ashen 05.05.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 mam dwa kręgi betonowe na zbyciu, jeden lekko pęknięty, ale na sam spód może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 06.05.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 No wreszcie się doczekałem na kręgi wysłałem PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rayman8 11.05.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Panowie i Panie mam do oddania ok 10ton zuzlu, chasia i ok 15 ton kamienia wapiennego, hmm dosc duze te kamienie, jesli ktos jest zaintersowany to pw, musze sie tego pozbyc bo mi sie budowa zaczyan w wrzesniu a to mi na dzialce zalega, taka juz kupilem z tym a mi to do niczego nie potrzebne, oczywiscie transport musi byc wlasny, znajduje sie to na górze piachu w jaworznie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 18.05.2010 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 a jakie piwko kolega lubi ? może na priv bo przed 23 jest Po prostu przyjedź na Starą Hutę i weź sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barkley1 24.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam, szukam dobrej i polecanej firmy remontującej. Mam do zrobienia pokoje+łazienka. Może ktoś kogoś polecić? Będe wdzięczny Jestem z Jaworzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rayman8 18.07.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Kamien dalej aktualny jeszcze duzo go zostalo, przy okzaji mam do sprzedania formy do pustakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budinese 28.07.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam Poszukuję osoby do poprawy kominów niestety ciekną Jeżeli znacie kogoś takiego to poproszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakuan 31.08.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 WitamPoszukuję ekipy do wykończenia poddasza. ( Ocieplenie + płyty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 08.09.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam może ktoś polecić geodetę z Jaworzna do wykonania mapy do celów projektowych ? oczywiście liczy się cena / terminowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts