I love it 06.08.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam jakiej firmy fuga oraz jaki kolor został użyty do tych grafitowych płytek ( tych jaśniejszych) i jaka to jest grubość fugi. Łazienka piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 06.08.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Czy pochylona bateria ma jakieś zalety użytkowe ? Ponoć dzięki pochyleniu łatwiej spływa woda i nie osadzają się trudno zmywalne plamy ? Bo nie ukrywam, że jestem przyzwyczajony do klasycznej pionowej wylewki ... [ATTACH=CONFIG]326090[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326091[/ATTACH] bateria pochylona ma lepsze właściwości użytkowe , ja mam taką prostą i woda z niej nie spływa i robią się osady ...yyy to jest chyba kludi zenta. ale ja wolę osady ścierać niż takie pochyłe coś obserwować , takie coś co wprowadza nieharmonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 07.08.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Nasza łazienka na piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.08.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 skonieak, bardzo ciekawa łazienka Szkoda jedynie, że wc z bidetem tak ściśnięte blisko siebie, bo jest miejsce, żeby było luźniej i wygodniej Ilość żarówek robi wrażenie Do czego służy biała szafka zamontowana na lustrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 07.08.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 skonieak, bardzo ciekawa łazienka Szkoda jedynie, że wc z bidetem tak ściśnięte blisko siebie, bo jest miejsce, żeby było luźniej i wygodniej Ilość żarówek robi wrażenie Do czego służy biała szafka zamontowana na lustrze? Tomkowa bardzo dziękuje wbrew pozorom wc i bidet nie są ściśnięte, może zdjęcie trochę przekłamuje;) no właśnie z przyczyn technicznych (w sensie komin z prawej strony oraz zsyp na pranie po stronie bidetu) nie bardzo było miejsce do szaleństwa:p w szafce na lustrze, która otwiera się na zasadzie barku, są kosmetyki do kąpieli. Taa, prawda świateł na bogato;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 08.08.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Nasza łazienka na piętrze [ATTACH=CONFIG]326802[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326803[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326804[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326805[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326806[/ATTACH] zaskakująca łazienka jak widzę prawą stronę to nie przypuszczałabym że lewa będzie zaranżowana płytkami w taki sposób gratulują odwagi i pomysłu, żeby zrobić coś innego w swojej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 08.08.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 rzeczywiście , zaskakująca, tu jest pomysłów na 3 łazienki , ale wszystkie zostały zastosowane w jednej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 08.08.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Kasia TS bardzo dziękuję, miałam pewne obawy, ale efekt końcowy mnie zachwycił chociaż akurat w tym przypadku nie jestem obiektywna Syberia zrobić trzy łazienki byłoby straaasznie drogo dlatego wybrałam taką opcję i nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrMs 09.08.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Obserwuję forum od pewnego czasu i choć mam wizualizację swojej łazienki to przeglądając zdjęcia już wykonanych realizacji chciałabym wszystko pozmieniać i z każdej wziąć coś po trochu Moja łazienka będzie jasna, płytki to porcelanosa, aczkolwiek zastanawiam się czy oby nie będzie za nudna no i mam dylemat, który dekor wybrać...może ktoś zechce mi doradzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 09.08.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Obserwuję forum od pewnego czasu i choć mam wizualizację swojej łazienki to przeglądając zdjęcia już wykonanych realizacji chciałabym wszystko pozmieniać i z każdej wziąć coś po trochu Moja łazienka będzie jasna, płytki to porcelanosa, aczkolwiek zastanawiam się czy oby nie będzie za nudna no i mam dylemat, który dekor wybrać...może ktoś zechce mi doradzić...[ATTACH=CONFIG]326928[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326928[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326929[/ATTACH] Osobiście jestem zakochana w "gnieciuchu" z Porcelanosy (oczywiście chodzi mi o płytki z 1 i 2 zdjecia;) mam takie w jednej łazience i do nich dla urozmaicenia dobrałam mozikę L'Antic coloniale Fusion Mini Strip Steel Mix, jeśli nie musisz podjąć decyzji w tej chwili, dosłownie za kilka dni wrzucę fotki tej łazienki i zobaczysz, poniżej zdjecie samej mozaiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrMs 09.08.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Osobiście jestem zakochana w "gnieciuchu" z Porcelanosy (oczywiście chodzi mi o płytki z 1 i 2 zdjecia;) mam takie w jednej łazience i do nich dla urozmaicenia dobrałam mozikę L'Antic coloniale Fusion Mini Strip Steel Mix, jeśli nie musisz podjąć decyzji w tej chwili, dosłownie za kilka dni wrzucę fotki tej łazienki i zobaczysz, poniżej zdjecie samej mozaiki [ATTACH=CONFIG]326930[/ATTACH] czekam z niecierpliwości do podjęcia decyzji jest jeszcze chwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 10.08.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Co prawda brakuje lustra i kinkietu nad nim, ale, co tam, nasza łazienka na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.08.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 skonieak i znów zaskoczenie Jak dla mnie za dużo o kilkanaście drzew i płytki "nie moje", ale uważam, że wyszło super Życzę długiego utrzymania białych fug Jakie lustro planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 11.08.2015 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Co prawda brakuje lustra i kinkietu nad nim, ale, co tam, nasza łazienka na parterze [ATTACH=CONFIG]327069[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]327070[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]327071[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]327072[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]327073[/ATTACH] Proszę napisz z jakiej firmy masz brodzik i kabinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 11.08.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) skonieak i znów zaskoczenie Jak dla mnie za dużo o kilkanaście drzew i płytki "nie moje", ale uważam, że wyszło super Życzę długiego utrzymania białych fug Jakie lustro planujesz? Tomkowa mimo, że to nie Twoja bajka, bardzo dziękuję za miłe słowa co do fug, też sobie tego życzę lustro będzie zwyczajne, okrągłe lub owalne fazowane, myślałam o jakiejś grubszej ramie, ale to już chyba byłaby zdecydowana przesada Proszę napisz z jakiej firmy masz brodzik i kabinę? fenix2 to typowy prysznic "walk in", nie ma tam brodzika, są te same białe płytki, co przy wejściu, natomiast kabina, to tafla hartowanego szkła, zamówiona na wymiar u szklarza, montowana w aluminiowych listwach (góra-dół). Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 11.08.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Bardzo bardzo mi się podoba:) ze względu na to, że łazienka nie jest zabudowana płytkami od góry do dołu. Na ścianach to się fuga biała bynajmniej u mnie nie brudzi, gorzej może być na podłodze, ale u mnie jest akurat szara Napisz mi tylko, czy ty masz brodzik pod prysznicem? i czy na podłodze przy kibelku, jest płytka imitująca drewno? Jeżeli prawdziwe drewno, to czy nie było problemu połączenia drewna z płytką? fenix2 to typowy prysznic "walk in", nie ma tam brodzika, są te same białe płytki, co przy wejściu, natomiast kabina, to tafla hartowanego szkła, zamówiona na wymiar u szklarza, montowana w aluminiowych listwach (góra-dół). oo to jest odpowiedź na moje pierwsze pytanie:) a co do płytek idących od kibelka, co to jest? Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 11.08.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Bardzo bardzo mi się podoba:) ze względu na to, że łazienka nie jest zabudowana płytkami od góry do dołu. Nie jest?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 11.08.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Nie jest?! Cała nie jest zabudowana, patrz ściana z tapetą oraz z drzwiami, tam pomalowana farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 11.08.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Bardzo bardzo mi się podoba:) ze względu na to, że łazienka nie jest zabudowana płytkami od góry do dołu. Na ścianach to się fuga biała bynajmniej u mnie nie brudzi, gorzej może być na podłodze, ale u mnie jest akurat szara Napisz mi tylko, czy ty masz brodzik pod prysznicem? i czy na podłodze przy kibelku, jest płytka imitująca drewno? Jeżeli prawdziwe drewno, to czy nie było problemu połączenia drewna z płytką? oo to jest odpowiedź na moje pierwsze pytanie:) a co do płytek idących od kibelka, co to jest? bratkaf bardzo dziękjuję to są płytki drewnopodobne Rovere Giallo Paradyż, natomiast położone są na podłodze i ścianie do wysokości geberitu. Wyżej na ścianie (nad geberitem mam "ukryte" szafki do przechowywania detergentów, papieru itd.) oraz suficie, to płyta meblowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akak 11.08.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 skonieak bardzo ciepła łazienka. Jak dla mnie przepiękne połączenie szarości i płytek drewnopodobnych. Jestem zaskoczona, że te płytki tak ładnie wyglądają. Do tej pory miałam mieszane uczucia z ich stosowaniem we wnętrzach. Ale twoja łazienka wszystko zmienia ..... muszę przemyśleć swoją....Czy możesz napisać czy jest między nimi fuga, ile mm i czy mogłabyś zrobić zdjęcie z bliska. Na twoim zdjęciu płytki wyglądają jak naturalne drewno , ponieważ kompletnie nie widać fug. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts