k.bla 24.09.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Alef ciekawa łazienka, jak sie prezentuje w swietle dziennym?szkoda ze 1 na 10 łazienek jest nie brazowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 24.09.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 alef Twoja łazienka wyszła fantastycznie Świetne połączenie kolorków. Miłego użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alef 24.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dziekuje dziekuje niestety zdjecia nie oddaja w 100% kolorystyki sciany...pomalowana jest duluxem kuchenno-lazienkowym "karmazynowy przyplyw" i w rzeczywistosci jest ciemniejsza....i wg mnie jeszcze ladniejsza kolorystyka specjalnie taka...inna kuchnia w bezach-brazach...w pokojach jeszcze niewiadomo co bedzie, wiec postanowilismy ze lazieneczka bedzie "inna". na poczatku sciany mialy byc jasne...cos w stylu bieli zlamanej szaroscia....ale przy probie ukladania plytek w cad-decor przypadkiem (dla "wyciagniecia" plytek z tla) wrzucilem na sciany jakies bordo...i "eureka"...to bylo to......no i tak juz zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 24.09.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Alef tak z ciekawości co to za meble? Dobrze widzę, że są szare? Będę miała łazienkę w podobnej kolorystyce, bo Tubądzin Homme, miałam straszny problem ze znalezieniem szarych mebli (może dlatego, że miały być małe i szare) i w końcu zdecydowałam się na białe - Cersanit Madea. Aha i jeszcze jedno, jakiego koloru są drzwi do łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 24.09.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Alef, płytki bardzo ładne. To okno w kabinie prysznicowej jakoś tak razi (ale widzę, że łazienka mała i inaczej się nie dało) i miejsce łączenia płytek z ościeżnicą drzwi. Moim zdaniem o wiele lepiej byłoby bez tego paska płytek przy drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 24.09.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Alef bardzo ładna ta łazienka ale czy halogeniki nie są w różnej odległości??http://i38.tinypic.com/24uyvpj.jpg Podoba mi się odważna kolorystyka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alef 24.09.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 @zouza meble...czyli szafka pod umywalka to Frida 80 z Cersanitu z umywalka Omega 80 @Judka z oknem to inny problem byl...to co jest w lazience to jest polowa okna...druga czesc jest w kuchni...i nie bylo szans inaczej tego zrobic. a co do paska plytek przy drzwiach...ten naroznik jest przeznaczony na pralke i troche przesadzajac z obawami o zalanie dolozylem ten pasek plytek...uwierz ze na zywo to nie wyglada zle...ta "opaska" z szarych plytek fajnie domyka sie z dwoch stron...przy wizualizacjach w cad decorze bez tego paska tak wygladalo jakby czegos tam brakowalo @tasha szczerze mowiac nie mierzylem juz po wykonaniu ale jak bazgralem po scianach zeby wskazac "fachowcom" gdzie maja zrobic dziury to liczylem jakos tak ze odleglosci miedzy halogenkami byly takie same, a od skrajnych halogenkow do scian bylo troche mniej...doslownie 3-4 cm ...a mialo byc cieplo i przytulnie........w efekcie jest dosc energetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.09.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Alef fajnie! Dla mnie na duży plus jest lustro. Taka duża tafla optycznie powiększa łazienkę. Bardzo dobry pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alef 24.09.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 190*80 po to wlasnie je tam wstawilem...bo lazienka waziutka...w szerszym miejscu tylko jakies 140 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 24.09.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja jednak, zarażona przez Monah, obstawiam dla nas szarości i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 24.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 sciany mialy byc jasne...cos w stylu bieli zlamanej szaroscia.... To tak jak u mnie tylko w czasie przyszłym, bo jeszcze jest faza koncepcyjna . Będzie sporo ścian bez płytek, coby zmienić łatwo klimat, jak się znudzi, więc w perspektywie czerwienie też gdzieś tam są . Ciekawa jestem nazwy Twoich płytek, coś bardzo mi przypominają te, o których myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alef 25.09.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ciekawa jestem nazwy Twoich płytek, coś bardzo mi przypominają te, o których myślę specjalnie nie podalem ciekawy jestem czy komus uda sie znalezc co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 25.09.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 @Judka z oknem to inny problem byl...to co jest w lazience to jest polowa okna...druga czesc jest w kuchni...i nie bylo szans inaczej tego zrobic. a co do paska plytek przy drzwiach...ten naroznik jest przeznaczony na pralke i troche przesadzajac z obawami o zalanie dolozylem ten pasek plytek...uwierz ze na zywo to nie wyglada zle...ta "opaska" z szarych plytek fajnie domyka sie z dwoch stron...przy wizualizacjach w cad decorze bez tego paska tak wygladalo jakby czegos tam brakowalo "mimo wszystko" łazienka naprawdę fajna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli_kon 25.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witaj alef, nie daj się prosić i zdradź jakie to płytki. Choruję na szare!!!. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.09.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ciekawa jestem nazwy Twoich płytek, coś bardzo mi przypominają te, o których myślę specjalnie nie podalem ciekawy jestem czy komus uda sie znalezc co to jest Hmmmm , przypomina mi to jedną z kolecji opoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.09.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ciekawa jestem nazwy Twoich płytek, coś bardzo mi przypominają te, o których myślę specjalnie nie podalem ciekawy jestem czy komus uda sie znalezc co to jest Hmmmm , przypomina mi to jedną z kolecji opoczna Mnie też białe i jasnoszare mam już położone, a czerwone i grafitowe czekają na swoją kolej w kartonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alef 25.09.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 na razie pudło ...konkurs trwa nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 25.09.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 alef ciekawa lazienka na malej powierzchni tez mam lazienke w szarosci (ciekawe czy te same plytki ? ) i planuje do niej czerwone badz pomaranczowe dodatki ... sadzac po zdjeciu bedzie dobrze wygladac a teraz odpowiedz do konkursu: azteca elements r40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 alef ciekawa lazienka na malej powierzchni tez mam lazienke w szarosci (ciekawe czy te same plytki ? ) i planuje do niej czerwone badz pomaranczowe dodatki ... sadzac po zdjeciu bedzie dobrze wygladac a teraz odpowiedz do konkursu: azteca elements r40 Moja lazienka miała być w brązach , a w ostatniej chwili zdecydowałam się na szarości i już tupię nóżkami z niecierpliwością jak wyjdzie . :wink:Dodatki to akcenty pomarańczowe , ale bardzo minimalistycznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 25.09.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 alef, czyżby CK Oxford? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts