cormac 07.02.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Odległość od ściany z prysznicem do szafki wynosi 180 cm i tak samo jest między wanną a ścianą- również 180 cm. Dzięki za wymiary. Masz bardzo ładną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna20 07.02.2015 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Witaj Gosia 1966.Cudowne zdjęcie. Rozumiem, ze za szkłem. To zdjęcie prywatne czy coś typu z fotolia?Przymierzam się również do zdjęcia w łazience zamiast jakichkolwiek dekorów, ale przyznam, że chcę coś bez postaci.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 07.02.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dzięki za wymiary. Masz bardzo ładną łazienkę Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1966 08.02.2015 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Witaj Gosia 1966. Cudowne zdjęcie. Rozumiem, ze za szkłem. To zdjęcie prywatne czy coś typu z fotolia? Przymierzam się również do zdjęcia w łazience zamiast jakichkolwiek dekorów, ale przyznam, że chcę coś bez postaci. Pozdrawiam grafika znaleziona w internecie przesłana grafikowi który powiększył , wtopił ją w szkło i zamontował ,Grafika 120/60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta19866 08.02.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 [ATTACH=CONFIG]300632[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]300633[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]300634[/ATTACH] Marysia powiedz jakie masz płytki na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 08.02.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Marysia powiedz jakie masz płytki na podłodze? To Cerrad Setim Honey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 08.02.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Marysiu, a jesli moge zapytac - jakiej firmy masz umywalke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 09.02.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 wstawiam zdjecia otworu pod szafką stolarz tą dziurę w blacie wyciął w 5 min wyrzynarką dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 10.02.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Marysiu, a jesli moge zapytac - jakiej firmy masz umywalke? Umywalka to Cersanit Como 50cm + szafka Melar. Rozmiar jest odpowiedni do takiej małej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek82 10.02.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 @goshia7 - świetna, a co położone jest na podłodze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 10.02.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Umywalka to Cersanit Como 50cm + szafka Melar. Rozmiar jest odpowiedni do takiej małej łazienki Marysiu, bardzo dziekuje za odpowiedz . Czy pozostala ceramika to tez Cersanit? Jestem na etapie dokonywania wyboru i przerazaja mnie te rozne odcienie ceramiki pomiedzy poszczegolnymi markami. Wprawdzie planuje umywalki i WC oraz bidet po przeciwnej stronie, ale nie chcialabym aby roznica w odcieniu byla widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martolinka 10.02.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Marysiu, bardzo dziekuje za odpowiedz . Czy pozostala ceramika to tez Cersanit? Jestem na etapie dokonywania wyboru i przerazaja mnie te rozne odcienie ceramiki pomiedzy poszczegolnymi markami. Wprawdzie planuje umywalki i WC oraz bidet po przeciwnej stronie, ale nie chcialabym aby roznica w odcieniu byla widoczna. NO wlasnie tez podepne sie pod pytanie...umywalka como wanna tez cersanitowska intro ale kibelek, planowalam subway 2.0 villeroy&boch i zastanawiam sie czy jest duza roznica w odcieniach ?? I jeszcze, Marysia Ro byc moze durne pytanie ale czy ta umywalke sa sie zamontowac jako nablatowa ? Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.02.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Mam umywalkę Cersanit, Sedes Roca, wannę Cersanit akrylową. Wszystko w bezpośrednim sąsiedztwie.W każdym miejscu łazienki inaczej pada światło, żadnych równic kolorystycznych nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 10.02.2015 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Mam umywalkę Cersanit, Sedes Roca, wannę Cersanit akrylową. Wszystko w bezpośrednim sąsiedztwie. W każdym miejscu łazienki inaczej pada światło, żadnych równic kolorystycznych nie widać. Dzieki za info! Kolo chyba najbardziej odbiega kolorystycznie od Roca i Cersanitu, wiec moze tylko w tym przypadku ta roznica bylaby widoczna. Tak na marginesie – bardzo ladna masz lazienke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 11.02.2015 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nataly masssssakrycznie.....piekna ta szafka!! Troszkę było z nią kombinacji ale wyszła ciekawie , pozdrawiam , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 11.02.2015 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 DzMastah9r łazienka piękna i te płytki Porcelanosy, bajka:wave: Nataly, dołączam do zachwytów nad szafką, rewelacja:wave: Mam prośbę do osób, które użytkują baterie podtynkowe umywalkowe, co mogą powiedzieć na temat praktyczności takiego rozwiązania, właśnie marzy mi się jak "woda leci" ze ściany, a dokładnie z lustra:D, ale nie wiem czy z czasem nie będę się wściekać, że przy zakręcaniu wody lustro, blat i w ogóle wszystko dookoła będzie zachlapane. Będę wdzięczna za odpowiedzi:) Dziękuję bo nam też się podoba Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arongumczyk 11.02.2015 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Super, a kafelki mam podobne, ale w przedpokoju lol Witam serdecznie poniżej moja niewielka łazienka [ATTACH=CONFIG]301399[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]301400[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]301401[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]301402[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 11.02.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 goshia7 czy Ty masz nad prysznicem oprawy z jakims szczegolnym IP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 12.02.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 @goshia7 - świetna, a co położone jest na podłodze?? Dziękuję. Na podłodze jest paradyż noce naturale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 12.02.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 goshia7 czy Ty masz nad prysznicem oprawy z jakims szczegolnym IP? Nie, oprawy są zwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts