Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Przeglądam ten wątek, bo szukam pomysłów na moje łazienki.

Mam takie pytanie, np. może być do Tomkowej (ps. bardzo ładna łazienka)], bo widzę u niej takie rozwiązanie. Jeśli płytki kończą się np. w połowie ściany, a powyżej jest pomalowane farbą, to czy jakoś wykańcza się tą górną krawędź płytek? Czy zostaje tak po prostu jak się płytki kończą?

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomkowa, czy mogłabym poprosić o zdjęcie wieszaków z boku szafki? mam mieć analogiczne rozwiązanie. Ile jest u Ciebie miejsca pomiędzy szafką a ścianą? Napisz proszę jaki to wieszak i skąd.

Między szafką a ścianą jest 35 cm. Wieszak to Tiger Bold, kupiony w promocji w Obi :)

wieszak.jpg

Tomkowa nie widzę zdjęć Twojej łazienki:confused:

zniknęły czy tylko u mnie cosik nie tak?

Jeszcze są :)

Tomkowa,

dzięki, odetchnęłam, że mimo wszystko ktoś Ci z wizualizował Twoje wizje. ja też będę potrzebowała pomocy, właśnie jestem na etapie poszukiwań chciałabym kogoś ze Śląska ( Górnego :) ) bo lubię taką "tradycyjną" współpracę czyli spotkać się i porozmawiać :) skąd jest Twój profesjonalista? Gdybyś mogła mi wysłać namiary na priv i jeśli to nie jest problem to ile taka współpraca Cię kosztowała

Wysyłam :)

Witam,

Przeglądam ten wątek, bo szukam pomysłów na moje łazienki.

Mam takie pytanie, np. może być do Tomkowej (ps. bardzo ładna łazienka)], bo widzę u niej takie rozwiązanie. Jeśli płytki kończą się np. w połowie ściany, a powyżej jest pomalowane farbą, to czy jakoś wykańcza się tą górną krawędź płytek? Czy zostaje tak po prostu jak się płytki kończą?

Płytki są zlicowane ze ścianą, tworząc z nią jedną równą powierzchnię. Po przyklejeniu płytek ponad nimi naklejana była płyta g-k, aby taki efekt osiągnąć

Tomkowa bardzo ładna łazienka ale ta mniejsza bardziej mi się podoba :)

Tomkowa, cuuuudna łazienka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tomkowa bardzo ładna łazienka, a mogę zapytać co to za płytki

Bardzo Wam dziękuję i bardzo się cieszę :D

Płytki to Opoczno Fargo na podłodze i ścianach. Płytka mozaikowa to Hexa Titanio.

Tomkowa, Twojej niestety nie widzę :-(

Nie wiem o co chodzi z tą niewidocznością :( Wklejałam fotki z Imageshack, może to zależy od ustawień komputera :confused:

Witam, jestem nowa na tym forum.Próbuję przebrnąć przez te ponad 700 stron - co nie jest łatwe z kręcącym się wokół mnie energicznym brzdącem :-) Szukam szarych płytek , które są łatwe w utrzymaniu czystości.Proszę polećcie mi coś sensownego, żebym nie musiała non stop ze szmatą latać :p

Tomkowa, niestety nie pomogło...i dziwna sprawa, bo inne fotki wklejone tak jak Twoje (nie przez załącznik) widzę

pozostaje mi po prostu uwierzyć, że łazienki są piękne :)

Spróbujcie w innej przeglądarce. Ja tych zdjęć tez nie widziałam, ale tylko w operze. Na FF już bez problemu pooglądałam.