Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Skonieak naprawdę niezła jest ta łazienka. Praktycznie sam bym mógł taką mieć, jedyne tylko co bym usunął to te drzewa. Póki co jednak sam jestem 'w lesie' ze swoją łazienką. Wykonawca zawalił mi (lekko mówiąc) mozaikę, teraz trzeba wszystko robić od początku jestem tak wkurzony, że nie wiem co :/

a ja bym te drzewa przygarnęła :)

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny poratujcie.

Potrzebuję na już gniadka najlepiej podwójnego do zamontowania w boku szafki pod umywalką.

Nie mam gdzie go wcisnać obok umywalki- musaił bym je wsadzić w lustro ;/

Tak wieć wydumałem coś , co widziałem u dalekichz najomych- gniazdko schowane w szafce pod umywaką.

Na zewnątrz wystawała tylko rampa z plapką a cała puszka itp była schowana w szafce.

Szukam czegoś takiego, ip44 i nie mogę znaleźć.

Zwykłe to jeszcze w akcesoriach kuchennych można znaleźć ;/

Jakby ktoś mógł poratować linkie do sklpeu itp

• 2 weeks później...
skonieak dzieki za namiary na wieszak, myslalam ze jest drewniany, ale nawet lepiej ze metalowy, potrzebuje cos takiego do wiatrolapu:)

lazienka nie ma co sie chwalic bo jeszcze nie jest skonczona.

brakuje jeszcze kilku rzeczy ....listew donicy i fotela [ATTACH=CONFIG]327458[/ATTACH]

na dzien dzisiejszy jest tak :)

[ATTACH=CONFIG]327459[/ATTACH]

a powiedz mi jeszcze jak hokery w kuchni bo ja coagle sie waham pomiedzy tymi co Ty masz a takimi azurami:) potrzebuje takie ktore mozna wysokosc ustawiac

Witaj ANKAg , cudna łazienka :) mam pytanko, czy to żywica epoksydowa na podłodze? możesz napisać o niej coś więcej? z góry dzięki

to jedna kolekcja? jak dla mnie fatalne połaczenie, dwie wyraziste płytki na jednej ścianie gryzą się okropnie.

Agatah

Ja łazienki robiłam już jakiś czas temu, ale z tego co pamiętam to w bardzo wielu kolekcjach ścienne są w prostokącie a podłogowe w kwadracie .Tak więc to zależy czy chcesz dobrać płytki rozmiarami czy np. kolekcjami.

Na zdjęciu powyżej płytki są z jednej kolekcji i nie da się zgrać fug .

Warto zobaczyć efekt wyposażenia skrojonego na miarę w minimalistycznej łazience. Nie tylko meble, ale także umywalki, wanny i brodziki przygotowywane są na wymiar w dowolnym kolorze i kształcie. Warto zajrzeć co manufaktura ma w ofercie

[ATTACH=CONFIG]330554[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]330555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]330556[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]330557[/ATTACH]

Ale chamska reklama. :)

Ale_chamska_reklama.jpg

Warto zobaczyć efekt wyposażenia skrojonego na miarę w minimalistycznej łazience. Nie tylko meble, ale także umywalki, wanny i brodziki przygotowywane są na wymiar w dowolnym kolorze i kształcie. Warto zajrzeć co manufaktura ma w ofercie http://www.luxum.pl/

[ATTACH=CONFIG]330554[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]330555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]330556[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]330557[/ATTACH]

Pierwsze skojarzenie z umywalkami z 3 i 4 zdjęcia - miska dla psa ;)