tomek1950 08.01.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam, Jeśli chcecie się dowiedzieć czegoś o miejscowościach, w których stoją Wasze domy polecam sprawdzić tutaj: http://www.dir.icm.edu.pl/pl/Slownik_geograficzny/Tom_I/ Pozdrawiam Mark0wy Fantastyczne. Znalazłem swoją wieś, gminę i parafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.01.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ja też znalazłam i nawet dwie parafie do wyboru grekokatolicką i rzymską grecka bliżej ale dziś juz jako rzymska(jak większość) a przez wieś (kawałek za domem płynie różowy potok (dziś nazywany pijawką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.01.2008 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ja już się nauczyłam, że chwaląc się należy ludziom pokazać zdjęcie "przed" i "po". Bo jak się pokazuje np fotki z przebiegu prac to jakoś nie potrafią się wczuć w klimat choć my nawijamy, ekscytujemy się, pokazujemy.... a jak sie jeszcze nie ma po? a pochwalić by się chciało już? przecież te nasze domy "przed" też są pięne , tylko nie każdy to widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka och 08.01.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Markowy DZIEKI!!!! Bardzo lubie czytac takie rzeczy to interesujace i fascynujace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka och 08.01.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Matko dyrektorko a ja pokazalam wszystko PRZED PO tez mam nadzieje sie pochwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.01.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 PO może się okazać że muszę sprzedać aparat i zrezygnować z internetu ( odpukać) ale mam nadzieję że będzie czym się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka och 09.01.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Wiesz moze troche tansze krzeslo do kuchni i choc aparat zostanie a internetu znajomi uzycza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.01.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 mebli to ja jeszcze nie ujmuję w rachunkach zwyczajnie wolę o tym nie myśleć ja tak jak skarlet pomyśle o tym jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.01.2008 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 PO może się okazać że muszę sprzedać aparat i zrezygnować z internetu ( odpukać) ale mam nadzieję że będzie czym się pochwalić O ile aparat przeżyje remont... Mój nie przeżył Chyba te pyły remontowe go wykończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.01.2008 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 mój powinien wytrzymać (testowany w strasznych warunkach) chyba że to przysłowiowa ostatnia kropla będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.01.2008 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Tak właśnie było z moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.01.2008 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 oj nie strasz lubię go bardzo a drugiego takiego już nie kupię (przez najbliższe 25 lat nic nie kupię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.01.2008 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 A ja to już za 20 latek będę mogła sobie coś fundnąć A w ogóle, to co to za pesymizm się odzywa A co, bez aparatu żyć nie idzie, czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 10.01.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 ..a jak sie jeszcze nie ma po?... Ja już ostygłam i przestałam się chwalić . Raz przejazdem dotarli do nas pierwsi goście. My nakręceni. Pokazujemy ogród, przeróbki, opowiadamy.... A po jakimś czasie słyszymy, że źle się zachowaliśmy bo oni byli zmęczeni a my zamiast zaproponować im kawkę to ich "przegoniliśmy" po ogrodzie. A poza tym są ładniejsze miejsca bo tutaj widoki nie zapierają dechu w piersiach; że są miejsca bardziej prestiżowe; ale oni rozumieją, że mój mąż musiał to kupić bo ja się uparłam a on mnie kocha i mi nie odmawia. Normalnie nas ścięło i wywołało takie uczucia. Zepsuli nam tydzień. Potem nam przeszło. A teraz się cieszymy, że mamy ich z bani i więcej tam nie przyjadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.01.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 a mój mąż to na początku naprawdę się zgodził na kupno bo ja się uparłam a teraz .... ale trochę czasu minęło zanim zobaczył w tym domu to co ja widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 11.01.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 RED72 NAPISAŁEŚ KIEDYŚ: Projekt mam: http://www.dom-projekt.pl/projekt-domu-101.html Ciągle sie dziwię jeszcze,ale...... A ja po twoich uszczypliwych postach odrobiłam zadanie i zajrzałam na ten projekt przejrzałam kosztorys na stronie, którą podałeś i tak tam jakoś napisali link do kosztorysu dla dociekliwych: http://www.dom-projekt.pl/wyceny/101.doc Napisali?A to przepraszam,nie widziałem tego.To masz rację,to się zgadza!Napisali,to mądre byli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka och 11.01.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Witaj Red, nudzi Ci sie zarzuc jakies nowe pytanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 12.01.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 zrobiłam kilka zdjęć w domku (zanim baterie padły ) drzwi od tyłu (czyli przodu) schody (niestety nie da rady ich ogarnąć w całości ) i znalezisko pozostałe po szkole (będzie wisiało na mojej pracowni ) http://images23.fotosik.pl/139/927a564c1e35f0d9.jpg http://images32.fotosik.pl/105/8ee073bd0b070d72.jpg http://images31.fotosik.pl/105/e1e234328ec88c85.jpg http://images34.fotosik.pl/105/667b6ac953e7988cmed.jpg tych znalezisk jest więcej znalazłam m in piękny akt adopcji , fragmenty lekcji po węgiersko-polsku , jakieś wytyczne z kuratorium. jako że wszystko na zdjęciach jest zapajęczynione odrapane i brudne na pewno red się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0wy 12.01.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Witam, Piękne schody pozdrawiam Mark0wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 12.01.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Fajnie będzie patrzeć jak to wszystko się zmienia w piękny dom z duszą (poczywiscie teraz też taki jest).Zyczę dużo zapału i zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts