barbara z Żor 30.11.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 w takim programie też można zrobić dziennik budowy-same zdjęcia,z krótkim opisem i jak słyszycie z muzą.a tutaj ,tak na hostingu ImageShack można zrobić pokaz slajdów z opisem"ustnym"a tutaj zebrałam "do kupy" wszystko.i proszę nie mówić,że się chwalę-to tylko pomoc w uatrakcyjnieniu dzienników budowy-kurcze a już myślałam,że nie nie przejdzie mi to słowo,uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 01.12.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Bardzo ciekawe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka135 01.12.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Bardzo ciekawy pomysł na dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara z Żor 02.12.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 ciekawe,ciekawe..ciekawe kto zrobi coś takiego,ja zaczynam dzisiaj,czekam,tutaj adres stronki,na której można zrobić i demo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Fajna zabawa, ale bardzo wolno stronka u mnie działa! Szkoda, bo ciekawy pomysł - nie mam cierpliwości. Powodzenia i czekam na efekt Na pewno będzie świetny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara z Żor 02.12.2007 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 to chyba zależy od szybkości łącza -próbuj nie zniechęcaj się.ja mam 512 ale tak źle nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts