gitmartusia 15.05.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Duża łazienka skończona O ile czarne ręczniki są jak dla mnie stworzone, to czarnym dywanikom mówię stanowcze nie Piękne lustro i cudowny wieszak na ręczniki. Mogę wiedzieć skąd pochodzą? Szukam dokładnie czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.05.2015 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) gitmartusia, dopiero teraz zobaczyłam Twój wpis, ale wszystko już wiesz Powodzenia w poszukiwaniach! edit: zerknij TU Droższy od mojego, ale można się skusić Edytowane 16 Maja 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NieJan 16.05.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 No świetna jest ta łazienka Balearic1985, ale powiedzcie gdzie w takich łazienkach jest miejsce na miliony kosmetyków, szczoteczek, maszynek, golarek i całej reszty typowych atrybutów tego pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.05.2015 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 NieJan - we wnęce nad wc, która powstaje przez zabudowę systemu spłukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.05.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Tomkowa kolejny raz muszę stwierdzić, że Twoje łazienki są przepiękne i bardzo funkcjonalne. Idealne Zwłaszcza ta duża, którą ociepla drewno. Mam coraz większy dylemat, czy planować okna dwukolorowe ( od wewnątrz białe), czy jednak całe drewnopodobne, właśnie dla takich akcentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.05.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Piu, bardzo to miłe, co piszesz, dziękuję Z kolorem okien nie doradzę, bo wszystko zależy od całościowej koncepcji. Białe są najbardziej uniwersalne i nie determinują wystroju, a elementy drewniane można zawsze jakoś wkomponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanias78 18.05.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Jak w łazience masz elementy drewniane to montuj spokojnie drewniane. Chyba, że planujesz w ciągu najbliższych lat zmienić całkowicie wystrój łazienki i zrobić koncepcję białą, wtedy okna no nie będą się idealnie komponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.05.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Tomkowa kolejny raz muszę stwierdzić, że Twoje łazienki są przepiękne i bardzo funkcjonalne. Idealne Zwłaszcza ta duża, którą ociepla drewno. Mam coraz większy dylemat, czy planować okna dwukolorowe ( od wewnątrz białe), czy jednak całe drewnopodobne, właśnie dla takich akcentów. myślisz tylko o oknie łazienkowym czy o całej stolarce? też rozważałam dwukolorowe ale zdecydowały drzwi balkonowe i tarasowe które otwierają się do wewnątrz i wtedy widać że są w innym kolorze:o mogą oczywiście być przesuwne jeśli jest dużo miejsca, tyle że bardzo zmniejszają światło przejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 19.05.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Tomkowa przepiękna łazienka! jestem zachwycona powiedz mnie, ślepej kurze mozaika oktagonalna w jakich kolorach jest, czy dobrze widzę czerń, brąz i szary, czy jednak mieni mi się w oczach ? i powiedz mi proszę jak masz zamontowane rolety ? nie dostrzegam patentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gitmartusia 19.05.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 gitmartusia, dopiero teraz zobaczyłam Twój wpis, ale wszystko już wiesz Powodzenia w poszukiwaniach! edit: zerknij TU Droższy od mojego, ale można się skusić Dziękuję raz jeszcze za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.05.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Tomkowa przepiękna łazienka! jestem zachwycona powiedz mnie, ślepej kurze mozaika oktagonalna w jakich kolorach jest, czy dobrze widzę czerń, brąz i szary, czy jednak mieni mi się w oczach ? i powiedz mi proszę jak masz zamontowane rolety ? nie dostrzegam patentu Bardzo dziękuję!! Mozaika jest w kolorach: szary, popielaty i czarny. Brązu w niej nie ma Rolety są na normalnym systemie przytwierdzonym do ściany. Materiał jest do takiej listwy przymocowany rzepami. U mnie są dwie takie listwy, żeby roleta była dzielona i zasłaniać/odsłaniać połowę okna Dziękuję raz jeszcze za podpowiedź Mam nadzieję, że uda się kupić coś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 19.05.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 rzepy ? no proszę nie wpadłam, wygląda super! dzięki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 19.05.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Dziękuję bardzo za rady Mam jeszcze mnóstwo czasu, a pewno do końca będę się wahać, za dużo pomysłów.. Ale wasze zdjęcia najwięcej dają do myślenia, np. jak o taką roletę nad wanną zadbać ? Jak nie zachlapać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.05.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Piu, a wiesz, że nie pomyślałam o tym, że tę roletę można zachlapać? I, co najciekawsze, ona jeszcze ani razu, mimo zasłonięcia przy kąpieli, nie została zachlapana Nie wiem, jak my to robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.05.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 hmmm... ja mam na tej wysokości lustro (60 cm nad wanną), i też się nie chlapie. A kąpiel bierze też trzylatek Przecież z wanny korzysta się raczej na siedząca/leżąco, spłukuję się raczej kucając (chociaż teraz w ciąży również stojąc), i nie ma z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka200 20.05.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Zdjęcie robiłem aparatem z obiektywem szerokokątnym i z niskiego poziomu a on ma tendencje do zniekształcania wymiarów i proporcji. W rzeczywistości umywalka jest większa niż na zdjęciach i masywniejsza(65cmx38cm) bo po Twojej uwadze przyjrzałem się temu zdjęciu i faktycznie wygląda ona na nim jakaś mała. Co do samej półki pod umywalkę to była ona robiona ze stelaża gk + wzmocnienie, bo jednak trochę to wszystko waży. Przesyłam jeszcze zdęcia umywalki z innej perspektywy. [ATTACH=CONFIG]317026[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]317027[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]317028[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]317029[/ATTACH] przepiękna łazienka, uwielbiam połączenie surowej szarości i drewna jak się sprawuje odpływ liniowy? nie masz z nim problemów? nie zapycha się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkas 26.05.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 NieJan - we wnęce nad wc, która powstaje przez zabudowę systemu spłukiwania Tomkowa podpowiesz jak technicznie wykonane zostały szafki nad twoją zabudową wc? Chodzi szczególnie o brak przerw między drzwiczkami. Też chcę taką zabudowę u siebie ale: "Przecież tak zrobione nie będą się otwierać" i teraz muszę się dowiedzieć jak to jest zrobione i że działa;) Chodzi mi o taki efekt jak na tym twoim zdjęciu: Proszę ratujcie radami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty21 26.05.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 jakiej marki akcesoria łazienkowe typu wieszaki, relingi, szczotki wc, uchwyty polecacie? za duży wybór jest i można dostać oczokwiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.05.2015 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 justkas, między drzwiczkami są 3-milimetrowe przerwy Cała tajemnica jest chyba w zawiasach. Ale z tego co się orientuję tego typu zawiasy są chyba w każdej kuchni. Między drzwiczkami szafek kuchennych też są milimetrowe przerwy Zapewniam, że gdy pokażesz stolarzowi o jaki efekt Ci chodzi, będzie wiedział jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkas 26.05.2015 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Dzięki za szybko odzew:-) Wiem że to wykonalne podglądam forum i widzę Wasze super łazienki z tak wykonanymi szafkami. Jesteśmy na etapie układania płytek i powstała już zabudowa WC i teraz pytanie czy na tym etapie trzeba przygotować w jakiś sposób miejsce pod taką zabudowę szafek? Wiem marudzę ale może masz zdjęcie z etapu kiedy powstawały te szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts