozaikowa to Hexa Titanio. Tomkowa, Twojej niestety nie widzę Nie wiem o co chodzi z tą niewidocznością Wklejałam fotki z Imageshack, może to zależy od ustawień komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 10.01.2015 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Tomkowa, nie mam pojęcia, widzę same krzyżyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.01.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Tomkowa, nie mam pojęcia, widzę same krzyżyki wyczyść całkowicie historię, pamięć podręczną i ciasteczka przeglądarki, może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 10.01.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Tomkowa, niestety nie pomogło...i dziwna sprawa, bo inne fotki wklejone tak jak Twoje (nie przez załącznik) widzę pozostaje mi po prostu uwierzyć, że łazienki są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abunia 11.01.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Witam, jestem nowa na tym forum.Próbuję przebrnąć przez te ponad 700 stron - co nie jest łatwe z kręcącym się wokół mnie energicznym brzdącem Szukam szarych płytek , które są łatwe w utrzymaniu czystości.Proszę polećcie mi coś sensownego, żebym nie musiała non stop ze szmatą latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 11.01.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Tomkowa mega łazienka ! a czemu rączniki czarne na tak, a dywaniki na nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaGd 11.01.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Tomkowa, rewelacyjna łazienka:) elegancja sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.01.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Tomkowa mega łazienka ! a czemu rączniki czarne na tak, a dywaniki na nie? Tomkowa, rewelacyjna łazienka:) elegancja sama w sobie Dziękuję za słowa uznania :hug:Aniula, na czarnych ręcznikach nie widać szybko śladów użytkowania, za to na dywanikach natychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż.maliniak 12.01.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Tomkowa, niestety nie pomogło...i dziwna sprawa, bo inne fotki wklejone tak jak Twoje (nie przez załącznik) widzę pozostaje mi po prostu uwierzyć, że łazienki są piękne ...otwórz w innej przeglądarce i zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 12.01.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Tomkowa, niestety nie pomogło...i dziwna sprawa, bo inne fotki wklejone tak jak Twoje (nie przez załącznik) widzę pozostaje mi po prostu uwierzyć, że łazienki są piękne Spróbujcie w innej przeglądarce. Ja tych zdjęć tez nie widziałam, ale tylko w operze. Na FF już bez problemu pooglądałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.01.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Tomkowa, dziękuję za informormację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abunia 12.01.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Tomkowa łazienka super.Gratuluję!A jak się sprawują płytki?Bo sama szukam czegoś w odcieniach szarości.Byłam zdecydowana na SG12 ale po przeczytaniu komentarzy zwątpiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arekp55 12.01.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 abunia a czego się konkretnie obawiasz jeśli chodzi o płytki SG12? bo mnie właśnie w piątek je dostarczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts