Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Gosia 1966.

Cudowne zdjęcie. Rozumiem, ze za szkłem. To zdjęcie prywatne czy coś typu z fotolia?

Przymierzam się również do zdjęcia w łazience zamiast jakichkolwiek dekorów, ale przyznam, że chcę coś bez postaci.

Pozdrawiam

grafika znaleziona w internecie przesłana grafikowi który powiększył , wtopił ją w szkło i zamontował ,Grafika 120/60

Umywalka to Cersanit Como 50cm + szafka Melar. Rozmiar jest odpowiedni do takiej małej łazienki :)

Marysiu, bardzo dziekuje za odpowiedz :). Czy pozostala ceramika to tez Cersanit? Jestem na etapie dokonywania wyboru i przerazaja mnie te rozne odcienie ceramiki pomiedzy poszczegolnymi markami. Wprawdzie planuje umywalki i WC oraz bidet po przeciwnej stronie, ale nie chcialabym aby roznica w odcieniu byla widoczna.

Marysiu, bardzo dziekuje za odpowiedz :). Czy pozostala ceramika to tez Cersanit? Jestem na etapie dokonywania wyboru i przerazaja mnie te rozne odcienie ceramiki pomiedzy poszczegolnymi markami. Wprawdzie planuje umywalki i WC oraz bidet po przeciwnej stronie, ale nie chcialabym aby roznica w odcieniu byla widoczna.

NO wlasnie tez podepne sie pod pytanie...umywalka como wanna tez cersanitowska intro ale kibelek, planowalam subway 2.0 villeroy&boch i zastanawiam sie czy jest duza roznica w odcieniach ??

I jeszcze, Marysia Ro byc moze durne pytanie ale czy ta umywalke sa sie zamontowac jako nablatowa ?

Z gory dziekuje :)

Mam umywalkę Cersanit, Sedes Roca, wannę Cersanit akrylową. Wszystko w bezpośrednim sąsiedztwie.

W każdym miejscu łazienki inaczej pada światło, żadnych równic kolorystycznych nie widać.

Dzieki za info! Kolo chyba najbardziej odbiega kolorystycznie od Roca i Cersanitu, wiec moze tylko w tym przypadku ta roznica bylaby widoczna.

Tak na marginesie – bardzo ladna masz lazienke!

Dz

Mastah9r łazienka piękna i te płytki Porcelanosy, bajka:wave:

Nataly, dołączam do zachwytów nad szafką, rewelacja:wave:

Mam prośbę do osób, które użytkują baterie podtynkowe umywalkowe, co mogą powiedzieć na temat praktyczności takiego rozwiązania, właśnie marzy mi się jak "woda leci" ze ściany, a dokładnie z lustra:D, ale nie wiem czy z czasem nie będę się wściekać, że przy zakręcaniu wody lustro, blat i w ogóle wszystko dookoła będzie zachlapane. Będę wdzięczna za odpowiedzi:)

Dziękuję bo nam też się podoba ;-) Pozdrawiam , Piotr