basiah2 30.11.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Buziak od Redaktora dla kazdej dziewczyny A przystojny to łon jest? jeśli to ten którego pamietam ze zlotu w Urzucie to przystojny to ja chce 4 buziaki ja też! ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.11.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Buziak od Redaktora dla kazdej dziewczyny A przystojny to łon jest? jeśli to ten którego pamietam ze zlotu w Urzucie to przystojny to ja chce 4 buziaki przeca Redaktorem Naczelnym jest KOBIETA chyba ,że ja o czymś nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 tak, tak...zgadza się..ale nam chodzi o tego przystojnego Pana w czerwonej koszulce który na zjeździe w Urzucie stał obok Pani Naczelnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 W sumie to nie wiem co Wy sie Dziewczeta macie z tym calowaniem Ja tylko tak zarailam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 to ja chce 4 buziaki froschka, ja też ale nie ma się co czerwienić, toż to w dobrej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 30.11.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Rzeczywiście duży sukces. Mam parę pytań: Czy to był konkurs czy zawody?Czy chodziło o najlepszą witrynę, czy sprawność w klikaniu?A jak już Forum będzie "najlepsze", to co dalej? To znaczy co dobrego z tego wyniknie, oprócz imprezki w Fabryce Trzciny, na której i tak nie będziemy? P.S. Zauważyliście, że aby zostać nominowanym do tego prestiżowego konkursu trzeba było zapłacić 1000PLN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 P.S. Zauważyliście, że aby zostać nominowanym do tego prestiżowego konkursu trzeba było zapłacić 1000PLN? So ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ja też buziaka! Ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.12.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 przeca Redaktorem Naczelnym jest KOBIETA chyba ,że ja o czymś nie wiem Tam- cały babiniec siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.12.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.12.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Dziękujemy! Dziękujemy! Dziękujemy! To sukces naszego forum, Wasz także. Niech moc zawsze będzie z Wami! Bardzo sie ciesze i czym predzej donosze, ze tez zasluzylam na buziaka ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.12.2007 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 To będzie nagroda dla Redakcji, ale skoro forumowiczki się domagają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 To będzie nagroda dla Redakcji, ale skoro forumowiczki się domagają... No pewnie, że się domagamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.12.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 To będzie nagroda dla Redakcji, ale skoro forumowiczki się domagają... No pewnie, że się domagamy. kubki majom na zbyciu, to ja też bym chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.12.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 To będzie nagroda dla Redakcji, ale skoro forumowiczki się domagają... A ja się nie upieram choć trochę poklikałem no chyba żeby red. Paplińskiego zastąpiła by jakaś miła jego koleżanka z Redakcji pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.12.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 To będzie nagroda dla Redakcji, ale skoro forumowiczki się domagają... A ja się nie upieram choć trochę poklikałem no chyba żeby red. Paplińskiego zastąpiła by jakaś miła jego koleżanka z Redakcji pozdrawiam m. np. Ania całuśna i w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts