Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Białe drzwi wewnętrzne

bogusia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 420
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Romapoz błagam o informację ile kosztowały Cię jedne drzwi oraz o info skąd jesteś?

Piękne te Twoje drzwi, a ja już powoli się załamuję i zastanawiam czy nie zrezygnować z białych. Interesują mnie drzwi nowoczesne, widziałam piękne Drims, ale cena 1400zł trochę mnie przytłacza ;-(

Z góry dziękuję za odpowiedż.

Romapoz błagam o informację ile kosztowały Cię jedne drzwi oraz o info skąd jesteś?

Piękne te Twoje drzwi, a ja już powoli się załamuję i zastanawiam czy nie zrezygnować z białych. Interesują mnie drzwi nowoczesne, widziałam piękne Drims, ale cena 1400zł trochę mnie przytłacza ;-(

Z góry dziękuję za odpowiedż.

Jestem z Wielkopolski.... a drzwi zamawiałam u stolarza spod Rawicza (polecanego często na forum).

Cena - to łącznie z ościeżnicą i montażem - 1200 PLN.

• 1 month później...

Witam serdecznie,

to i ja pochwalę się swoimi białymi drzwiami:wiggle:jak tylko uda mi sie wkleic zdjęcie oczywiście

:bash: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/de85c3a84181ad65.html</p><p> [img]http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0810/drzwi0023c3a.jpg

Edytowane przez figa29

Czy powiesz nam figa, gdzie kupowałaś te śliczne drzwi, z czego są zrobione i ile kosztowały?

Drzwi są sosnowe, robione przez firmę z Limanowej. Jeśli Cię interesuje więcej szczegółów mogę wysłać na mejla.

pozdrawiam serdecznie

Szukam drzwi, ale ceny 3 tyś bez okuć są dla mnie kosmosem :(. Rozmawiałam wczoraj ze stolarzem, zrobi mi takie drzwi bez klamek za ok 1300 pln. Muszę go jeszcze pomolestować dokładnie co to za lakier. Wiem na razie, że ramka jest z sosny ,środek ze sklejek też sosnowych no i lakierowany mdf. Wspominał, że powierzchnia jest biała, gładka, ale nie jest to lustro (jak nr. na drzwiach kuchennych) bo w tym drugim przypadku sam lakier by kosztował 900 pln na drzwi.

Chcę jeszcze własnoręcznie "pomacać" interdoor - wydają się piękne, ale chyba cena tez fatalna :(.

Chcę jeszcze własnoręcznie "pomacać" interdoor - wydają się piękne, ale chyba cena tez fatalna :(.

Szukam białych drzwi lakierowanych na wysoki połysk.

Interesują mnie najprostsze drzwi, ewentualnie z jakimiś delikatnymi aluminiowymi listwami, bez przeszkleń. Zaproponowano mi właśnie Interdoor oraz Dewro w podobnej cenie - 1700-1800 za drzwi + ościeżnica + montaż.

Generalnie sprzedawcy zdecydowanie bardziej skłaniali się do Dewro, bo są podobno lakierowane, a Interdoor to jakiś laminat czy folia.

Dopłaty do schowanych zawiasów to ok. 300, zamek magnetyczny ok. 70 zł.

Muszę jeszcze odwiedzić Dierre oraz KM Modern, bo podobno można również u nich takie drzwi nabyć.

A swoją drogą to wszyscy sprzedawcy odradzali wysoki połysk :)

• 2 weeks później...
Rokoko, bardzo ladnie wyszly te drzwi, zreszta framugi tez niczego sobie. Ja teraz wlasnie jestem na etapie opalania i szlifowania starych drzwi, ktore rowniez zostana pomalowane na bialo. Zamieszkalismy w starym niemieckim domku, ktory nalezal do czesci wschodniej i odnawiany byl za komuny. W zwiazku z tym drzwi na razie 'ubrane' sa na cebulke - przynajmniej 5 warstw roznego koloru i rodzaju farby. Zostalo mi juz tylko 2 drzwi do oskrobania... :-)