cebullka 30.11.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witam! Mam pomysł (mam nadzieje że dobry ) ale problemy ze szczegółami i realizacją... Nad kuchenną wyspą (a raczej półwyspem) chciałabym umieścić półki nie podpierające sie na niej ale wiszące przytwierdzone do sufitu...może na łańcuchach, jakiejś belce, sznurkach...z jednej strony mogłyby być 'zacumowane' do ściany i tu pojewia się problem co i jak ...może ma Ktoś jakieś doświadczenia i pomysły...proszę o podpowiedzi PS. opcja "szukaj" nic nie pomogła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KajMal 09.12.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 nie wiem jaki charakter ma kuchnia, jesli nowoczesny to bardzo ladnie wychodza wiszace na stalowych linkach, ja mam takie na ksiazki w pokoju, a zrobil mi je po prostu stolarz, wiec nie wiem skad sie je bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cebullka 10.12.2007 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dziękuję za odpowiedź! trudno okreslić charakter mojej kuchni...jest w niej wszystko co mi się podoba i to co chciałam mieć - nie wiem tylko jaki to styl półki zrobiliśmy w końcu wiszace na łańcuchach (to się akurat podobało Tz-towi i dość łatwo dało się zrobić) jeszcze nie są doszlifowane (w przenośni i dosłownie - bo to takie "rękodzieło") na razie wyglądaja "tak sobie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts