Lataren 01.12.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Witajcie,stanałem przed faktem - otóż kupione zostały meblem w salonie meblowym i poproszono mnie o ich złożenie bo goście z tego salonu zażyczyli sobie 15% za złożenie od wartości - ok 200 zł - więc poukładałem sobie te kartony wg numerków jakie się znajdują na nich i otwieram pierwszy a tam same płyty i tak w pozostałych.Chodzi mi o to, czy powinna być dołączona do nich instrukcja czy nie?Proszę o szybką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 01.12.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Oszustwo ? Pewnie pomylka . Idz do sklepu i popros o instrukcje . Zazwyczaj jest tez na niej wykaz elementow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka135 01.12.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Według mnie instrukcja powinna być załączona i to w języku polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 01.12.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 No jasne ze do mebli powinna byc dołączona instrukcja oraz wykaz wszystkich elemnentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 09.12.2007 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Zrobiłem następujący krok - pojechałem do sklepu i poprosiłem o instrukcję jednak odmówiono mi więc po bardzo długiej rozmowie z ekspedienką to dyskusji włączył się właściel i kilku potencjalnych klientów sie tym zainteresowało w miarę jak zainteresowanie moim problemem rosło właściel przyniósł instrukcję i przeprosił ale dlaczego to musiało trwać aż 2 godziny.Przy czym ekspedienką cały czas mówiła, że jej koledzy zrobia to fachowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.12.2007 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 A co to był za salon? Bo może się przydać wiedza, że od razu trzeba się domagać instrukcji, jakby kto się zdecydował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 09.12.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 trzeba bylo powiedziec, ze ich objedziesz na muratorze, to mialbys instrukcje w 5 minut .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 18.12.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 obowiązkiem producenta jest dostarczyć instrukcję a sprzedawcy przypilnować tego nie ma o czym gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts