leon60 22.07.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Tinka25 a ja się nie ugięłam... mam białe jak i przed remontem tylko w końcu w wymarzonym wzorze Kupione troszkę w ciemno bo miesiąc od wprowadzenia w ofertę producenta ale nie żałuję Pol-skone model Arco w okleinie gravistone http://thumbnails49.imagebam.com/20272/bf6040202716245.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 23.07.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Piękne te drzwi, a z tą cegiełką prezentują się bajecznie. Jak z utrzymaniem czystośći? nie wyglądają "palstikowo"? i jak reagują goście na takie wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 23.07.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 jeszcze jedne pytanie, ta cegiełka jest prawdziwa czy ta gipsowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon60 23.07.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Tinka25 ta okleina ma strukturę drewna przez co właśnie nie wyglądają sztucznie, był to celowy wybór bo tańsza lamistone już jest gładka i ma tylko strukturę drewna namalowaną... z utrzymaniem czystości nie ma żadnych problemów, super się myją. Od zawsze miałam białe drzwi i nigdy nie miałam z tym problemów. Z opinii znajomych ponoć ciemne bardziej się brudzą,kurzą . Ogólnie drzwi wszystkim bardzo się podobają a kuzynka właśnie zamówiła takie same do nowego domku Cegiełka niestety jest gipsowa ale bardzo dobrze imituje naturalną starą ceglaną ścianę. Wszyscy myślą, że tylko pobieliłam prawdziwą cegłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 23.07.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Koniecznie muszę gdzieś w sklepie podejrzeć tą fakturę drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 23.07.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Zastanawiam się nad takimi drzwiami, sorry, że komuś podkradłąm foto, ale bardzo podobają mi się takie drzwi. No i załączam schody, któe mam już zamówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 23.07.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Tinka25 bardzo fajne schody. Czy podstopnie są z drewna? ( sorry, że w watku o drzwiach pytam o schody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 23.07.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Tak podstopnie też są z drewna, tyle, że ja będę mieć ażurowe. Ale generalnie wzór taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin.zdenek 17.08.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Czy ktoś miał styczność z białymi drzwiami firmy swedor? Są to Szwedzkie drzwi. Zastanawiam się nad modelem purity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.08.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Swedoor - wpisz poprawnie nazwę w wyszukiwarkę FM, a dowiesz się, że co kilka lat ktoś o nie pyta i nie uzyskuje odpowiedzi A Ty widzę pytasz na różnych forach i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin.zdenek 20.08.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Widziałem, że osoby pytają się o te drzwi, nie otrzymują odpowiedzi, ale chyba trzeba próbować. Zastanawiam się nad kolorem białym tych drzwi. Nie wiem jak długo drzwi będą wyglądały tak jak wyglądają w sklepie. Są solidne, dobrze wykończone i ten kolor biały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedziowniki 20.08.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam, ja mam montaż białych drzwi firmy Drims za tydzień w poniedziałek. Jak się spiszą wstawię zdjęcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forestor 20.08.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Moi drodzu, podstawa do farba podkładowa. Druga podstawa, gdyż większość sprzedawanych drzwi sosnowych jest oczywiscie z drewna klejonego, nie wolno używac farb wodnych, które spowodują z czasem ich rozklejenie (nawet uznano mi z tego tytułu reklamację i zalecono malować farbami olejnymi). Malowanie 3 warstwami w odstępie 4 godzin pozwoli uniknąć plam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 20.08.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 U nas chyba najtaniej jak się dało. Pol Skone Simple Model 00 http://img819.imageshack.us/img819/7035/dscf97791.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Pepa 20.08.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Tinka25 a ja się nie ugięłam... mam białe jak i przed remontem tylko w końcu w wymarzonym wzorze Kupione troszkę w ciemno bo miesiąc od wprowadzenia w ofertę producenta ale nie żałuję Pol-skone model Arco w okleinie gravistone http://thumbnails49.imagebam.com/20272/bf6040202716245.jpg Leon ja właśnie planuję zakupić takie drzwi i też nie mam okazji zobaczyć ich na ekspozycji bo to nowość. Ciekawa jestem jak wygląda podcięcie wentylacyjne - u mnie centralnie z salonu widać drzwi do łazienki (średnio to estetyczne ale nie zwrócilam na to wcześniej uwagi). Czy do łazienki wziąłeś z takimi samymi przeszkleniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon60 20.08.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 AnnaPepa do łazienki mam takie same drzwi jak wszędzie,przeszklenie jest mleczne i nic przez nie nie widać więc nie należy się obawiać a co do podcięcia to żaden rodzaj mi się nie podoba a te otworki chyba tzw tuleje to już dla mnie dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Pepa 20.08.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 O, to nie masz żadnych wycięć? Powiem szczerze, że średnio to wygląda i zastanawiam się, czy muszę zamawiać wycięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.08.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 U siebie (w bloku) też nie mam podcięcia wentylacyjnego ani kółek wyciętych w drzwiach do łazienki - brak progu załatwia sprawę, a na dodatek mam okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon60 20.08.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Nie mam podcięcia pod skrzydłem jest ponad cm szczeliny, w łazience wentylacja i wyciąg plus okno. Zrezygnowałam i z tego co mówił pan przyjmujący zamówienie wiele osób rezygnuje właśnie ze względów wizualnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin.zdenek 23.08.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Odnośnie drzwi Swedoor nie otrzymałem żadnych odpowiedzi na forum i nie wytrzymałem , zamówiłem drzwi białe tej firmy. Zamówiłem je w firmie OKTET, mam nadzieje że się spiszą z montażem i wszystko będzie wyglądało tak fajnie jak w salonie. Po montażu zdam relacje aby na przyszłość ktoś miał opinie na temat drzwi tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts