żona m 14.09.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 [ATTACH=CONFIG]330567[/ATTACH] kolor ścian jak na oddziale pediatrycznym. Podłoga i plytki pod prysznicem -inna bajka. Kozę jeśli już musi być zawalidrogą na środku. zmieniłabym na bardziej stylową. Tapeta do czego ma nawiązywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 14.09.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 No cóż.... jednemu podoba się matka, drugiemu córka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 14.09.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Tomekwa - pomysł z kozą w łazience bardzo ekstrawagancki. Koszt ogromny, a jak przyjdzie nosić drewno do niej to szybko się zapał skończy. No ale cóż kto bogatemu zabroni ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 14.09.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 No cóż.... jednemu podoba się matka, drugiemu córka Zapytam co to za podłoga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.09.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 [ATTACH=CONFIG]330315[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]330316[/ATTACH] widzę, że bryła domu tak dla zmyłki co zastaniemy w środku powiedz gdzie będą wisiały ręczniki przy umywalkach???? masz tam dość mało miejsca - też mam tak - i nie mogę jakoś sensownie tych ręczników umieścić widzę, że masz drukolorowe drzwi (ja też) - wszystkie czy tylko łazienkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.09.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 [ATTACH=CONFIG]330567[/ATTACH] Masz taką ogromną i niespotykanie zagospodarowaną łazienkę, a zrobiłeś takie zdjęcia, które zupełnie nie oddają jej urody Podejrzewam, że kolor ścian wcale nie jest szpitalno-pediatryczny, tylko jest piękną miętą, a tapeta łączy w sobie kolory ścian malowanych oraz podłogi i wykończenia prysznica Zachęcam do zrobienia lepszych zdjęć w większej ilości Koza na środku z ogniem widocznym z każdej strony - świetna sprawa. Tyle miejsca, że przyjęcie zrobić można Wykończenie perfekcyjne ze świetnych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 15.09.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 [ATTACH=CONFIG]330567[/ATTACH] Mnie się podoba, piękna tapeta, uzupełniona kolorem mięty i ta koza na środku:) Ogolnie świetne wnętrze. Najważniejsze, żeby końcowy efekt zadowalał właścicieli, bo przecież o to tu chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 15.09.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 (edytowane) Właściciele są zadowoleni chociaż jeszcze brakuje kilku detali. Zdjęcia wykonany zwykłym iPhone, więc szału nie ma, nie staję do konkursu w galerii zdjęć, chciałem tylko pokazać nasza koncepcję przygotowując się na krytykę malkontentów ale dziękuje i za miłe słowa. Kominek wcale nie przeszkadza w poruszaniu się. Czekam na chłodniejsze, ciemne wieczory aby w końcu w nim napalić i przebywać tam trochę dłużej. Co do noszenia drewna, okno jest całkowicie otwierane i magazyn drewna mam 5 m. dalej. Drzwi dwukolorowe tylko w łazience, kolor dębu nie pasował tam w ogóle. Z ręcznikami mnie zaskoczyłaś, jeszcze nie zauważyłem tego problemu. Na podłodze płytki. Edytowane 15 Września 2015 przez tomekwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.09.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 ...Z ręcznikami mnie zaskoczyłaś, jeszcze nie zauważyłem tego problemu.... mieszkacie już?? jak zaczniecie myć tam łapki to może się dopiero problem pojawić dasz znać jak już uchwyty jakieś zamontujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.09.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Tomekwa - pomysł z kozą w łazience bardzo ekstrawagancki. Koszt ogromny, a jak przyjdzie nosić drewno do niej to szybko się zapał skończy. No ale cóż kto bogatemu zabroni ............... przy kosztach jakie poszły na całą inwestycję to ułamek ułamka. Szkoda, ze nikt nie pokusił się aby poszukać kozy nawiązującej style do całej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 17.09.2015 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 A nam właśnie podoba się ta prostota, dodatkowym atutem jest szyba z dwóch stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 17.09.2015 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 (edytowane) lazienka na pewno wygodna , mnie jednak niezmiennie zaskakuje kontrast miedzy bryłą budynku a wnętrzem , według mnie to nie gra ale w reszcie domu jest bardzo ładnie Edytowane 17 Września 2015 przez syberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.09.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 też tak myslę. Ale projektant wymyślił. inwestor podchwycił i jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 18.09.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Hmm...idąc tym tokiem myślenia jak ktoś ma nowoczesną bryłę domu to musi mieć nowoczesne wnętrze tak? A co jeśli gust się zmieni? Trzeba zburzyć dom i postawić od nowa żeby bryła się zgadzała z tym co w środku? Dla mnie to takie czepianie się na siłę... tomekwa łazienka powalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viann 18.09.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Jak ktoś wie, że mu się gusta tak drastycznie zmieniają to niech postawi dom o neutralnym charakterze, według mnie wnętrze do zewnętrza powinno pasować, bo dom tworzy efekt jako całość, a nie: witamy w naszym hi-tech dworku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.09.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Specjalnie dla św.Mikołaja Zaskakująca, ale budzi sympatię . Na ręczniki można sobie sprawić stojaki - jest spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.09.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Przeciez nie wybudujesz domu w stylu dworku a w środku, beton, stal nierdzewna i kamień w formie minimalistycznej, i odwrotnie, nowoczesna bryła a w srodku ''rococo-barocco''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 19.09.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Zawsze wydawało mi się, że żyjemy w wolnym kraju i wolnoć Tomku w swoim domku. Tomekwa pokazł swoją lazienkę zgodnie z tematem wątku i jak widać coś w niej jest skoro wzbudziła, aż takie emocje. Zawsze podobało mi się na tym forum z jakim znastwem wypowiadają się ludzie na temat jaki powinnien być uklad/rozmieszczenie, wystrój i funkcjonalnośc indywidualnych projektów, którzy tymczasem od nowoczesnych brył sami stronią. Ale jak wyglądąć powinna w środku wiedzą lepiej od inwestora. Łazienka może się podobać, albo nie. Nie my z niej korzystać będziemy, a z tego co pisze tomekwa im pasuje. Wrzućcie więc na luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 19.09.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Nonsens. Wg tego sposobu myślenia, właściciel mieszkania w kamienicy na starówce skazany by był na klasyczne wnętrza. A co do łazienki Tomka, to w moim odczuciu ma niewykorzystany potencjał. Materiały są piękne, nie podoba mi się jednak rozplanowanie sprzętów, zwłaszcza kominek na środku w świetle okna. Nie powiedziałabym jednak, że to zawalidroga, bo jak widać łazienka jest na tyle duża, że przejście jest swobodne. Dałabym inne oświetlenie, mniej dosłowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 20.09.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 (edytowane) Piu , nowoczesne wnętrze w starej kamienicy to zupełnie inna bajka , tam to nawet pasuje . Tutaj zdziwia mnie zupełna odmienność jednego z pomieszczeń , jest stylowe do bólu , nie ma nawet śladu prób skomponowania tego z resztą domu . W moim domu urządzonym raczej w stylu nowoczesnym (nie hi tech bo to by zupełnie nie pasowało do domu na wsi ) jedna z łazienek jest w stylu klasycznym , tzn kafle białe cegiełki (nie mugaty )plus podłoga w szachownicę , mam świadomość że to trochę nie pasuje , ale nie mogłam się oprzeć czarno białym kaflom , musiałam coś takiego mieć ... ale staram to się jakoś unowocześnić żeby tak nie odbijało od reszty domu, nie będzie stylowych zawijasów a armatura i oświetlenie raczej proste i nowoczesne . Ale jak to mówią , każdy urządza jak chce , my możemy sobie poobgadywać jak już ktoś pokazuje, po to jest to forum Edytowane 20 Września 2015 przez syberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts