pstryczek_elektryczek 04.01.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 GrzecznościowoDla szukających wełny Isover do ociepleniahttp://forum.muratordom.pl/welna-isover-sprzedam-grzecznosciowo,t177380.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budinese 14.01.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witam Rozglądam się powoli za fachowcami od schodów i od kuchni. Możecie kogoś polecić. Pozdrawiam i dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboCop1719505877 15.01.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 8 lat temu kupiłem kuchnię (w zasadzie to była zabudowa całego pomieszczenia kuchennego) w Darexie, wciąż się trzyma całkiem nieźle... 2lata temu meble do łazienki, też bez zastrzeżeń http://www.darex.iaw.pl/?id=21929&location=f&msg=1&lang_id=PL ps.pozdrawiam wszystkich budujących Jaworznian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 21.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 8 lat temu kupiłem kuchnię (w zasadzie to była zabudowa całego pomieszczenia kuchennego) w Darexie, wciąż się trzyma całkiem nieźle... 2lata temu meble do łazienki, też bez zastrzeżeń http://www.darex.iaw.pl/?id=21929&location=f&msg=1&lang_id=PL ps.pozdrawiam wszystkich budujących Jaworznian Darex ma opinie że jest drogi, ale jak widać dobry. Jest Jopek jeszcze na Warpiu (jak się od centrum do szczakowej jedzie). Też fajnie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 21.01.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam Rozglądam się powoli za fachowcami od schodów i od kuchni. Możecie kogoś polecić. Pozdrawiam i dzięki z góry od schodów: http://www.miskowiec.pl z podłęża. u znajomych robił - ludzie zadowoleni, ale osobiście efektu nie widziałem. też do niego uderze. budinese - jak te tynki? dogadałeś sie z nimi? natomiast poszukuje: parkieciarza ! ktoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budinese 21.01.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 budinese - jak te tynki? dogadałeś sie z nimi? Jeszcze nie, na razie rozmawiałem z szefem firmy Decor z Trzebini. Całkiem sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboCop1719505877 21.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Darex ma opinie że jest drogi, ale jak widać dobry. Jest Jopek jeszcze na Warpiu (jak się od centrum do szczakowej jedzie). Też fajnie robią. Z usług Jopka też korzystaliśmy, ale nie byliśmy zadowoleni, to było zanim zdecydowaliśmy się na Darex, który był faktycznie droższy... tak jak pisałem wcześniej było to już ładnych parę lat temu, nie wiem jak teraz wygląda sprawa jakość/cena/terminowość etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 22.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Darex ma opinie że jest drogi, ale jak widać dobry. Jest Jopek jeszcze na Warpiu (jak się od centrum do szczakowej jedzie). Też fajnie robią. Z usług Jopka też korzystaliśmy, ale nie byliśmy zadowoleni, to było zanim zdecydowaliśmy się na Darex, który był faktycznie droższy... tak jak pisałem wcześniej było to już ładnych parę lat temu, nie wiem jak teraz wygląda sprawa jakość/cena/terminowość etc. A nie byliście zadowoleni dlaczego? Też będę musiał powoli szukać kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboCop1719505877 22.01.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Robili szafy do zabudowy, nieterminowi! nie pamiętam już jak to było z jakością bo to było 3 mieszkania do tyłu - akurat nieterminowość jak się okazało to stała przypadłość usług stolarskich, ale to się dowiedziała po jakimś czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 22.01.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 budinese - jak te tynki? dogadałeś sie z nimi? Jeszcze nie, na razie rozmawiałem z szefem firmy Decor z Trzebini. Całkiem sympatycznie Oni wszyscy są sympatyczni .... przed robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2504 29.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 może ktoś ma do sprzedania skrzynkę do podłączenia prądu budowlanego? Proszę o informację jaka to jest skrzynka (może jakieś zdjęcie) i jaka jest jej cena. Pozdrawiam,Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 29.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 może ktoś ma do sprzedania skrzynkę do podłączenia prądu budowlanego? Proszę o informację jaka to jest skrzynka (może jakieś zdjęcie) i jaka jest jej cena. Pozdrawiam, Anna to jest coś takiego: http://allegro.pl/item893564870_rozdzielnia_budowlana_skrzynka_rb_rozdzielnica.html Do powieszenia na słupie, ścianie itp. nowa ok. 400zł ale szukaj używanej. popularnie nazywa się to RB-etką. spytaj elektryka który to będzie Ci robić, mają takie używki. Koniecznie MUSI być wyposażona w różnicówkę!!! Elektryk niech nie zapomni też o uziemieniu tej rozdzielnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barkley1 08.02.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 cześć,czy może znacie i możecie polecić bądz też nie - Kotły od Patyka. Rozglądam się za zakupem pieca/kotła na eko-groszek ok 20kw do domku jednorodzinnego w Jeleniu i wiem że firma od p.Patyka produkuje właśnie kotły. Czy może znacie opinię na jego kotły? jak się sprawują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 10.02.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Nie mam dziennika to się pochwalę tutaj. Kompletując papiery do odbioru właśnie dostałem certyfikat Pan certyfikator powiedział: "żeby więcej ludzi tak myślało budując dom" No i pytał skąd u mnie taka wiedza? Z FM odpowiedziałem http://img253.imageshack.us/img253/2497/certh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakuan 12.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 WitamPytanko odnośnie wylewek. Poszukuje dobrych fachowców do wylewek.Moze się ktoś podzieli informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 12.02.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Piotrze, kto ci robił certyfikat i ile to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 12.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Piotrze, kto ci robił certyfikat i ile to kosztowało? Pan reklamujący się na telebimie w centrum. Cena zależy od domu. Dzwoń bo Pan jest z Jaworzna to pewnie przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esperanca 22.02.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witajcie po zimie! (chyba już po ) Kogo polecacie do wykonania ogrzewania podłogowego Potrzebny też fachowiec do instalacji elektrycznej i centr. odkurzacza, wod- kan, wylewki, tynki. Na wiosnę ruszamy z instalacjami i wszelka pomoc i namiary na prawdziwych fachowców w okolicy Jaworzno, a bardziej Trzebinia- Chrzanów mile widziane. Podzielcie się wiedzą o fachowcach z których pracy jesteście zadowoleni i możecie polecić z czystym sumieniem. Pozdrawiam budujących w okolicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 28.02.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dokąd mogę legalnie wywieźć większą ilość śmieci? Las odpada, ale kontenera za chore pieniądze też nie zamówię, bo nie wykorzystałbym go nawet w połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.02.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dokąd mogę legalnie wywieźć większą ilość śmieci? Las odpada, ale kontenera za chore pieniądze też nie zamówię, bo nie wykorzystałbym go nawet w połowie. zorientuj się na śmietnisku w Balinie, czy Ci przyjmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts