Fiku-Miku 26.04.2016 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Afera przepiękna łazienka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.04.2016 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 tiaaa.. z tego co tam widziałam głównie przykłady kiczu bez przesady....... są i klasyczne i nowoczesne, kolorowe i stonowane, zwyczajne i eleganckie, kiczowatych też kilka by się znalazło - tak jak i tu, na FM:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 27.04.2016 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Afera świetnie wyszło! Ja tez planuje dać modul bianko A, troche sie tylko obawiam polaczenia kolorystycznego tej płytki z umywalką i kibelkiem, bo płytka nie jest czysto biała. Zastanwiam sie czy szukać podobnej w odcieniu umywalki. Uważasz że fajnie to poczenie u Ciebie wyszło? Ja też mam na ścianie te płytki (białe) ogólnie cała łazienka jest biała z wyjątkiem podłogi i ścianki pod prysznicem i na prawdę ta biel fajnie się łączy także myślę, że nie masz się czego obawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 27.04.2016 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 30.04.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Witam wszystkich, poniżej zdjęcia mojej górnej łazienki. Niektórzy z forum przyczynili się do projektu za co dziękuje Dopracowane do ostatniej fugi. Pięknie wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 13.05.2016 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Witam, Obecnie jestem przed remontem swojej łązienki. Łazienka jest niewielka, ciemna. Ma 4 m2. Znajduje się w bloku. Chcialabym ją nieco optycznie powiększyć ( szczególnie,że będzie się tam jeszcze mieściła pralka i szafka na kosmetyki). Zastanawiam się nad kolekcją All in White Tubądzin:http://www.tubadzin.pl/sites/default/files/styles/lightbox_scale/public/images/all-in-white-1_0.jpg?itok=fKGdfMB- Myślicie,ze sprawdzi się w niewielkiej łazience? Czy te dekory nie będą duże? I co z fugami? Czy białe fugi nie będą się brudziły ? Bo nie wyobrażam sobie osobiście dać do tych płytek innych fug niż białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 13.05.2016 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Witam wszystkich, poniżej zdjęcia mojej górnej łazienki. Niektórzy z forum przyczynili się do projektu za co dziękuje http://images75.fotosik.pl/524/0c42fc644b0e6eb6.jpg http://images76.fotosik.pl/524/02f21b2b8906cbedgen.jpg http://images76.fotosik.pl/524/d01238d3bb230c32gen.jpg Cudna!!!!!! Prosto, ze smakiem i z pomysłem! Śliczna łazienka. Mam pytanie: co to za miska WC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 13.05.2016 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Średnio mi się podobają takie umywalki stawiane na blacie, nie męczą was ręce przy myciu? Dla mnie to niewygodne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 13.05.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Średnio mi się podobają takie umywalki stawiane na blacie, nie męczą was ręce przy myciu? Dla mnie to niewygodne jest Męczą ręce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 13.05.2016 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 (edytowane) Średnio mi się podobają takie umywalki stawiane na blacie, nie męczą was ręce przy myciu? Dla mnie to niewygodne jest zależy jakiej jest wielkości, głębokości i na jakiej wysokości zamontowana. Moja Roca Fontana ma 60cm szerokości i jest pochylona ku przodowi dzięki temu jest super wygodna:yes: http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.marantess.pl%2Fpl%2Fo%2FRoca-Fontana-umywalka-stawiana-na-blat-z-otworem-60cm-60x48-A327877000 Edytowane 13 Maja 2016 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2016 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Witam, Obecnie jestem przed remontem swojej łązienki. Łazienka jest niewielka, ciemna. Ma 4 m2. Znajduje się w bloku. Chcialabym ją nieco optycznie powiększyć ( szczególnie,że będzie się tam jeszcze mieściła pralka i szafka na kosmetyki). Zastanawiam się nad kolekcją All in White Tubądzin: http://www.tubadzin.pl/sites/default/files/styles/lightbox_scale/public/images/all-in-white-1_0.jpg?itok=fKGdfMB- Myślicie,ze sprawdzi się w niewielkiej łazience? Czy te dekory nie będą duże? I co z fugami? Czy białe fugi nie będą się brudziły ? Bo nie wyobrażam sobie osobiście dać do tych płytek innych fug niż białe. Mialam juz 2 biale lazienki (sciany i podłogi), bardzo fajnie optycznie powiekszaja wnetrze. Sciany zrobilabym raz jeszcze ale białej podłogi - nigdy wiecej. Widac wszystko, kazdy włosek, paproch, drobiny kurzu, fuga bardzo szybko z białej stala sie szara. Codzienne jezdzenie na mopie przy bialej posadzce niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 17.05.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Średnio mi się podobają takie umywalki stawiane na blacie, nie męczą was ręce przy myciu? Dla mnie to niewygodne jest Przecież takie umywalki (stawiane na blacie) montowane są na tej samej wysokości co wpuszczane w blat. Myjąc ręce nie trzeba trzymać ich w górze. Zarówno jedne jak i drugie są bardzo wygodne Z resztą każdy robi jak komu wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 20.05.2016 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Otóż to, kiedy się buduje dla siebie, można sprzęty umieścić na miejscu wygodnym dla użytkownika, a nie jak normy przewidują. Wtedy sposób montażu nie gra roli i krzyże nie trzeszczą, ręce nie drętwieją oraz woda nie cieknie po łokciach na podłogę U mnie wszyscy są wysocy w domu, blat kuchenny, umywalki, miski wc - wszystko wyżej o 5-10 cm i jest super. Miałam poprzednio umywalkę w blacie, teraz mam bardziej nablatową i wszystko gra. Pokażę fragment mojej łazienki z sanitariatami, bo jeszcze całość nie jest ukończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 01.06.2016 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Mała blokowa łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.06.2016 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Hisia, pamiętam Twoje łazienki i dyskusję o fugach Coś w nich zmieniłaś od czasu, gdy je pokazywałaś ostatnim razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 01.06.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Hisia, pamiętam Twoje łazienki i dyskusję o fugach Coś w nich zmieniłaś od czasu, gdy je pokazywałaś ostatnim razem? Układu płytek i fug nie zmieniłam ale pojawiły się lustra oraz meble, które zakrywają to, czego nie dopilnowałam wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrawka1234 02.06.2016 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Fajne są niektóre łazienki . Mnie się bardzo podobają wanny z oknem nad nimi - można oglądać niebo podczas mycia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.kaczmarek61 03.06.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Witam wszystkich. Urządzam szeregówkę. Finanse nie wystarczyły na usługi architekta. Zrobiliśmy dość ponurą łazienkę z użyciem płytek FAP, które same w sobie bardzo mi się podobają. Czy ktoś mógłby mi polecić jak ociepić tę łazienkę? Jaki kolor i rodzaj mebli byście mi polecili? Wybraliśmy za małą jak na tą łązienkę umywalkę i lustro zrobiliśmy zbyt wysoko wolałąbym unniknąć kolejnych błędów. [ATTACH=CONFIG]357522[/ATTACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 03.06.2016 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Ładnie! Nie sprawia ponurego wrażenia. Jaki to model płytek, jaki kolor ? Jakie są drzwi , białe? Po dodaniu szafki, umywalka nie będzie wyglądać na za małą, jest OKDużo zrobią właściwy model szafki i wystrój okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.kaczmarek61 04.06.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Dziękuję. To FAP frame, biały, ale ten kolor wpada trochę w krem i beż... Myślimy o szafce pod umywalkę w okleinie w ciepłym kolorze drewna, sporo szerszej by było miejsce na komsetyli itd... CO do okna to myślałam o jakiejś naturalnej firance nie błyszczącej, coś bardziej w stylu wyciagnietej pieluchy tetrowej niedbale zawieszonej... co uważasz? A drzwi jeszcze nie ma będą białe lub w kolorze naturalnego dębu, nie zdecydowaliśmy jeszcze. Ładnie! Nie sprawia ponurego wrażenia. Jaki to model płytek, jaki kolor ? Jakie są drzwi , białe? Po dodaniu szafki, umywalka nie będzie wyglądać na za małą, jest OK Dużo zrobią właściwy model szafki i wystrój okna. Edytowane 4 Czerwca 2016 przez joanna.kaczmarek61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts