alpejczyk 01.02.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 NA jakim jestescie etapie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblochu 02.02.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Stan „0” – zebrane wszystkie materiały, ruszam ze ścianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 emisiu... na Twój dach: -dachówka wyjdzie drogo (dach czterospadowy-więc duzo będzie dachówek wykończeniowych , krańcowych i innych dupereli) -blachodachówka- jeśli bedziesz się decydowała to tylko z posypką - ale jest droższa niż zwykła blachodachówka - nie wiem, czy cenowo nie wyszłoby Cię podobnie dachówka -deskowanie + papa + gont ...ja tak mam , dachu w sumie miałam jakieś prawie 300m (w zasadzie dwa dachy dwuspadowe-jeden na domu, drugi na garażu), koszty - za całość materiału (papa, gont, gwoździe i co tam jeszcze trza ) zapłaciłam jakieś 9.000zeta w sierpniu ubiegłego toku , nie liczę desek bo te zostały mi po szalunkach- dokupiłam tylko chyba 2 kubiki ja jestem zadowolona, kupiłam za dobrą cenę taki gont jaki mi się akurat podobał- zresztą jest duży wybór wzorów i koilorów-każdy coś znajdzie dla siebie życzę powodzenia i dobrych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblochu 02.02.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Masz rację – gont powinien wyjść taniej – chodź to zależy też od jego rodzaju Jego przedział cenowy m2 jest bardzo rozpiętyMnie dachówka ceramiczna (Syriusz 13) wraz z duperelami wyszła, 15200 ale jak to już opisywałem – miałem szczęście, że hurtownik chciał się jej pozbyć w grudniu 2007 (podatki czy coś tam) daggulkaPrzy blasze też masz gąsiory i one są też bardzo drogie (w stosunku do m2 pokrycia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts