Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa Jaworzno 2008r

malgosia60

Recommended Posts

• Odpowiedzi 148
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Poszukuje ekipy do tynkow wewnetrznych. Czy mozecie kogos polecic?

Pozdrawiam

Ja zdecydowałem się na firmę maxi-putz, z chełma śląskiego. Będą robić od połowy października więc dam Wam znać. inne ich prace oglądałem i bardzo pozytywnie to wygląda. tynki cem-wap z agregatu.

Teraz rozglądam się za wylewkarzami - polecicie kogoś??

Ja jeszcze nikogo nie mogę polecić, bo na razie walczymy z papierami, ale chętnie skorzystam z namiarów na sprawdzone ekipy - SSZ, dach, itp. oraz oczywiście hurtowni i składów budowlanych.

Ewentualnie kogo należy unikać.

Jeśli możecie jakoś pomóc, będę bardzo wdzięczna, oczywiście może być na priwa.

Pozdrowienia

Witam

Poszukuje ekipy do tynkow wewnetrznych. Czy mozecie kogos polecic?

Pozdrawiam

To od wiosny jesteś już na tynkach? Pochwal się coś, a nie tylko poszukuję, poszukuję :D

Mnie robiła tynki gipsowe ekipa od P. Bogdana Morytki. Proś o ekipę z jego synem. Była to najlepsza ekipa jaka zawitała u mnie na budowie. Nie żal pieniędzy. Jak byś chciał obejrzeć robotę to zapraszam na Starą Hutę. Podeszli byśmy do Dziubka bo już dach kończy, a nic w dzienniku nie pisze :D To 200 m.

Ja dopiero teraz zaczynam poszukiwania tynkarzy, na wiosnę zaczynałem budowe :)

• 2 weeks później...

Ja również się tu melduję. Trafiłam tu dzięki BigPiotrowi, który zawrócił mnie z forum założonego przeze mnie (ponoć to było już trzecie :D ).

Ja będę budować w Jaworznie Ciężkowicach (już niedługo!). Właściwie to mi będą budować, a ja tylko nadzorować.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie,

Anna

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Witam

powiększam grupę budujących w Jaworznie:)narazie jedynie teoretycznie, ponieważ dopiero podjęlismy decyzję: "BUDUJEMY DOM" :)) i tu pojawia się pierwszy dylemat, którego architekta wybrać, czy możecie podzielic się doświadczeniem i kogoś polecić...bedę wdzięczna:)

Witaj Paula80,

my robiliśmy projekt w Architrawie (poleconym przez jednego z forumowiczów - jeszcze raz dziękuję), współpraca układała się bardzo dobrze, co dla nas ważne - terminowo i wg naszych sugestii. Teraz czekamy na pozwolenie na budowę, więc o jakości projektu powiem w późniejszym terminie.

Zawiodłam się natomiast na biurze pana Makowskiego.

• 2 weeks później...
bardzo dziękuję za informację. Jeśli chodzi o dojazd to będę kierowała się cennymi uwagami, ale sprawdzę sobie to jeszcze na internecie! Nie chciałabym być posądzona o konkurencje. A tak poza tym to się nieźle ubawiłam. Dzięki za czujność!

Pozdrawiam,

Anna :D

Nie pomylisz się po drugiej stronie drogi od wjazdu jest tablica firmy, że tam sprzedają. Często stoją tam ciężarówki z piachem bo nie mogą się włączyć do ruchu.

• 2 weeks później...