pyskam 29.02.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Ciężko będzie, ale myślę że jak dobrze rozstawisz to będzie się dało Niesamowicie cenna uwaga Wojtko55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyskam 29.02.2016 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 inezz83 najprościej: Toaleta blisko drzwi ale nie wyeksponowana, naprzeciwko długa szafka z umywalkami i schowaną pralką. Nad wc dodatkowe półki, wieszaki, grzejnik czy coś obok wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inezzz83 29.02.2016 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 dzięki za odzew, takiej opcji nie wymyśliłam pewnie pasowałoby obudować pralkę ja wymyśliłam jeszcze takie opcje: ale boję się że te 120 cm na dwie umywalki to może być za mało, chociaż widziałam obok siebie dwie umywalki 60, a obok zabudowanej pralki jest też zabudowany kosz na pranie i druga opcja, miejsca na umywalki więcej, z lewej strony wiszący słupek, a sedes koło wanny, jednak w tej opcji nie wiem czy nie jest za mało miejsca pomiędzy sedesem a umywalką? to już mamy 3 opcje jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyskam 01.03.2016 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 dzięki za odzew, takiej opcji nie wymyśliłam pewnie pasowałoby obudować pralkę ja wymyśliłam jeszcze takie opcje: [ATTACH=CONFIG]348450[/ATTACH] ale boję się że te 120 cm na dwie umywalki to może być za mało, chociaż widziałam obok siebie dwie umywalki 60, a obok zabudowanej pralki jest też zabudowany kosz na pranie i druga opcja, [ATTACH=CONFIG]348451[/ATTACH] miejsca na umywalki więcej, z lewej strony wiszący słupek, a sedes koło wanny, jednak w tej opcji nie wiem czy nie jest za mało miejsca pomiędzy sedesem a umywalką? to już mamy 3 opcje jakieś sugestie? Wersja 1 wygląda lepiej, ew. wc na tek samej scianie ale przy wannie, o ustawieniu kibelka z 2 tez myslalam ale za bardzo wystaje moim zdaniem. We wnęce pomysl o szafie zabudowanej z drzwiami przesuwnymi bo idealnie by tu pasowala, zamiast osobnymi zabudowami pralki i szafki. Zmiescisz pralkę a obok kosze na bielizne nawet jako wysuwane szuflady. I oczywiscie duzo miejsca na cala reszte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inezzz83 01.03.2016 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 nie wiem czy tam szafa przesuwna się zmieści, bo głębokość jest 62 plus dojdą płytki, pralkę z koszem ew. planowałam w jednej zabudowie troche zle narysowalam umywalki w tych wersjach bo zostawilam 60 glebokosci a przeciez beda 40-45cm, z drugiej strony wc -jakies 65cm, więc zostaje jakies 70cm pomiędzy umywalkami a wc zapomnialam jeszcze dodac ze z prawej strony wanny bedzie parawan szklany (jedno skrzydło), ale jakby kibelek był za umywalkami przy wannie to wtedy chyba ten parawan dac z lewej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyskam 01.03.2016 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 głębokość szafy możesz zrobić wedle uznania np 55 cm, dużo pralek jest teraz węższych niż 60 z dobrymi parametrami. Ew. można przesunąć drzwi o 10 cm w stronę umywalek i masz więcej miejsca. 65 cm na wc wydaje się dość mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 02.03.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Inezzz83, jak dla mnie to ta wersja jest najlepsza. Nie musisz zabudowywać pralki, tylko wsuń ją pod blat. inezz83 najprościej: [ATTACH=CONFIG]348446[/ATTACH] Toaleta blisko drzwi ale nie wyeksponowana, naprzeciwko długa szafka z umywalkami i schowaną pralką. Nad wc dodatkowe półki, wieszaki, grzejnik czy coś obok wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inezzz83 02.03.2016 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 a gdzie w tej opcji zmieścić kosz na pranie i jakieś szafki ? Inezzz83, jak dla mnie to ta wersja jest najlepsza. Nie musisz zabudowywać pralki, tylko wsuń ją pod blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 inezz, Maciejka, pyskam proponuję przeniec sie do watku projektowego, zreszta widzialam, ze ta dyskusja juz tam sie toczy wiec po co tu dublowac, to watek o zrobionych lazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majass 04.03.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 (edytowane) Ja jestem właśnie na etapie wykańczania łazienki. Chciałam żeby była nowoczesna, więc zdecydowałam się na kafle w odcieniach szarości. Ze względu na to, że łazienka jest mała i nie ma w niej okna obawiałam się, że będzie tam zbyt ponuro. W necie znalazłam info, że dobrym pomysłem jest zastosowanie elementów drewnianych. Tak więc w mojej łazience zagościła szafka i półki w kolorze ciemnego drewna. Edytowane 6 Marca 2016 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qemiko 06.03.2016 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Ważnym elementem jest oświetlenie. Kolega ma czarną z elementami białymi i bez drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbych64 07.03.2016 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 kirkris Twoja łazienka jest genialna. Przypadła mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maclew 07.03.2016 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Hej, Mam problem ze swoim super oknem w łazience, a mianowicie czym je zasłonić. Okno jest nad wanna, w której zamontowaliśmy prysznic i deszczownice. Całość wygląda jak na zdjęciach poniżej: Zastanawiamy się teraz czym można by to okno zasłonić / zasłaniać w momencie używania prysznica / deszczownicy. Jednym z pomysłów jest folia na okno: Albo markiza zewnętrzna: Czy ktoś miał podobną sytuacje i może coś nam poradzić? Macie jakieś doświadczenia z folią albo taką markizą? Okno jest w bloku na 3p. od strony wjazdu na posesje, także przydało by się je osłonić przed oczami wjeżdżających sąsiadów. Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 09.03.2016 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Hej, Mam problem ze swoim super oknem w łazience, a mianowicie czym je zasłonić. Okno jest nad wanna, w której zamontowaliśmy prysznic i deszczownice. Całość wygląda jak na zdjęciach poniżej: [ATTACH=CONFIG]349104[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]349105[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]349106[/ATTACH] Zastanawiamy się teraz czym można by to okno zasłonić / zasłaniać w momencie używania prysznica / deszczownicy. Jednym z pomysłów jest folia na okno: [ATTACH=CONFIG]349107[/ATTACH] Albo markiza zewnętrzna: [ATTACH=CONFIG]349108[/ATTACH] Czy ktoś miał podobną sytuacje i może coś nam poradzić? Macie jakieś doświadczenia z folią albo taką markizą? Okno jest w bloku na 3p. od strony wjazdu na posesje, także przydało by się je osłonić przed oczami wjeżdżających sąsiadów. Pomocy! osobiście okleiłbym to jakąś ładną folią z wzorem. Przynajmniej do pewnej wysokości. Zawsze możesz zawiesić firankeczkę na kijeczku tak na połowie wysokości okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maclew 09.03.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Dzięki za podpowiedź. Też się skłaniamy w stronę foli okiennej. Firaneczka na kijeczku nie wchodzi w rachubę - była by non stop mokra po porannym prysznicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 09.03.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Dzięki za podpowiedź. Też się skłaniamy w stronę foli okiennej. Firaneczka na kijeczku nie wchodzi w rachubę - była by non stop mokra po porannym prysznicu Albo taka magiczna szyba choć instalacja wymaga prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maclew 09.03.2016 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Ok fajne, tylko ile kosztuje Taniej wyjdzie chyba folia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 09.03.2016 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Cała podłoga w domu będzie barlinek dąb oprócz łazienki i przedsionka. Z tą łazienką mam największy problem.Nie mogę się zdecydować co do płytek. Nie mogę zrobić drewnianej podłogi, ponieważ będzie bez brodzika prysznic, muszą być płytki.Te na ścianę strasznie mi się podobały, będą do 1,2 m wysokości i teraz:A) Szukam górnej listwy, czym to wykończyćB) Szukam płytek na podłogę ( nie chcę by było za nowocześnie, to jednak nie mój styl i nie mogę się przełamać) BŁAGAM doradzajcie pliiiiiiis ! Jak to razem Waszym zdaniem wygląda:http://zmniejszacz.pl/zdjecie/390/4575214_woodcerrolpraktiker.jpg Płytki na ścianę mam Aparici Angel :http://zmniejszacz.pl/zdjecie/390/4575224_20160120.jpghttp://zmniejszacz.pl/zdjecie/390/4575223_20160120a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 09.03.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Mały biały domku a co myślisz o stylu glamour ? Pierwsze moje skojarzenie z tymi płytkami to właśnie ten kierunek. Może tu jest problem. Jeśli zupełnie Ci nie po drodze z tym stylem to trudno będzie dobrać coś co zneutralizuje te płytki. Może biała podłoga i już. Wpisałam z ciekawości w wyszukiwarkę hasło "łazienka w stylu glamour" i już na pierwszej grafice płytki bardzo podobne do tych pokazanych przez Ciebie tylko w odwrotnych proporcjach kolorystycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 09.03.2016 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Aga dzięki, wiem, że to typowe takie "glamurowe" płytki i pierwotnie taki był zamysł, tu moja sklejka z pierwowzoru: http://zmniejszacz.pl/zdjecie/390/4575848_kol.jpg Tylko w międzyczasie żyrandol oddałam córce do pokoju, baterie kupiłam inne i szare płytki w zestawieniu z tymi kupionymi nie podobają mi się na żywo, kiedy przyłożyłam je do siebie w sklepie. Białej podłogi wystrzegam się jak ognia, bo już miałam jaśniutką i nie chcę. Szukam jednak dalej, może akurat komuś coś innego jeszcze przyjdzie do głowy. Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts