joanna.kaczmarek61 04.06.2016 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Tam jeszcze będzie wanna wolnostojąca na tle okna (na ostatnim zdjęciu widać "odpływ") ale na razie nie mamy na nią pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.06.2016 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 producent połączył kolekcję ze złotym, ja bym połączyła z drewnem - masz dobry pomysł z szafką i firanką. http://www.fapceramiche.com/public/explorer/Ambienti/Frame/PB/Fap_Ceramiche_frame_bagno_26_0.jpg Lustro by można było ubrać dodatkowo w piękną drewnianą ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_66 05.06.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Ja jestem jeszcze przed remontem łazienki i póki co przeraża mnie ta myśl. Nie mówiąc już nawet o kosztach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.kaczmarek61 06.06.2016 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Widziałam te zdjęcia, bardzo podobają mi się te złote płytki, choć nie jestem z tych "złotych", ale są bardzo drogie, coś jak dobrze pamiętam ponad 200zł za 1 płytkę. Te płytki są takie ze można z nimi pójść w stronę glamour a i natural spa No właśnie powiedziałam ostatnio mężowi, że można zmniejszyść ten odstęp między umywalką a lustrem ramą w lustrze z drewna jak szafka pod umywalką. na zdjęciu też mega prosta firana producent połączył kolekcję ze złotym, ja bym połączyła z drewnem - masz dobry pomysł z szafką i firanką. http://www.fapceramiche.com/public/explorer/Ambienti/Frame/PB/Fap_Ceramiche_frame_bagno_26_0.jpg Lustro by można było ubrać dodatkowo w piękną drewnianą ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.kaczmarek61 06.06.2016 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 (edytowane) A jeszcze jedno, szukając pomysłów na firany do łazienki, natknęłam się na to zdjęcie i zaczełam się zastanawiać, może na okno zrobić coś jednak kontrasowego i ręczniki kontrastowe jak na tym zdjęciu Edytowane 7 Czerwca 2016 przez joanna.kaczmarek61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz86 06.06.2016 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Witam, piękny fragment łazienki, mam prośbę proszę o podesłanie więcej zdjęć i napisania jakie to płytki i cegła, planuję podobną łazienkę szarą z cegłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.kaczmarek61 07.06.2016 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 o które zdjęcia chodzi? o te ze złotymi wstawkami? Witam, piękny fragment łazienki, mam prośbę proszę o podesłanie więcej zdjęć i napisania jakie to płytki i cegła, planuję podobną łazienkę szarą z cegłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 07.06.2016 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 A jeszcze jedno, szukając pomysłów na firany do łazienki, natknęłam się na to zdjęcie i zaczełam się zastanawiać, może na okno zrobić coś jednak kontrasowego i ręczniki kontrastowe jak na tym zdjęciu [ATTACH=CONFIG]357835[/ATTACH] Jak najbardziej, taka wersja także będzie pasować. W sumie masz duże pole manewru przy tak neutralnych płytkach i można by zmieniać wersję np. na sezon zimowo - jesienny i wiosenno-letni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.kaczmarek61 08.06.2016 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Dobry pomysł widzę coraz więcej zalet tych neutralnych płytek... w przyszłym tygodniu fachowcy będą kończyć tynkowanie i pomalują sufity na biało, zrobię nowe zdjęcia i podeślę Edytowane 8 Czerwca 2016 przez joanna.kaczmarek61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RUTKA 12.06.2016 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Super łazienka. Ja mam pytanko odnośnie projektu w jakim programie robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RUTKA 12.06.2016 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Witam, na poczatku chciałam nadmienić , że jest to moje pierwsze i pewnie ostatnie w zyciu własne mieszkanie i nie mam zielonego pojęcia o remoncie, wszystko musze zleci fachowcom. Oto projekt mojej łazienki , bardzo mi się podoba bo o taką koorystykę chodziło. Zastanawia mnie jednak pare kwestii. Może ktoś oceni, doradzi coś w sprawie tego projektu. Po pierwsze czy aby napewno ta szafa z zabudowaną pralką to dobry pomysł. Czy taka duza biała kolumna nie przytłacza łazienki? Ktoś zwrócil mi uwagę , że może lepiej nei zostawiać wolnej przestrzeni między wanną a szafą. Zamiast szafy zrobić niższą szafkę z blatem, a u góry wisząca pólka/ szafka. Po drugie, moze przydała by się jeszcze jakaś półka nad wanną czy gdzieś? Może w narożniku. Jak oświetlić łazienkę? Halogeny, ledy? Może nad lustrem takie opuszczane z sufitu światło? Lustro, czy ono napewno może być wklejane od krawędzi ściany do ściany? Glazurnik powiedział, że tak sie niby raczej nie robi, że musi być troch płytki z każdej strony, bo płytki na krawędziach przycianne pod odpowiednim kontem, a lustro zabezpiecza się tylko silikonem i ze jak to będzie wygląać. Podobno lustro " pracuje i może pęknąc. Ci do płytek drewnopodobnych, czy nie lepszy efekt dałoby układanie ich na tak zwaną zakładkę, a nie prosto? Fugi nie będą białe a w kolorze płytki. Wc stanowi osobne pomieszczenie obok łazienki. Super lazienka. Ja mam pytanko odnosnie projektu w jakim programie robilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz86 14.06.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Otóż to, kiedy się buduje dla siebie, można sprzęty umieścić na miejscu wygodnym dla użytkownika, a nie jak normy przewidują. Wtedy sposób montażu nie gra roli i krzyże nie trzeszczą, ręce nie drętwieją oraz woda nie cieknie po łokciach na podłogę U mnie wszyscy są wysocy w domu, blat kuchenny, umywalki, miski wc - wszystko wyżej o 5-10 cm i jest super. Miałam poprzednio umywalkę w blacie, teraz mam bardziej nablatową i wszystko gra. Pokażę fragment mojej łazienki z sanitariatami, bo jeszcze całość nie jest ukończona. [ATTACH=CONFIG]356447[/ATTACH] Witam, piękny fragment łazienki, mam prośbę proszę o podesłanie więcej zdjęć i napisania jakie to płytki i cegła, planuję podobną łazienkę szarą z cegłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 14.06.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Widziałam te zdjęcia, bardzo podobają mi się te złote płytki, choć nie jestem z tych "złotych", ale są bardzo drogie, coś jak dobrze pamiętam ponad 200zł za 1 płytkę. Te płytki są takie ze można z nimi pójść w stronę glamour a i natural spa No właśnie powiedziałam ostatnio mężowi, że można zmniejszyść ten odstęp między umywalką a lustrem ramą w lustrze z drewna jak szafka pod umywalką. na zdjęciu też mega prosta firana Bardzo fajna kolekcja. Ogólnie nie lubię złotego we wnętrzach bo wolę prostsze formy. Ale akurat tutaj się to sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.kaczmarek61 15.06.2016 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Bardzo fajna kolekcja. Ogólnie nie lubię złotego we wnętrzach bo wolę prostsze formy. Ale akurat tutaj się to sprawdza Tak ja też nie jestem z tych "złotych", ale generalnie FAP ma bardzo fajne kolekcje. W bloku 10 lat temu też mieliśmy ich płytki i do dziś są ok, takie uniwersalne, modne przez lata. Ja tego FAPA frame kupowałam w euro ceramice u Pana Piorta P., miał je na stanie i dał spory rabat, takich cen u siebie w mieście nie byłam w stanie uzyskać. Polecam tę firmę. Przyjął zwrot całych paczek, wymienialiśmy też kolor płytek podłogowych, bardzo uczynny i pomocny sprzedawca, mało takich znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afera86 15.06.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Witam wszystkich, była już górna to teraz czas na dolną łazienkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afera86 15.06.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Witam wszystkich, poniżej zdjęcia mojej górnej łazienki. Niektórzy z forum przyczynili się do projektu za co dziękuje http://images75.fotosik.pl/524/0c42fc644b0e6eb6.jpg http://images76.fotosik.pl/524/02f21b2b8906cbedgen.jpg http://images76.fotosik.pl/524/d01238d3bb230c32gen.jpg Cudna!!!!!! Prosto, ze smakiem i z pomysłem! Śliczna łazienka. Mam pytanie: co to za miska WC? Dziękuje. Koło Life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ga1719514586 16.06.2016 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Witam wszystkich, była już górna to teraz czas na dolną łazienkę: Piękna ta łazienka! Mega "świeża" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.06.2016 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 jak dla mnie to zimna i nieprzytulna:no: zdecydowanie wolę tę górną z drewnem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afera86 16.06.2016 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Piękna ta łazienka! Mega "świeża" Dziekuje jak dla mnie to zimna i nieprzytulna:no: zdecydowanie wolę tę górną z drewnem:rolleyes: Dziekuje Trochę taki miałam zamysł żeby górna była przytulna w sam raz na przyjemną kąpiel, a dolna trochę bardziej powiedzmy nowoczesna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 16.06.2016 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Afera86 a ja mam pytanie pytanie o tę łazienkę z Modulami. Jakie tam masz baterie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts