Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa Jaworzno 2008r

malgosia60

Recommended Posts

• Odpowiedzi 148
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

budinese napisał:
Witam

Poszukuje ekipy do tynkow wewnetrznych. Czy mozecie kogos polecic?

Pozdrawiam

Ja zdecydowałem się na firmę maxi-putz, z chełma śląskiego. Będą robić od połowy października więc dam Wam znać. inne ich prace oglądałem i bardzo pozytywnie to wygląda. tynki cem-wap z agregatu.

Teraz rozglądam się za wylewkarzami - polecicie kogoś??

Ja jeszcze nikogo nie mogę polecić, bo na razie walczymy z papierami, ale chętnie skorzystam z namiarów na sprawdzone ekipy - SSZ, dach, itp. oraz oczywiście hurtowni i składów budowlanych.

Ewentualnie kogo należy unikać.

Jeśli możecie jakoś pomóc, będę bardzo wdzięczna, oczywiście może być na priwa.

Pozdrowienia

BigPiotr napisał:
  budinese napisał:
Witam

Poszukuje ekipy do tynkow wewnetrznych. Czy mozecie kogos polecic?

Pozdrawiam

To od wiosny jesteś już na tynkach? Pochwal się coś, a nie tylko poszukuję, poszukuję :D

Mnie robiła tynki gipsowe ekipa od P. Bogdana Morytki. Proś o ekipę z jego synem. Była to najlepsza ekipa jaka zawitała u mnie na budowie. Nie żal pieniędzy. Jak byś chciał obejrzeć robotę to zapraszam na Starą Hutę. Podeszli byśmy do Dziubka bo już dach kończy, a nic w dzienniku nie pisze :D To 200 m.

Ja dopiero teraz zaczynam poszukiwania tynkarzy, na wiosnę zaczynałem budowe :)

• 2 weeks później...

Ja również się tu melduję. Trafiłam tu dzięki BigPiotrowi, który zawrócił mnie z forum założonego przeze mnie (ponoć to było już trzecie :D ).

Ja będę budować w Jaworznie Ciężkowicach (już niedługo!). Właściwie to mi będą budować, a ja tylko nadzorować.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie,

Anna

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Witam

powiększam grupę budujących w Jaworznie:)narazie jedynie teoretycznie, ponieważ dopiero podjęlismy decyzję: "BUDUJEMY DOM" :)) i tu pojawia się pierwszy dylemat, którego architekta wybrać, czy możecie podzielic się doświadczeniem i kogoś polecić...bedę wdzięczna:)

Witaj Paula80,

my robiliśmy projekt w Architrawie (poleconym przez jednego z forumowiczów - jeszcze raz dziękuję), współpraca układała się bardzo dobrze, co dla nas ważne - terminowo i wg naszych sugestii. Teraz czekamy na pozwolenie na budowę, więc o jakości projektu powiem w późniejszym terminie.

Zawiodłam się natomiast na biurze pana Makowskiego.

• 2 weeks później...
  anna2504 napisał:
bardzo dziękuję za informację. Jeśli chodzi o dojazd to będę kierowała się cennymi uwagami, ale sprawdzę sobie to jeszcze na internecie! Nie chciałabym być posądzona o konkurencje. A tak poza tym to się nieźle ubawiłam. Dzięki za czujność!

Pozdrawiam,

Anna :D

Nie pomylisz się po drugiej stronie drogi od wjazdu jest tablica firmy, że tam sprzedają. Często stoją tam ciężarówki z piachem bo nie mogą się włączyć do ruchu.

• 2 weeks później...