Tulipanka 30.05.2010 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 rewelacyjne połaczenie kolorów, bardzo mi się podoba!jaka to farba do ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.05.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 rewelacyjne połaczenie kolorów, bardzo mi się podoba! jaka to farba do ścian? A do kogo to pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 31.05.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Joliska - gratuluję pięknego mieszkania! Jest takie w moim stylu Po raz pierwszy z białymi drzwiami i listwami podłogowymi spotkałam się na żywo w Irlandii, gdzie mieszkam od ponad 3 lat. Twoje drzwi i listwy, do tego ten kolorek ścian (uwielbiam taki) pięknie się komponują! Mam do Ciebie pytanie - zauważyłam, że masz również białe okna - jak myślisz, czy białe drzwi i listwy podłogowe pasowałyby do okien w kolorze innym niż biały (ja planuję kolor winchester)? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.05.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Kasiaros, w imieniu mieszkania bardzo dziękuję za komplementy Trudny kolor okien wybrałaś... Nie lubię żółtych brązów, więc tym trudniej mi odpowiedzieć na Twoje pytanie. A może zdecydujesz się na dwukolorowe okna - białe od wewnątrz, a kolorowe z zewnątrz? A jaka podłogę zamierzasz kłaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 01.06.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Joliska - dziękuję za odpowiedź! Widzisz, u mnie jest tak, że ja bardzo lubię naturalny kolor drewna - i tak się łamię z tymi listwami, ale uprzedzam - nic pilnego, bo czasu mam bardzo dużooooooo (budujemy na odległośc i na razie tylko rozmyślam nad urządzeniem, a za wykończeniówkę zabieramy się dopiero w przyszłym roku). Na całym dole mamy podłogówkę, więc w grę wchodzą tylko kafelki lub panele - wybieram panele Będę próbowała kolorystycznie dopasowac je do okien. W każdym razie pomyślę nad tymi listwami białymi, muszę jeszcze poszperac w necie, bo u Ciebie pięknie one wyglądają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.06.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Kasiu, podejrzałam to i owo w Twoim blogu Jeśli podłogę dobierzesz do okien, ale pilnując, żeby nie była zbyt żółta czy pomarańczowa, bo z taką to tylko płacz i zgrzytanie zębów..., to białe listwy i drzwi będą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.06.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Takie drzwi sobie zafundowaliśmy http://lh3.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S_wOZmFwEGI/AAAAAAAAD-o/HXusemGtlBE/s576/DSC_8094.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 01.06.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Joliska - ja też nie lubię żółtych czy pomarańczowych odcieni brązu - na próbniku winchester nie wygląda zbyt ciekawie, ale widziałam te okna w realu - są mniej żółte niż złoty dąb, bardziej przypominają naturalne drewno, do tego postaram się dobrac panele dobrej jakości z V-fugą i wtedy będę główkowac. Czas mam, ale lubię miec wszystko przemyślane. Jeszcze raz dziękuję za pomoc E-mól - cudne drzwi sobie zafundowaliście, i jak tu się nie zakochac w białych drzwiach, jak takie cuda pokazujecie publicznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.06.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Kasiu, zerknij tu: http://balterio.com/colour.php?coid=2&con=eu&lang=pl i tu: http://balterio.com/colour.php?coid=3&con=eu&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 01.06.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 joliska - piękne dzięki! Balterio to moje ulubione panele i do nich się przymierzamy Widziałam je na żywo - są świetne! Z tego kolornika na pewno dobiorę coś do okien w kolorze winchester, a potem może...białe listwy i drzwi!!! Myślę, że powinno byc ok - nie lubię zbyt wielu kolorów na raz - jetem zwolenniczką nowoczesnego stylu eleganckiego, dlatego tak mi się u Ciebie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.06.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 To nie napiszę, jakiej firmy są moje panele Z 4-stronną v-fugą oczywiście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romapoz 01.06.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 a to moje białe drzwi:http://i995.photobucket.com/albums/af72/romapoz/IMAGE_078.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.06.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Romo, drzwi bardzo ładnie wyglądają, ciekawi mnie podłoga Odsłonisz rąbka tajemnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romapoz 01.06.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Romo, drzwi bardzo ładnie wyglądają, ciekawi mnie podłoga Odsłonisz rąbka tajemnicy? Podłoga.... to po prostu deski dębowe lakierowane na półmat...... Na razie nie ma co niestety pokazywać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 01.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 e-mól gdzie i za ile szybciutko mów...szukam dokładnie takich samych tylko z dwoma "rowkami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 02.06.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Joliska - w takim razie kwestia białych drzwi i listew pozostaje u mnie na razie w sferze marzeń, które będę brała na pewno pod uwagę, natomiast jeśli chodzi o wybór paneli, to już prawie pewne, że będą to panele Balterio (kiedyś bardzo polecał mi je kolega, który sprzedawał różnego rodzaju panele podłogowe) - też je masz, dobrze zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.06.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Bardzo dobrze zrozumiałaś, Kasiu I nie zamieniłabym ich na żadne inne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 03.06.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Joliska - to jest miód na moje serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 03.06.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 (edytowane) Moniaq - z dwoma rowkami to może tutaj http://www.drims.com.pl/?id=drzwi-seria-unilac Tu nasze "oklamczone" http://lh5.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/TAYT0fVtdfI/AAAAAAAAEEk/5fj68rC0Fxc/s720/DSC_8098.JPG ROMAPOZ jakiej firmy są Twoje drzwi, bardzo ładne: klasyczne i nowoczesne jednocześnie, a co to za model klamki? wygodna jest? Edytowane 3 Czerwca 2010 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romapoz 04.06.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 ROMAPOZ jakiej firmy są Twoje drzwi, bardzo ładne: klasyczne i nowoczesne jednocześnie, a co to za model klamki? wygodna jest? Drzwi robione na zamówienie przez stolarza... właśnie takie chciałam, tzn. uniwersalne - niezbyt nowoczesne i niezbyt klasyczne... A co do klamek... to jest jeden z nowszych modeli gametu, ale który dokładnie, to zabij, ale nie powiem.... wydaje się być wygodny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts