psm 03.12.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Aquatondo Sfera 22 o ile wiem kosztuje okolo 8 tys..moze sie myle ale jesli mam racje to raczej nie umiescilbym go wysoko w tym rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 03.02.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 według jakich kryterów wybieracie kominek z PW?może spróbujmy to jakoś usystematyzować dla różnych kryterii, co zdecydowało że wybraliście (planujecie wybrać) taki a nie inny model,cenawyglądrodzaj wykonaniasterowanie? który z powyższych czynników był dla was najważniejszy?pozdrPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 09.05.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 czy zwolennicy kominkow z PW juz wymarli?pozdrPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 09.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Makroterm - turbokominek I Panoramiczny. Pierwsze uruchomienie wczoraj. Na razie mogę powiedzieć, że działa . Automatyka przez ten jeden dzień działa prawidłowo a co będzie dalej to napiszę za jakiś czas. Jak dotąd, po tych paru miesiącach, mogę powiedzieć a raczej napisać że jestem zadowolony z wyboru. Po paru tygodniach prób uzyskałem satysfakcjonujący mnie efekt. Od czasu jak ustawiłem temperaturę załączenia pompy na 60'C a max temp na 70'C to szyba prawie się nie brudzi pomimo palenia dość świeżym drewnem a drewna po rozgrzaniu się domku już nie schodzi tak dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts