Jaga_2 01.12.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Znajomy budowlaniec zaleca budowę ściany trójwarstw. Porotherm 25+wełna 8+styropian8. Podobno to rzadko spotykany system, ale bardzo dobry. Jestem total laik i w dodatku baba, więc pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.12.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 to jakiś żart? poczytaj troszkę forum jeśli nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.12.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Jaga_2 napisał: Znajomy budowlaniec zaleca budowę ściany trójwarstw. Porotherm 25+wełna 8+styropian8. Podobno to rzadko spotykany system, ale bardzo dobry. Jestem total laik i w dodatku baba, więc tez nie slyszalem welna i styropian , hmmmm , ciekawe .... ale slyszalem o takiej kombinacji pod dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 01.12.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Jaga_2 napisał: Znajomy budowlaniec zaleca budowę ściany trójwarstw. Porotherm 25+wełna 8+styropian8. Podobno to rzadko spotykany system, ale bardzo dobry. Jestem total laik i w dodatku baba, więc pytam. To są DWIE warstwy. Bardzo wygodne dla wykonawcy ( ze względu na stosowanie wełny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 03.12.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Jaga_2 napisał: Znajomy budowlaniec zaleca budowę ściany trójwarstw. Porotherm 25+wełna 8+styropian8. Podobno to rzadko spotykany system, ale bardzo dobry. rzadko spotykane systemy z reguly nie sa dobre .... a ten twoj wykonawca ani nie skonczyl budowlanki, ani ekonomika .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 04.12.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jaga_2 napisał: Znajomy budowlaniec zaleca budowę ściany trójwarstw. Porotherm 25+wełna 8+styropian8. Podobno to rzadko spotykany system, ale bardzo dobry. Jestem total laik i w dodatku baba, więc pytam. A na czym polega jego dobroć? Jeżeli ma być prawdziwa 3W, bloczek+ocieplenie+bloczek, to bardzo dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkopa 04.02.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ja robie trojwarstwowa: Porotherm 25 , welna 15 , szczelina powietrzna , klinkier To dla mnie ma sens sciany 3 - warstwowej. Paskudne dla wykonawcy ale oni zawsze zakrecaja caly sens budowy w strone ulatwienia sobie roboty. pozdro T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkopa 04.02.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ja robie trojwarstwowa: Porotherm 25 , welna 15 , szczelina powietrzna , klinkier To dla mnie ma sens sciany 3 - warstwowej. Paskudne dla wykonawcy ale oni zawsze zakrecaja caly sens budowy w strone ulatwienia sobie roboty. pozdro T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario1108 06.02.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 dorzuć do tego jeszcze tynk i farbe na tynk to wg. twojego znajomego to bedzie sciana pięciowarstwowa:) Bzdura- trojwarstwowa to przynajmniej 2 elementy sa z cegły a wypelnienie wewnatrz steropian lub welna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 09.08.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 sciana 3w the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts