Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bardzo ładnie wyszło, taka inna niż te wszystkie oklepane na forum łazienki :)

Co to za płytki ? czy to marmur?

Łazienka na dole

[ATTACH=CONFIG]306156[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306157[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306158[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306159[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306160[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306161[/ATTACH]

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kate199, mnie też się podobają Twoje łazienki, choć wg mnie są tak oryginalne i specyficzne, że obawiam się, że gdybym ja była ich właścicielką, to po pewnym czasie ten wystrój mógłby mnie już trochę męczyć (piszę głównie o tej złotej). Co nie zmienia faktu, że są bardzo ładne i nietuzinkowe.

Tomkowa, łazienka czeka, aż płytkarz się z niej ostatecznie wyniesie, to wtedy ją pięknie posprzątam i pstryknę fotę :p Fakt, że dość długo to trwało ;)

A Twoje łazienki w końcu udało mi się obejrzeć, przez to, że dałaś linki w stopce- są rzeczywiście piękne, szczególnie ta większa, ach, mogłabym taką mieć! :wiggle:

Bardzo dziękuję :) Będę wypatrywać Twojej :)

Tomkowa a ja mam pytanie do ciebie, widze ze masz szafki pod umywalkami z IKEA, masz je powieszone czy sa tam gdzies w ukryciu nozki ? Jesli wisza to na tym systemie Ikeowskim czy wzmacnialas jakos specjalnie konstrukcje ?

Szafki są powieszone. Z tego, co wiem, wykonawca łazienki dał jakieś mocniejsze kołki, a wszystko inne jest z zakupionego kompletu :)

Bardzo pozytywne:) Zwłaszcza w odniesieniu do tej większej. A te drzwi składane przy prysznicu w małej to jaka firma?

Cieszę się bardzo :) Drzwi składane to Radaway Eos DWB

Łazienka na dole

[ATTACH=CONFIG]306156[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306157[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306158[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306159[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306160[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306161[/ATTACH]

Bardzo ładne wnętrza, przejrzałam wszystkie fotki, które wstawilaś :) całość swietnie się uzupełnia i komponuje:)

Ale mam jeszcze pytanie, napisz proszę co to za wieszaki w dolnej łazience? One są czarne, czy antracytowe?

Witam, oto moje łazienki jeszcze w trakcie urządzania, co :))

Małe WC

[ATTACH=CONFIG]306436[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]306442[/ATTACH]

Górna łazienka kąpielowa na poddaszu :)))

[ATTACH=CONFIG]306438[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306439[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306437[/ATTACH]

Górna łazienka bardzo mi się podoba.

Witam, oto moje łazienki jeszcze w trakcie urządzania, co :))

Małe WC

[ATTACH=CONFIG]306436[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]306442[/ATTACH]

Górna łazienka kąpielowa na poddaszu :)))

[ATTACH=CONFIG]306438[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306439[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306437[/ATTACH]

Małe WC prześliczne! delikatne i lekkie :D

w łazience kąpielowej troszeczkę za dużo wzorów i faktur. lekko kogoś fantazja poniosła :p

A oto moja łazieneczka i WC. Pomieszczenia o typowo blokowych gabarytach a więc ciężko zrobić zdjęcia. Raz już wklejałam fotki wykonane zaraz po montażu i niestety niewpasowałam się w forumowe gusta :) Obiecałam, że dodam zdjęcia jak już wszystko ogarnę, a więc dodaję.....

20150301_125022.jpg

20150301_130244.jpg

20150301_132259.jpg

20150301_133647.jpg

20150301_135129.jpg