blady00 29.11.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witamwłaśnie kończę sufity podwieszane i mam dylemat - firma która mi to robi chce zrobić na gotowo, a ja zastanawiam się czy jak zrobię teraz czy na wiosnę nie popęka.Nadmienię ,że dom zaczęty w kwietniu i pewnie jeszcze nie osiadł porządnie. Z tym ,że na wiosnę obecni wykonawcy raczej nie będą mieli czasu na szpachlowanie.Chcą wyszpachlować gipsem z włóknem szkalnym i taśmą na łączenia też z włókna.Zdecydować się czy czekać do wiosny- dom nieogrzewany tylko przepalane w kominkupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 29.11.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Wg mnie popęka.Za duża różnica temperatur i wilgotności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts