Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Perla22, rzeczywiście obecnie dodawanie zdjęć jest utrudnione, ale możliwe :)

Klikasz na ikonkę "Dodaj zdjęcie" i po otworzeniu się okna wybierasz dodawanie zdjęć z komputera i naciskasz "Basic Uploader". Potem "Przeglądaj", aby wybrać fotki z dysku. Można wstawiać wyłącznie pojedynczo.

[ATTACH=CONFIG]331825[/ATTACH]

Czekamy na fotki :)

Tylko najpierw trzeba wejść w ustawienia na swoim profilu i zmienić sobie tryb wyświetlania czy edycji odpowiedzi z podstawowego na standardowy - w trybie podstawowym nie ma tego górnego paska w oknie szybkiej odpowiedzi gdzie są ikonki/ czcionki/ itd. Wiem, bo sama dopiero po Twoim poście Tomkowa zorientowałam się, że ja mam inne okienko. ;) Za cholerę nie mogłam dojść do tego o czym ludzie piszą, że klikają na ikonkę "dodaj zdjęcie" ....

Dzięki za pomoc!

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dokładnie to samo miałam napisać - nie mój styl, ale widzę że się naprawdę postaraliście harmonijnie skomponować to wnętrze i jestem przekonana, że jest odzwierciedleniem Waszych marzeń i potrzeb a oto przecież we wnętrzach chodzi!

Do głowy by mi nie przyszło dopasowywać styl wnętrz do architektury - ciekawe podejście, ale dla mnie nie do przyjęcia. Ja we wnętrzach kocham eklektyzm - jak miałaby wyglądać eklektyczna bryła ? Strach się bać! ;)

to stwierdzenie " Do głowy by mi nie przyszło dopasowywać styl wnętrz do architektury " to tak jakby ktoś napisał "do głowy by mi nie przyszło jeść zupę łyżką "

ponadto ten eklektyzm ... często ludzie nie potrafią nic do niczego dopasować i wtedy mówią że mają eklektyczne wnętrza , aha , eklektyczne budynki powstały

to stwierdzenie " Do głowy by mi nie przyszło dopasowywać styl wnętrz do architektury " to tak jakby ktoś napisał "do głowy by mi nie przyszło jeść zupę łyżką "

ponadto ten eklektyzm ... często ludzie nie potrafią nic do niczego dopasować i wtedy mówią że mają eklektyczne wnętrza , aha , eklektyczne budynki powstały

To Twój punkt widzenia - masz inny, szanuję to ale nadal nie rozumiem tej potrzeby ujednolicania wnętrza z zewnętrzem. Uważam, że lepiej jest wymykać się schematom niż za nimi podążać. To samo np. dotyczy ogrodu - wcale nie uważam, że do nowoczesnej bryły pasuje jedynie nowoczesny ogród - świetnie wyglądają proste bryły w bardzo bogatych, jakby zapuszczonych ogrodach romantycznych.

Eklektyczny budynek jednorodzinny jeśli chodzi o bryłę kojarzy mi się z bałaganem i tyle. A ja we wnętrzu (moim własnym) lubię zestawiać ze sobą różne, często pozornie niepasujące do siebie przedmioty po to by stworzyć unikalną, taką naszą, rodzinną atmosferę. To nazywam eklektyzmem.

Próbowałam...nie mam pojęcia o co tu chodzi. W tych ustawieniach miałam wszystko okey, wszystko mogę zrobić, zdjęcie się niby załącza tylko nie mogę tego umieścić na forum. Pojawia mi się taka dziwna informacja: "to jpg. założenie grupy nie powiodło się". Nie mam pojęcia o co chodzi"

Hahahahahha dawno się tak nie uśmiałam. Chyba muszę częściej na forum zaglądać. Od razu mi się humor poprawił :rotfl:

Szkoda, ze masz takie nudne życie, ze śmiejesz się tylko na forum.

co do tematu- w większości nowych domów, teraz są projektowane takie łazienki na bogato, co prawda bez kominka ale w tym stylu.

1co do tematu- w większości nowych domów, teraz są projektowane takie łazienki na bogato, co prawda bez kominka ale w tym stylu.

To pokaż proszę swoją łazienkę, bo szukałem, szukałem i nie znalazłem. Chciałbym zobaczyć Twój styl 'inny niż wszystkich' a nie jak u 'każdego Kowalskiego'.

To pokaż proszę swoją łazienkę, bo szukałem, szukałem i nie znalazłem. Chciałbym zobaczyć Twój styl 'inny niż wszystkich' a nie jak u 'każdego Kowalskiego'.

Tomasz,czy nie zauważyłeś jednej małej zależności ?? Wszystkie samozwańcze, domorosłe dizajnerki tego forum, bardzo skrzętnie ukrywają swoje wnętrza :) Śmiem twierdzić, że co najmniej nie mają się czym chwalić, albo czego nie wykluczam - mają się czego wstydzić.

Tomasz,czy nie zauważyłeś jednej małej zależności ?? Wszystkie samozwańcze, domorosłe dizajnerki tego forum, bardzo skrzętnie ukrywają swoje wnętrza :) Śmiem twierdzić, że co najmniej nie mają się czym chwalić, albo czego nie wykluczam - mają się czego wstydzić.

akurat tę konkretna widzialam zanim zdjecia zostaly usuniete, uwierzcie nie warto ogladac :) swego czasu zostaly mocno obsmiane zarowno lazienka jak i kuchnia to "znikły", krytykantka nie udzwignela na klacie krytyki ;):lol2:

Kuchnię tej pani kojarzę i faktycznie szału nie ma, natomiast łazienki nie widziałam i jakoś nie żałuję.

Jednak w każdym wnętrzarskim wątku owa pani ma całą masę "dobrych rad" i "kąśliwych" uwag, którymi chyba już nikt rozsądny się nie przejmuje, wiedząc,że to pozerstwo, lub/ i chęć zaistnienia.

Dawno nie zaglądałam a tu taka dyskusja.:D

Wiedzę, ze na temat mojego domu, wypowiadają się tylko paniusie, którym coś tam kiedyś raczyłam skrytykować, takie oko za oko. Jak dzieci w piasku. Urażona ambicja nie pozwala być obiektywnym.

Edytowane przez żona m

akurat tę konkretna widzialam zanim zdjecia zostaly usuniete, uwierzcie nie warto ogladac :) swego czasu zostaly mocno obsmiane zarowno lazienka jak i kuchnia to "znikły", krytykantka nie udzwignela na klacie krytyki ;):lol2:

Tar czekamy więc z niecierpliwością na Twoje wnętrza, choć patrząc na projekty- :no:szału nie będzie.. :lol2:Wyrobisz się w najbliższej pięciolatce z tym tempem?

Zdjęcia wstawiam i wyrzucam, nie ze względu na jakieś komentarze, to dla mnie w ogóle nie ma znaczenia, a już szczególnie kogoś o Twoim pokroju.