JoShi 06.04.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 witam. ja mam polsat i jestem w miarę zadowolona. Umowy jeszcze nie rozwiązywałam i nie wiem czego się spodziewać.Za parę miesięcy się przeprowadzamy i tu zaczyna się problem... Mąz chciałby C+, bo tam jest liga polska, ale polsat jest tańszy. Jak wyglądają ceny i wybór kanałów na N, jesteście zadowoleni? Nie jest tańszy. Nie dalej jak wczoraj robiłam porównanie. Ceny porównywalnych oferty obu stacji różniły się o grosze dosłownie. Jedyna różnica to taka, że polsat daje kartę z modułem dostępowym i nie trzeba dzierżawić całego dekodera jak się ma swój. Dla porównania. Pakiet komfortowy C+ kosztuje 58PLN. Porównywalny pakiet Relax Mix z Polsacie w którym jest na dodatek mniej programów niż w C+ kosztuje 57,80 PLN. To gdzie ty jest to tańsze? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/92046-platforma-cyfrowa/page/4/#findComment-2397562 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts