mariuszwisnia 30.11.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Chciałbym kupić dachówkę ceramiczną Creaton kolor antracytowy.Może nie znam się na dachówkach ale za opowiedziało się 50 lat gwarancji.Myślałem także o Nibra ds5 ale nie jestem pewny-atrakcyjna cena.Jeżeli mógłbym prosić o pomoc w wyborze oraz namiary na hurtownię która handluje tymi dachówkami ale w "normalnych" cenach.Z góry bardzo dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 01.12.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Tu masz troche o Creatonie http://forum.muratordom.pl/creaton-kompromitacja-foty,t112360.htm A jesli chodzi o mnie,to mam wlasnie na dachu antracyt Creatona (fotki znajdziesz ponizej).Nie mielismy zadnych problemow z zakupem,ani z dostawa,ani z sama dachowka. Co do hurtowni,to moze napisz chociaz z jakiego regionu jestes,ja moge dac namiary na okolice 3miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts