budinese 25.09.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 WitamPoszukuje ekipy do tynkow wewnetrznych. Czy mozecie kogos polecic?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 25.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam Poszukuje ekipy do tynkow wewnetrznych. Czy mozecie kogos polecic? Pozdrawiam To od wiosny jesteś już na tynkach? Pochwal się coś, a nie tylko poszukuję, poszukuję ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 29.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam Poszukuje ekipy do tynkow wewnetrznych. Czy mozecie kogos polecic? Pozdrawiam Ja zdecydowałem się na firmę maxi-putz, z chełma śląskiego. Będą robić od połowy października więc dam Wam znać. inne ich prace oglądałem i bardzo pozytywnie to wygląda. tynki cem-wap z agregatu. Teraz rozglądam się za wylewkarzami - polecicie kogoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 29.09.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ja jeszcze nikogo nie mogę polecić, bo na razie walczymy z papierami, ale chętnie skorzystam z namiarów na sprawdzone ekipy - SSZ, dach, itp. oraz oczywiście hurtowni i składów budowlanych.Ewentualnie kogo należy unikać.Jeśli możecie jakoś pomóc, będę bardzo wdzięczna, oczywiście może być na priwa.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budinese 01.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam Poszukuje ekipy do tynkow wewnetrznych. Czy mozecie kogos polecic? Pozdrawiam To od wiosny jesteś już na tynkach? Pochwal się coś, a nie tylko poszukuję, poszukuję Mnie robiła tynki gipsowe ekipa od P. Bogdana Morytki. Proś o ekipę z jego synem. Była to najlepsza ekipa jaka zawitała u mnie na budowie. Nie żal pieniędzy. Jak byś chciał obejrzeć robotę to zapraszam na Starą Hutę. Podeszli byśmy do Dziubka bo już dach kończy, a nic w dzienniku nie pisze To 200 m. Ja dopiero teraz zaczynam poszukiwania tynkarzy, na wiosnę zaczynałem budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budinese 01.10.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Wie ktoś gdzie w dobrej cenie można znaleźć bramy garażowe? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2504 09.10.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ja również się tu melduję. Trafiłam tu dzięki BigPiotrowi, który zawrócił mnie z forum założonego przeze mnie (ponoć to było już trzecie ). Ja będę budować w Jaworznie Ciężkowicach (już niedługo!). Właściwie to mi będą budować, a ja tylko nadzorować. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2504 13.10.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateti 27.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam serdecznie, Ja z pobliskiego regionu , z Imielina Szukam ekipy do wykonania instalacji CO/WOD/KAN w moim domku Proszę o jakieś namiary Pozdrawiam,Rafał GG 803485[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula80 23.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam powiększam grupę budujących w Jaworznie:)narazie jedynie teoretycznie, ponieważ dopiero podjęlismy decyzję: "BUDUJEMY DOM" ) i tu pojawia się pierwszy dylemat, którego architekta wybrać, czy możecie podzielic się doświadczeniem i kogoś polecić...bedę wdzięczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 23.11.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witaj Paula80,my robiliśmy projekt w Architrawie (poleconym przez jednego z forumowiczów - jeszcze raz dziękuję), współpraca układała się bardzo dobrze, co dla nas ważne - terminowo i wg naszych sugestii. Teraz czekamy na pozwolenie na budowę, więc o jakości projektu powiem w późniejszym terminie.Zawiodłam się natomiast na biurze pana Makowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 23.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A jakiś fachura od wylewek? Znacie?Albo kto może przywieźć piasek płukany do wylewek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 23.11.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 piasek wozi Mirosław Kowol 0600 775 926 od wylewek i elewacji z czystym sumieniem mogę polecić ekipę Michała Gruszki 504-813-359 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2504 06.12.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 proszę o informację gdzie w pobliżu Jaworzna można kupić pospółki żwirowe, żwir drenarski i piasek stanowiących podbudowę pod fundament.Pozdrawiam,Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 09.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 proszę o informację gdzie w pobliżu Jaworzna można kupić pospółki żwirowe, żwir drenarski i piasek stanowiących podbudowę pod fundament. Pozdrawiam, Anna PCC RAIL SA. jak wyjeżdżasz do Katowic to przed "Fashionem" w lewo. Zjedź sobie autem to idzie pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 09.12.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 tylko nie za szybko w to lewo bo sobie pooglądasz ale panie eksponujące dłuuugie nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 09.12.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 tylko nie za szybko w to lewo bo sobie pooglądasz ale panie eksponujące dłuuugie nogi Zaraz za wiaduktem kolejowym w lewo (nie w środku lasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2504 09.12.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 bardzo dziękuję za informację. Jeśli chodzi o dojazd to będę kierowała się cennymi uwagami, ale sprawdzę sobie to jeszcze na internecie! Nie chciałabym być posądzona o konkurencje. A tak poza tym to się nieźle ubawiłam. Dzięki za czujność! Pozdrawiam, Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 10.12.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 bardzo dziękuję za informację. Jeśli chodzi o dojazd to będę kierowała się cennymi uwagami, ale sprawdzę sobie to jeszcze na internecie! Nie chciałabym być posądzona o konkurencje. A tak poza tym to się nieźle ubawiłam. Dzięki za czujność! Pozdrawiam, Anna Nie pomylisz się po drugiej stronie drogi od wjazdu jest tablica firmy, że tam sprzedają. Często stoją tam ciężarówki z piachem bo nie mogą się włączyć do ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 24.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Najlepsze życzenia, mocnego cementu, solidnych "fahofców" zdrowia i szybkiej przeprowadzki dla wszystkich budujących Jaworzniaków. http://img197.imageshack.us/img197/3322/swietak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts