Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Białe drzwi wewnętrzne

bogusia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 420
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tinka25 a ja się nie ugięłam... mam białe jak i przed remontem tylko w końcu w wymarzonym wzorze :rolleyes:

Kupione troszkę w ciemno bo miesiąc od wprowadzenia w ofertę producenta ale nie żałuję :)

Pol-skone model Arco w okleinie gravistone

http://thumbnails49.imagebam.com/20272/bf6040202716245.jpg

Witam,drzwi piękne, my też się nad nimi zastanawiamy ale nie wiemy jak ta biel zgrałaby się z oknami i drzwiami wejściowymi w kolorze orzecha- bo my my mamy takie.Interesuje mnie jakiego koloru mają państwo okna i drzwi wejściowe?

Witam,drzwi piękne, my też się nad nimi zastanawiamy ale nie wiemy jak ta biel zgrałaby się z oknami i drzwiami wejściowymi w kolorze orzecha- bo my my mamy takie.Interesuje mnie jakiego koloru mają państwo okna i drzwi wejściowe?

Okna mamy białe, drzwi wejściowe orzech ale nie są w bezpośredniej bliskości z wewnętrznymi :)

To stary dom więc nie wszystko jest tak jakbym chciała ;)

Planuje białe drzwi u siebie i w związku z tym kołacze się w mojej głowie taka myśl :)

Mianowicie okna są białe, podłoga na dole jasny gres, na górze jasne panele.

Podpowiedzcie proszę jak to jest z listwami. Powinny być białe w całym domu ? Czy może tam gdzie panele w kolorze paneli ?

Witajcie :)

jestem nowa :)

Urzadzamy się i tez zastanawiam sie nad kolorem drzwi wewnetrznych. W mieszakniu bedzie deska dębowa standard, czyli w miarę jasny kolor i nie wiem na jakie drzwi się zdecydować. Nie myslałam by były w kolorze podlogi tylko trochę ciemnniejsze albo... ostatnio mysle o białych. Tylko ściany w korytarzu np chciałabym w kolorze cos jakby bez i co? nie pogzyzą się z białymi drzwiami?

Dołączam do grona szczęśliwych posiadaczy białych lakierowanych drzwi.

Listwy też oczywiście białe, okna białe.

W utrzymaniu super! Miałam w mieszkaniu białe w drewnopodobnej okleinie i to był koszmar... pożółkły, w rowki wchodził brud. Tutaj wystarczy przy sprzątaniu przetrzeć mikrofibrą i cieszą oko niesamowicie :)

Dołączam do grona szczęśliwych posiadaczy białych lakierowanych drzwi.

Listwy też oczywiście białe, okna białe.

W utrzymaniu super! Miałam w mieszkaniu białe w drewnopodobnej okleinie i to był koszmar... pożółkły, w rowki wchodził brud. Tutaj wystarczy przy sprzątaniu przetrzeć mikrofibrą i cieszą oko niesamowicie :)

Prosimy o kilka fotek tego cudeńka... :)

• 5 months później...