Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy mozecie mi doradzii z czego najlepiej zrobic półki podobne do tych na moim projekcie? w projekcie sa z płytek, ale stwierdziłam, że to juz chyba przezytek, poza tym te małe kawałki płytki i fugi będą mnie denerwowac...podobno jest jakaś inna technika polegajaca na sklejeniu tylko dwóch płytek i listewce od frontu? ktos z Was ma takie półki? zastanawiam się jeszcze nad pólkami z tego materiału, co szafka podumywalkowa (zapewne mdf) - tylko wtedy nie da się uniknac podpórek :( generalnie chodzi mi o to, żeby było ,,lekko" bo to mała łazienka.

http://images30.fotosik.pl/251/f8371904afd7556am.jpg

zastanawiam się jeszcze nad pólkami z tego materiału, co szafka podumywalkowa (zapewne mdf) - tylko wtedy nie da się uniknac podpórek

Takie półki mogą być bez podpórek. Jak weźmiesz dobrego stolarza to ci takie zrobi. Ja będęmiałą takie bezpodporkowe połki w pokoju (jesli jestes z Łodzi to moge ci dać kontakt na firmę, która to robi).

Czy mozecie mi doradzii z czego najlepiej zrobic półki podobne do tych na moim projekcie? w projekcie sa z płytek, ale stwierdziłam, że to juz chyba przezytek, poza tym te małe kawałki płytki i fugi będą mnie denerwowac...podobno jest jakaś inna technika polegajaca na sklejeniu tylko dwóch płytek i listewce od frontu? ktos z Was ma takie półki? zastanawiam się jeszcze nad pólkami z tego materiału, co szafka podumywalkowa (zapewne mdf) - tylko wtedy nie da się uniknac podpórek :( generalnie chodzi mi o to, żeby było ,,lekko" bo to mała łazienka.

http://images30.fotosik.pl/251/f8371904afd7556am.jpg

nie zmieniaj tych półek, to cała ozdoba łazienki. Grube i płytkie półki fajnie wyglądają, jak zrobisz cienkie to się zrobi bardzo przeciętnie

Takie półki mogą być bez podpórek. Jak weźmiesz dobrego stolarza to ci takie zrobi. Ja będęmiałą takie bezpodporkowe połki w pokoju (jesli jestes z Łodzi to moge ci dać kontakt na firmę, która to robi).

Dzięki za info. Jestem z Krakowa niestety :lol:

nie zmieniaj tych półek, to cała ozdoba łazienki. Grube i płytkie półki fajnie wyglądają, jak zrobisz cienkie to się zrobi bardzo przeciętnie

To też fakt...hmm i dalej nie wiem.

Witam

Własnie zaczynamy w domku łazienkę. Płytki juz wybrałam Trovena?trovan z Paradyża. Doszłam do brodzika (RAVAK) i chciałam jakis panel do hydromasazu. Na poczatku chciałam taki za 700-1000 zł, ale odradzali chinszczyznę wiec skonczyłam na groshe PHARO LIFT......czy ktos takie cóś użytkuje i czy warto zakupic?

Utek76 lazienka ta ciemna jest super, jest rownie fajna jak ta na ktorej sie wzorowalas :)

Kubaimycha mam pytanie jak sie sprawuje wlew przez przelew, chcemy zastosowac identyczne rozwiazanie jak masz ty jesli chodzi o wanne, tylko dodatkowo schowac waz pod wanna i sie zastanawiamy czy jest to lepsze rozwaizanie niz zwykla wylewka. Ten wlew masz z geberita czy hansgrohe?

• 3 weeks później...