Jasia 27.10.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 no i mam te białe drzwi ładne drzwi, wnętrza tez zapowiadają się ciekawie dzięki Minkapinka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.10.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Bardzo ładnie Ci to wyszło, Jasiu I kuchnia fajnie do takich drzwi pasuje A listwy przypodłogowe skąd? Właśnie takie grube mi się marzą... I do tego mocne kolory ścian - jesteś moim Guru od dziś A te z przeszkleniami to ładnie wyglądają na łączeniach listew? Bo mi się też właśnie Fiord podobał w katalogu, ale jak obejrzałam "wystawkę" to mi ręce opadły że to tak krzywo połączone... a jak na wystawie to raczej się chwalą lepsiejszymi niż odpadami, nie? dzięki DorciaIQ! moje listwy z mdfu od stolarza, ale można też kupić ze styroduru np. - poszukaj stron z listwami i profilami te przeszklone drzwi im się najmniej udały - właśnie te szprosy najbardziej mi się nie podobały - są wykonane chyba z drewna i widać pewne nierówności pod farbą - zgłosiliśmy to jako reklamację, ale jeszcze nie ma odpowiedzi - nie rzuca się to tak bardzo w oczy, ale faktycznie szkoda, że bardziej się do tego nie przyłożyli PS. a z tym guru to lepiej ostrożnie! Z mdfu to jakoś bardziej mnie przekonuje, niż ze styroduru - a drogie toto? Bo tych mb to wychodzi od cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 27.10.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Jasia - masz naprawdę super drzwi, takie same chcę! Powiedz mi o drzwiach przesuwnych - ile kosztowały? Potrzebuję takie drzwi do zamykania kuchni - u mnie będą się one składać z dwóch skrzydeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.10.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Z mdfu to jakoś bardziej mnie przekonuje, niż ze styroduru - a drogie toto? Bo tych mb to wychodzi od cholery ja zapłaciłam 22 zł za mb bez montażu a za montaż jakieś 13 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.10.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Jasia - masz naprawdę super drzwi, takie same chcę! Powiedz mi o drzwiach przesuwnych - ile kosztowały? Potrzebuję takie drzwi do zamykania kuchni - u mnie będą się one składać z dwóch skrzydeł. fajnie cenę przesuwnych muszę sprawdzić chcesz naścienne? bo są mniej stabilne niż te chowane w kasecie, co przy podwójnym skrzydle może być bardziej odczuwalne niż u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 28.10.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 cenę przesuwnych muszę sprawdzić chcesz naścienne? bo są mniej stabilne niż te chowane w kasecie, co przy podwójnym skrzydle może być bardziej odczuwalne niż u mnie Wiesz co, nie wiem? Myślałem o tym, żeby zabudować boki aż po sufit, więc mogłyby być także podwieszane do sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.10.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 pol-skone ma na stronie katalog i opis obu systemów przesuwnych, sprawdź sobie tam jak to funkcjonuje - drzwi chowane w kasecie są droższe, ale skoro sam chciałbyś robić zabudowę to i tak za to zapłacisz, więc może wyjdzie na to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.10.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Z mdfu to jakoś bardziej mnie przekonuje, niż ze styroduru - a drogie toto? Bo tych mb to wychodzi od cholery ja zapłaciłam 22 zł za mb bez montażu a za montaż jakieś 13 zł To ja może nie będę na razie liczyć ile tym mb wyjdzie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 07.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Mój wybór padł na fiordy polskone . Piękne, takie jak ma Jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.11.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Fajną masz chałupkę, Alenrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 11.11.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 tak wiem......... brakuje tylko firan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jean70 29.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Wczoraj natknęłam się na wątek drzwiowy a że troche czasu minęło chciałam zapytać jak się drzwi Fiord spawują? warte są swojej ceny czy lepiej dopłacić do drewnianych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.02.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 wg mnie warte są tej ceny, ale jeśli koniecznie chcesz dopłacić... jakie plusy widzisz w drewnianych malowanych na biało, że byłoby warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robas007 09.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 http://images43.fotosik.pl/60/4f02f2c1e163ad79m.jpgmy też mamy fiordy ale wydaje mi się że powinniśmy na bazie fiordów zamówić drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jean70 10.02.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dzięki za odpowiedz!Właśnie ciągle się waham....przecież takie drewniane jeśli w jakiś sposób się je zarysuje, uszkodzi też będą zniszczone! Te Fiordy są bardzo ładne, muszę je zobaczyć " na żywo". zastanawiałam się też nad Stolbudem...Czy listwy montowała ekipa "od drzwi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dzięki za odpowiedz! Właśnie ciągle się waham....przecież takie drewniane jeśli w jakiś sposób się je zarysuje, uszkodzi też będą zniszczone! Te Fiordy są bardzo ładne, muszę je zobaczyć " na żywo". zastanawiałam się też nad Stolbudem... Czy listwy montowała ekipa "od drzwi" Drewniane łatwiej zaszpachlować i pomalować uszkodzone miejsca... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola.b 17.04.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 odswiezam temat ..moze ktos jednak posiada biale drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 18.04.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 ja jeszcze nie posiadam ale już zamówiłam do sypialni :http://www.pol-skone.pl/public/Image/verto_1.jpg to bezprzylgowe drzwi pol-skone verto, kolor biały dąb, nie są czysto białe, mają takie szarawe przebicia co mi akurat wyjątkowo pasuje reszta drzwi też będzie oczywiście tego koloru tylko inne modele, niestety w necie nie ma zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 18.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 A u nas sa wszystkie drzwi wewnetrzne takie. Nie sa moze idealnie biale,chociaz mogly byc takie. http://images31.fotosik.pl/330/efe586db8af1fc3fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 24.05.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Raffran, zdradzisz, gdzie zamowilas te drzwi? piekne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts