agika 01.12.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Poszukuje sprawdzonych i rekomendowanych wykonawców do wykonania gładzenia i malowania ścian w domu jednorodzinnym oraz ludzi do zbudowania kominka. Liczę, na wasze rekomendacje oraz podpowiedzi na co uważać przy ich wyborze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 01.12.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Witaj. Zobacz ogłoszenia drobne jestem tam od kominków Bagi 69 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielinsk 29.01.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 WItam. Polecam swoje usługi. Referencje i namiary na osoby u których wykonywaliśmy robotyoraz zdjęcia. W razie zainteresowania prosze o kontakt. BUDMARK Marek Zieliński 0-602-320-352 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrborkowski 29.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam Zwracam uwagę że rekomendacje i foto bywają dość często też fałszywę obyś tego nie doświadczył tego Ci życzę z calego sercaPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 29.01.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam Zwracam uwagę że rekomendacje i foto bywają dość często też fałszywę obyś tego nie doświadczył tego Ci życzę z calego serca Powodzenia A jak ktos ma referencje samego WIELKIEGO MISTRZA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielinsk 29.01.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam Zwracam uwagę że rekomendacje i foto bywają dość często też fałszywę obyś tego nie doświadczył tego Ci życzę z calego serca Powodzenia Czyżbyś sugerował że moje referencje są nie własciwe...? Prosta weryfikacja jedziesz do miejsc w których stoją domy przeze mnie wykonane oraz do miejsc w których realizowałem roboty wykończeniowe lub remontowe, rozmawiasz z ludźmi i wszystko wiesz. Ja nie mówię o referencjach na papierze oraz że wykonałem jedną robotę i to u swojej siostry Reasumując wszystko jest do sprawdzenia. Jeśli sobie życzysz zapraszam na przejażdżkę - pokażę, omówię, a może i ty staniesz się szczęsliwym zamawiającym moich usług To był oczywiście żart. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts