Gagata 10.02.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 No to kiedy ruszacie?? Wiosna juz jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.02.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 No to kiedy ruszacie?? Wiosna juz jest ! Jak mi się ta noga pozbędzie "kozaka", a może wcześniej? Mam nadzieję, że jak się oswoję to do "komturii" dojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 My to chyba ruszymy jakoś w kwietniu, bo przecież u nas jeszcze jest tak, że Paweł ma na głowie pole, a wiosna to czas wytężonych prac polowych. Nie cierpię tego czekania, kiedy codziennie mówi mi, że ma ważniejsze sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 11.02.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 macie rację wczoraj pojechaliśmy wieś doglądnąć i są pąki na drzewach, wszędzie ruch... ludzie przycinają drzewa, całe przyczepy drewna kominkowego wożą, płoty nowe stawiają byłam w szoku z tego wszystkiego zamówiłam ogrodzenie u naszego majstra, ale z poprzecznych krzywych desek i za tydzień budki lęgowe dla ptaków będziemy wieszali. a po drodze kilka saren na łące się pasło, jak u Mark0wego cudowny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0wy 11.02.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam, Leszczyna zaczyna pyłkować, pszczoły już po oblocie. Za tydzień przewożę ule na działkę Stolarz za 3 okna w domku + 2 okna w wiatrołapie zaśpiewał 900 zł. Za okiennice drewniane obite blachą chce 1200 zł. Dużo??? Pozdrawiam Mark0wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.02.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 900 zł za PIĘĆ okien??To bardzo dobra cena!!!!! U mnie taki jeden z sąsiedniej wioski chcial tyle za JEDNO okienko (małe) Przyjął pewnie tak - przeprowadziły się Wrocławiaki i maja kasę (bzdura!!niech sam remontuje na kredyt)! Jest to zresztą osobny temat - myslisz, że miejscowy fachowiec będzie tańszy niz w mieście a on mysli że na Tobie zarobi bo jestes frajer i masz kasę tylko dlatego żeś z miasta.... Nastepnego dnia kupiłam okineka za 150 przez internet.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0wy 11.02.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam, 3 mają wymiary 108x84. Zresztą jedno z nich widać na moim emblemacie (po prawej stronie od wejścia). 2 są małe 50x40. Są po obu stronach drzwi w wiatrołapie. Cieszę się, że nie jest to dużo. A jak z okiennicami na te okna, ktoś zna ceny? PozdrawiamMark0wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imia 12.02.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam! Czy ktoś ma może kontakt z użytkownikiem Erwicio? Konkretnie chodzi mi o kolege Rafała - na pierwszej str tego tematu prezentował swoje boskie zacisze- potrzebna mi inf o renowacji piecy kaflowych - czy robił to sam czy pomagal mu fachowiec? Mam do wyremontowania [obłożenia kaflami] taki piec, który tych kafli został pozbawiony? a może nie miał ich nigdy? Może ktoś z was zna odpowiednią osobę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Poszukaj na wymianie doświadczeń, zapytaj an-buda albo Forest Natura, pomogą Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imia 13.02.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erwicio 13.02.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 witaj imia piece odrestaurowalem sam. wszystkie zeliwne czesci (drzwiczki fajerki szybry) kupilem w sklepie z roznymi metalowymi czesciami - mieli tez stoisko z zeliwem. jest tez wiele sklepow internetowych oferujacych takie sprzety. potrzaskane kafle delikatnie poodbijalem i wymienilem cegle szamotowa jesli byla w zlym stanie.wszystko kleilem na zaprawe szamotowa - kupowana na worki 25kg. czyli tak: kafel do raczki, zmoczyc go, wypelnic zaprawa, wcisnac w niego kawalem pasujacy szamotowki (oszczednosc zaprawy), dokladnie obkleic zaprawa dookola kafla i przykleic. dopasowac dokladnie i nadmiar zaprawy mokra szmatka "sciagac". gdy calosc jest gotowa zafugowac tak samo jak glazure, ladnie wyrownac fugi i jak wyschna pomalowa cynkwajsem. w sklepie pytaj o biel cynkowa. malowac najlepiej dwukrotnie bo przy malowaniu "wyjda" miejsca gdzie trzeba bedzie poprawic fuge. pozniej tylko mokra szmatka, sucha szmatka i obiadek jak u babci i dziadka jesli jednak musi nastapic wieksza ingerencja w naprawie pieca i nie jest to taka kosmetyka radze popytac we wsi o zduna. pozdrawiam wszystkich forumowiczow. wiosna za pasem - tulipany 3cm, kaczki wysiaduja jajaka i widzialem klucz gesi szykujmy sie! to dopiero bedzie sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0wy 15.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam, Mam pytanie do wszystkich posiadających drewniane okna. Czy macie pojedyncze szyby czy też zespolone? PozdrawiamMark0wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macos 17.02.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witam, kolejny remontujacy dolacza , matko dyrektorko gratuluje domu -prawdziwa perelka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 17.02.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 witaj w klubie fajny masz domek pokaż więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macos 17.02.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 prosze , kilka nowych zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.02.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Macos, już widziałem i skomentowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 21.02.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam, Mam pytanie do wszystkich posiadających drewniane okna. Czy macie pojedyncze szyby czy też zespolone? Pozdrawiam Mark0wy u nas są pojedyncze. mąż myśli o dubeltowych jeszcze, ale ja nie jestem przekonana że trzeba. szyby są solidne, dosyć grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0wy 21.02.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam, Zastanawiam się pomiędzy:zwykłe 4 mm koszt 90 zł za m2zespolone 2x4mm i argon w środku (niestety bez szprosów, co najwyżej szczebliny) koszt 150 za m2 Co radzicie? PozdrawiamMark0wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0wy 21.03.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Witam, Jak tam Wasze drewniane i domy i remonty? PozdrawiamMark0wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erwicio 23.03.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 bociany wrocily!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts